Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Posibil Ramona.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo si Adela isi mai intindea mucii pe obraz, mai ales cand stranuta, si se iritase putin; eu am sters-o cu ser fiziologic si i-a disparut iritatia (si-am scapat si de muci).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

DANYBV .V-am vazut pozele si i-am admirat pe cei doi puiuti.Sunteti o familie foarte frumoasa!ROXANA .Eu sunt un pic racita dar acum prioritate au cei doi pitici bolnaviori.Desi dr mi-a interzis sa ii ridic in brate ieri si azi nu am rezistat si i-am tot luat.M-a durut putin burtica dar sper sa nu mi se fi deschis colul.Ma bucur ca aveti vesti bune de la dr.Cred ca piticii nostri sunt cei mai lenesi dar lasa ca vor recupera ei.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 14+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ramo, foloseste apa termala de la Avene, gasesti in farmacii, e ff buna pt iritatii de genul asta pe fatsuca

Ereena, tare mult mi-a placut de Matei si am vazut ca si voi aveti pet-uri printre preferinte. La noi No.1 este un cablu de telefon fix din ala vechi spiralat, si inhalatorul lui mami

A, si mi-a intrat mobilul pe mana lui... si azi mergem cu tati in oras sa-mi ia altul

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Cine are chef si timp, poze proaspete. Cele cu molfaiala marului sunt de-aseara.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Cine are chef si timp, poze proaspete. Cele cu molfaiala marului sunt de-aseara.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

ce bombonica roz e , cum roade ea la merisor.
Si tare dulce este cu acea caciulita in cap

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Bun ii maru ala, Doamne Doamne.
Fooooarteee frumoasa e!Imi place fffff mult caciulita!!!Ii sta foarte bine cu ea.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LalaD, Roxi, Angi multu pt sfaturi!

Dana, ai grija te rog si de tine, inteleg ca sunt bolnavi copiii, da nu uita ca trebuie sa ai grija si de cel din burtica. sa se faca bine copilasii repede.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

LalaD, Ramo

Ei, acolo a stat cu caciula in cap ca ne scalambaiam noi la ea si era mult mai interesant ce faceam noi; altfel, trage de motzurile alea, de le face prashtie!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Roxana, ce dulce e cum papa ea mar acolo, ce frumoasa este!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput