Puiuti de Randunici 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nico, eu am scaun de masina pt. Vlad, de la 1 an si 3 luni l-am pus in el, ca pana atunci n-am plecat nicaieri , eram paranoia. Si daca imi aduc bine aminte masina ne-am luat cand avea Vlad vreo 6 luni...parca...ma rog. Scaunul e luat din Selgros si nu mai stiu ce marca e, nu e Graco sau Chicco, unul mai no name. Dar f. bun si rezistent, cu 5 puncte de prindere si se poate scoate spatarul si ramane doar inaltator. Curelusele sunt reglabile si are si o tetiera cu laterale...de fapt am si poza cu el prin albume, daca ai vazut...

Gata cu buhuhaiala, eu ma duc la baita si ma bag in pat...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pt. curatenie are sotul un coleg si ii vine o tanti de 2 ori pe saptamana si ii da 50 ron/zi. Dar tanti face curat, calca si gateste de banii astia.

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Pt. curatenie are sotul un coleg si ii vine o tanti de 2 ori pe saptamana si ii da 50 ron/zi. Dar tanti face curat, calca si gateste de banii astia.

Bubu mic
Bubu mare

Eram precisa Ma duc sa ma impusc si nu uitati ca v-am iubit
PS Ariel, esti la dus?

Edit: Stati ca mai am o raza de speranta Cumva colegu' sta la garsoniera? Ca daca da, ma crut

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Si de Cris am uitat cu cele 99 de pete, chiar si de ciorba de burta Crisuleeu m-am resemnat...le-am spalat si imediat, si cu vanish, si cu ariel, si cu mama detergentilor si nu au iesit petele...asa ca avem tinuta de "mancat cu lingurita", adica vreo 3 tricouri gata baltate si cu alea ne imbtacam frumos si mancam si mai frumos Aaaa si cand atarn baveticile pe sarma la uscat, le pun mai in spate asa...sa nu se vada din strada sa ma barfeasca vecinii Dar voua pot sa va spun

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Deocamdata asa procedez si eu, avem inuta de papa, tinuta de casa si am luat bavetzica de plastic de la Ikea. Dar ma gandeam ca aveti voi vreo solutie. O sa incerc si cum a zis Clau, sa le spal imediat dupa ce papa (pt. bavetzici), iar costumasele o sa le tin mai mult in Vanish.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

clau ...ghiiiici : dupa baita a papat teo 220 ml lapte cu cereale rapid....or avea vreun sistem de comunicare sclifositele ?
bubu pai eu pun cam "neortodox" cerealele in lapte, dupa cum stiu ca are "senzorii de respingere" teo; dar facusem eu asa un calcul groso modo si pentru o lingura de cereale trebuiau cam 30 ml de apa (si derivand de la asta pentru o lingurita cam 10 ml); cele cu porumb si orez de la milupa se cam expandeaza in apa/lapte (asta ca sa ai grija cat pui si ce fel de tetina ai)....sper ca nu am dat iar o explicatie din aia ...a, apropos de singularul lui vladutz la "oameni": si eu cand eram micuta si am vazut pentru prima oara o calugarita, am fost foarte impresionata si am urlat cat m-a tinut gura: "o poapa! uite o poapa!" ; evident ai mei tin sa imi reaminteasca asta cu fiecare ocazie
luny brava ptr centrala! in sfarsit ai scapat de stresul asta!
adriuta insanatosire grabnica!
ariel ...ba daaaaa, tineam minte ca ai zis de serul fiziologic, da nu mai stiam daca in nasuc "basculai" tonaj greu ; deci am luat teapaaaaaa " pai tu ai dat 2 ron pe o sticla si eu 20 ron (sau ai zis 20 si ma lasa neuronu' ?)....si mai opreste-te bre din bolesnite ....ufff, bine ca alexutza nu are nimic ...te(r)o mic ce face? cum ii mai e urechiusa?
stelatiza frumusica
mimo zi asa, ha? i-ai facut flotant lu' Anakin pe adresa ta ....pai mai mimo, normal ca ma doboara tanara generatie, ca adevarata e vorba aia: "orice cal de curse ajunge gloaba"

as mai zice una alta, dar trebuie sa fac piureul ptr soricel, sa intind niste rufe....una alta, ca tot omu' noaptea ....dar revin...daca nu toate, ca aseara

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Multam mult pentru raspunsuri, randunici .
Olgutza, , o sa mai caut, daca nu, asta e, trec pe locale.
Of, Bubu, unde dai si unde crapa! De unde paianjeni, ma, la tine?!
Adriutza, puiulicul ta face la olita deja?
Miha, nu stiu de ce e puiul frichinit noaptea, sa speram ca e doar temporar. Si Andreea se mai trezeste plangand noaptea, poate se sperie de ceva sau viseaza urat, cine stie? Uneori se linisteste singurica, alteori, o iau in brate si ma plimb cu ea prin camera.
Stelutza, nu ma vezi ca eu nu prea stau pe mess, iar cand intru sa-mi vad mail-urile sunt invizibila pe chat. o sa-ncrc sa mai intru.
Gata, fug si eu la , , noapte buna!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

uitasem: sovi, eu cred ca te-ai obisnui mai repede ca tanti sa vina de 2 ori pe saptamana la curatenie
mimo stai cuminte, sigur tanti aia de ia mai putin lasa dare de praf si cand calca lasa pliuri la camasi

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

bubu si teo face niste reactii foarte urate la muscaturi de insecte; cucuiul de care ziceam luni, am constatat defapt ca este o intepatura de insecta; am mai patit sa o muste asa pe fata si pe picioruse; am mai povestit eu; la control, pediatra ne-a zis ca probabil e alergica la intepaturi de insecte si ne-a recomandat CICALFATE de la AVENE. eu i-am dat teodorei si a fost destul de eficienta; intreaba pediatrul lui daca crede ca i-ar folosi

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

liana, chiar ma enervezi acum!!! cum naiba ai dat 20 ron si mai zici ca ai facut afacere??? frate, da' numai eu umblu dupa chilipiruri??? haaa? uite aici:

http://www.ziare.com/Serul_fiziologicde_5_ori_mai_scump_din_cauza_privatizarii-375591.html

si asa a dat dublu fatza de mine!!! hahahaa...

mimo, pun eu mana pe tine!!! razi de necazul omului! las ca maine ma spal cu solutie antimucegai! hahahaha!

bubu, fetita unor prieteni avea alergie la ... ceva. si nu depistau la ce...era la acarienii din plushuri. saraca, face bubitze si crize asemanatoare astmului...au scapat de plushuri, a scapat fata de belele.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

liana, uite mama ca se poate :))) :

http://www.centrofarm.ro/ccW51252001/disponibil_farmacii/Clorura-De-Sodiu-0,9-X-1.html

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput