Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanact spune:
Eu nu am lasat-o pe Ioana pe jos si cred k am facut rau...o voi pune de acum incolo. Am iesit afara cu Ioana , vorbim mai tarziu. O zi buna la toate mamicile si aveti grija de bebeii vostri. V-am pupat
.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
ginnette spune:
Plimbare placuta , Alina!
Ceska, hai, nu fii suparata; sunt sigura ca Benji doar s-a speriat; se mai intampla ! De-acum, crescand, o sa li se tot intample mici "accidente" 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Ioanact spune:
Merci mult ginnette.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
miky_mamica spune:
Ziua buna,
Intram si noi in fugutza pe aici sa raportam un mucios rau de tot ..... e argintul viu cu toate ca mucii ii curg in gura nu se lasa pana obtine ce vrea si deja cunoaste toata casa pt ca a luat-o la cercetat de ceva timp. Acum am 2 secunde libere cat face el o cacutza si dupa aia trec la schimbat si pazit cupil 25 din 24 pt ca mintea lui e numai si numai la agatat, tarat si rupt orice gaseste....asa ca stau cu ochii cat cepele pe el
Intrerupt mesajul scris acu 10 min ca s-a dat singur jos din pat si era victorios ca de data asta n-a mai cazut ............. yupiiiiiiiiiiii
miky_mamica spune:
Legat de sarbatorirea clopoteilor impreuna cred ca ar fi o idee foarte buna si sunt pentru....... cand vreti voi venim si noi ca tot clopotel suntem si noi ..... cu toate ca ne-am grabit si am venit mai devreme pe lume
ramonab spune:
zuzici, razvi are de vreo 2 zile niste bubite mici mici pe fata.Intai i-au aparut pe nas si acum vad ca se intind si pe restul fetei, deja are si pe obrajori in jurul nasului si pe barbie.
Ce e? Bubitele sunt foarte mici, cat vf acului, si multe multe, una langa cealalta.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab zuzici, razvi are de vreo 2 zile niste bubite mici mici pe fata.Intai i-au aparut pe nas si acum vad ca se intind si pe restul fetei, deja are si pe obrajori in jurul nasului si pe barbie. Ce e? Bubitele sunt foarte mici, cat vf acului, si multe multe, una langa cealalta. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() |
Balute are Razvi ?
Ca bubite din astea face Andrei in perioada in care isi intinde cu mana balutele pe fata
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ceska777 spune:
Fetelor,
nu stiu cat de grav a fost cazatura dar sunt cam speriati amandoi si tati (a tot sunat sa intrebe ce face Benjaminu) si Benji care acuma e in fund pe patura centrului de activitati la care i-am scos arcadele, a obosit/plictisit de stat in fund dar nu are curaj sa se lase pe spate ca sa nu dea cu capu de parchet. Paturica e pe covor dar el tot face poc cand se lasa pe spate. E in fund, da din maini si e cam marait dar nu fug la el.
A sunat si soacra sa verificam copilu: daca nu sunt dilatate pupile daca a vomat sau a fost letargic etc. E doar marait!
Si eu iar incerc sa gatesc taman la ora la care incepe maraiala!!!
Ce imi mai fac griji e ca el nu stie sa se ridice in fund de pe spate sau burta si nu se intinde pe burta din pozitia stat in fund doar se lasa pe spate cu multa grija cand isi aduce aminte. Oricum vom merge la dr cum reusesc sa prin pe cineva sa facem programare pt luna asta.
O fi fost cam cocolosit si am inceput tarziu sa il las pe jos dar e un agitat cu f putina rabdare si cum nu ii place ceva, s-a plictisit urla! Si eu ca o mama impresionabila ce sunt am sarit de fiecare data. Asa iar nu stie sa adoarma singurel seara. Numai cu leganat si cantat, pus in patut urla. NU o sa fac dresaj dar sper sa reusim sa adormim frumos in timp.
E de-a dreptul disperat ca nu ma duc la el pe paturica.... iar cedez!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ramonab spune:
nu, balute nu are, da isi mai intinde mucisorii
.Oare de la ei?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI