Puiuti de Randunici 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Arielule...cate belele...stii tu...

Eu am descoperit acum ca i-a aparut lui Vlad o bubita si pe putza ...el n-a avut niciodata vreo alergie la nimic...nici la piscaturi nici la mancare...daca are totusi varicela?? ...

Mda...sufrageria mea ca dupa razboi, numai jucarii si jucariute...nu mai am chef de nimic...ma duc sa ma uit la tv...noapte buna si treziri cat mai putine!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola!
Adriuta, imi pare rau ca a trebuit sa treci pe antibiotic :( Sper sa treaca repede.
Mai, bb face la olitza, or what?!

Olgutz, la bebelac au zahar si cerealele fara lapte?! Sa stiu si eu de ce sa ma feresc daca o fi sa iau si altceva.. Cum frate, sa dea zahar la bebei?

Mihatp , imi pare rau ce ti-e asa greu. aici http://www.babycenter.com/0_baby-sleep-basics-6-to-9-months_7657.bc scrie si de separation anxiety, dar nu stiu daca o fi asta, sau nu..

Bubu, am ras de pozele tale de numa!!
Stefanoi e cooool! Cum isi apara el “rusinea” si cum da stef din c*r
Si poza cu voi razand la oglinda :))
Eu pozele de la venetia incanu le-am vazut, am zis ca oi sta odata sa le vad in tihna, si nu mai vine tihna aia!!
Masca e super, la mancarici m-am uitat doar repede cu un ochi
Deci tu pana la urma ce cereale ai ales?

Ariel, si-o descarca si Teo stresul de peste zi, cu plansul... vi-l paseaza voua, tuturor.
ziceai ceva de un praf cu oxygen? Shto eta?

Printesa Ami(g)dala pai cred ca tie chiar ti-ar fi util inhalatorul, poate te mai rezolvi la gatzi
Cand i-ai zis "oamo" lui Ariel, mi-am amintit o perla a lui Vlad de Bubu care a zis odata "un oaman" -ca singular la oameni

Gecko, ce am ras cand mi l-am imaginat pe Patrick-hamsterasul
Tu ai vorbit serios ca ii dai cu pipeta?!
Ce tort faci pt ziua Omului? trebuie ceva care sa se asorteze cu bormasina
La ochi de bb, eu as fi incercat si cu lapte de tzitzi.

Mihu, noi il bagam la apa in fiecare seara pe Sash, asa, pt rutina si pt placerea lui. Se destinde si e tare haios in timpul si dupa baie. Pe cap nu il udam chiar zilnic decand cu frigul.

Clau, de multe ori homeopatele lucreaza in timp mai lung din pacate...
Am admirat pozici si filmulete cu fratiorii
Observ ca inelul de baie il folosesti "pe uscat" si baita tot in cadita?

Kitzy, am uitat ca am admirat pictorialul vostru in natura Frumosi maiii si iubareti!

Vroiam sa va intreb, daca stiti, sunt utile olitele acelea cu senzor care canta cand pisuleste bb? ma gandeam ca o fi buna sa bag majoretele la timp cand se intampla "minunea" :), sa isi dea seama bb ce si cum e bine.

Azi am facut rost de nr de tel al unei menajere cu loc in agenda. Sper sa se lege ceva. Oare ma voi obisnui sa ma las ajutata de cineva, macar odata pe saptamana?

Noapte buna!
ma culc, sa ma gaseasca pediatra fresh maine dimi.

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sov,e ceva de genul: http://www.totalcomenzi. ro/VANISH_OXI_ACTION_PUDRA_500G.htm

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

mimo, tocmai asta e baiul!!! mi-a zis sa nu ma mai prinda ca bag apa si ca dau cu batzul apoi!!!adica, sa nu mai dau cu "bata-n balta!" ...cica mi se trage sensibilitatea la urechi de la inotul pe care l-am facut mult timp, fara protectie, adica fara dopuri de silicon...

Mergi la inceput

sov, cat te va costa tanti pt curatenie? ca ma bate si pe mine un gand...?
la teo stiu ca e descarcare de stres...pt ca el se trezeste la 18 si nu mai doarme pana la 22.30-23 ... nu stiu insa ce e cu buhuhu-ul de la 2 la 4!!! asta ma ingrijoreaza...si mai ales ca "cedeaza" imediat la luatul in pat...se cuibareste la pieptul meu si adoarme instant...o fi nevoie de afectiune??? sau alintare dobandita in timpul bolii???

bubule, schimba-ti numele!!! eu ii ziceam lui alex "bubu" cand a facut rubeola.... de ce nu-i faci totusi o analiza de sange? parca ziceai ca i-ai dat ceva contra alergiei...nu ar fi trebuit sa dispara? vad ca ele tot apar! aaaaa, scapa o perioada de plushuri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am glumat, Aricel Dar totusi putina apa si sapun nu fac rau
Eu de acum m-am decis, astept sa scrie Sovi seara ca ea face un rezumat perfect si abia apoi fac scrisorica Pencata ( "pentru ca" la Teo, mica) pencata eu mi-s mai batrana si uit ...n-am vazut poze cu Stefanoi si Diana deci maine dimi am ce face Si de Cris am uitat cu cele 99 de pete, chiar si de ciorba de burta Crisuleeu m-am resemnat...le-am spalat si imediat, si cu vanish, si cu ariel, si cu mama detergentilor si nu au iesit petele...asa ca avem tinuta de "mancat cu lingurita", adica vreo 3 tricouri gata baltate si cu alea ne imbtacam frumos si mancam si mai frumos Aaaa si cand atarn baveticile pe sarma la uscat, le pun mai in spate asa...sa nu se vada din strada sa ma barfeasca vecinii Dar voua pot sa va spun

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Ahaaa...maine iau toate plusurile si le bag la spalat si apoi nu le mai pun in camera...ca are o gramada pe corpurile de deasupra patului...of...astea mi-au zis sa nu-i mai dau zyrtec sau claritin...nici eu nu mai stiu...cred ca-i fac o programare la Stanciu...cu analiza de sange nu stiu cum sa ajung...maine iar nu vine Lica sa stea cu Stefan...doar sa-l trimit cu randunoiul...of...

Sovi, da mai, cereale Bebelac fara lapte am eu, orez cu piersici si scrie pe ele ca au zahar. Iar Milupa au doar fructoza parca.
De olita cantatoare nu stiu ce sa zic, eu n-am avut.Vlad a facut si fara cantece, de la 1 an si 10 luni. De faza cu "un oaman" radem si acum

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hai ca abia astept sa vad cat va costa tanti la curatenie ...ca parca vad ca eu platesc dublu IAR

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

VA "vand" un pont, la Metro (la noi, cel putin) au scutece Huggies Premium (din-alea noi, cu puzzle pe ambalaj) 2 plus unul gratis. Pachetul, 114, parca. Si mai au si avocado cu 1,7. Si au si migdale crude ;).

Acum intrebare: cele care aveti scaun de masina (nu cosulet) pentru bebei, de care e? Sunteti multumite? In curand schimbam si noi cosuletul cu un scaun, vrem sa testam piata... dar in Bv gasim mult prea putine modele in magazine, asa ca probabil vom lua de pe net sau... de la Viena, cand mai pleaca sotul meu (saptamana viitoare??). Multam.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Am glumat, Aricel Dar totusi putina apa si sapun nu fac rau
Eu de acum m-am decis, astept sa scrie Sovi seara ca ea face un rezumat perfect si abia apoi fac scrisorica Pencata ( "pentru ca" la Teo, mica) pencata eu mi-s mai batrana si uit ...n-am vazut poze cu Stefanoi si Diana deci maine dimi am ce face Si de Cris am uitat cu cele 99 de pete, chiar si de ciorba de burta Crisuleeu m-am resemnat...le-am spalat si imediat, si cu vanish, si cu ariel, si cu mama detergentilor si nu au iesit petele...asa ca avem tinuta de "mancat cu lingurita", adica vreo 3 tricouri gata baltate si cu alea ne imbtacam frumos si mancam si mai frumos Aaaa si cand atarn baveticile pe sarma la uscat, le pun mai in spate asa...sa nu se vada din strada sa ma barfeasca vecinii Dar voua pot sa va spun

poze

Super tare !

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput