Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Am reusit sa vad filmuletul cu AJ! E atata de vioi si mobil! Acusa alearga...
Ereena,
Matei e asa scump cum nu se lasa pana nu ajunge la balonul ala...Se vede ca a obosit putin la sticla cu apa dar nu a cedat. Perseverent baiat!
Eu doar visez la ziua cand o ia si Benji din loc pe branci, taras, sau chiar in picioare!

LalaD,
la Andrei nu am cuvinte daca singurel a trecut prin toate locatiile din poze atunci e....jos palaria! Si poate chiar iese matematician!

O sa sunm ai incolo la dr sa fac o programare. Urmatorul nostru conterol ar fi abia pe 5 dec dar eu vreau sa ajung sa dicutam niste lucruricare nu imi dau pace: vomitatul cand goleste continul a doua stomace, acuma are ochisorii putin umflati inca de azi dimineata, motricitatea si lovitul din calcaie care ma termina, toata starea lui de agitatie, somnul atat de putin ziua (ieri 50min la pranz si apoi in masina pe la 18 inca 10min ca depus in patut s-a trezit urland!),
noaptea doarme 9ore si apoi trebuie sa bea lapte si mai doarme cu chiu cu vai inca max 2h!
UF!
iar maraie in scaun.....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

E fericit numai la mine in brate! Dar deja simt ca nu mai am spate. Sunt leoarca de atata alergat cu el in brate! Acuma am cedat si i-am dat manunchiul de chei, acusa isi scuipa suzeta si incearca sa suga cheile!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

oooff mai ceska777 ce rau imi pare pentru bebe Benjamin ca a cazut jos din pat , nu cred ca a patit ceva in urma cazaturilor , ei plang mai mult ca se sperie de cazatura .
In legatura ca bebe nu pune talpita pana jos pe podea , nu trebuie sa-ti faci griji , asa fac toti bebei la inceput , stau pe varfuri si pe urma cu cat trece timpul ei incep sa se stabilizeze pe picioruse si sa calce cu toata talpa , fiecare copil are ritmul lui de crestere si dezvoltare .Uite un pupic dulce de la noi .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,
multumim frumos pentru urarile de ziua lui Milan! acum fug sa iau tortulet ca de obicei! va pupam

la multe lunite si la multi ani Saara!

aaa, Elia Elia , a fost si ziua Laurei ieri, asa-i? voi nu sunteti pe listuta dar mi-am amintit ca s-a nascut cu o zi inaintea lui fi'miu. La multi ani Laura!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ceska eu am spus si mai demult : eu nu stau cu Andrei in brate...deloc
Stam imbratisati dar pe jos si in pat, nu ne plimbam.
El merge foarte bine de-a busilea si unde se poate tine de mobile se ridica in picioare si merge sprijinit de ele.

Asa ca il pun jos si il las sa se descurce.
Singurele zone interzise sunt bucataria si baia.
Mai cade, mai se loveste dar asta e ...asa invata.
Cand oboseste de mers il pun ori in leaganul lui ori in pat ori daca astea doua nu il sadisfac in premergator.
Dar 70 % din timp sta pe jos.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Aaaaaa si l-am pus pe jos incepand cu varsta de 6 luni cand mai mult statea pe burta.
Acolo a invatat sa se tarasca si apoi sa mearga de-a busilea.
Bebelusi au nevoie de stimulare, sa se chinuiasca sa se deplaseze singuri.
Iar cel mai bun exercitiu este statul pe covor si pusul jucariilor in jurul lor.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, am vazut la farmaci, carticele de plastic de la NUBY. 'Sor'sa' prefera revistele si ziarele asa ca nu i-am luat.

Dana(danonique), off, rau imi pare ca sunt puiutzii bolnaviori; ici sa treaca cu bine!
Tu te simti bine?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

exact asa am facut si eu LalaD cu Maria , am pus-o pe jos sa stea impreuna cu fratele ei , sa se joace sa se invete sa mearga de-a busilea etc
Eu o tin pe Maria in patut doar cand doarme ,in rest numai pe jos sta, se joaca , se ridica , se tine de pat si merge , mai si cade unneori , dar asta este ,trebuie sa-si dezvolte toate simturile

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Saara Maria

Milan

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ceska777imi pare rau pt Bejamin ca a cazut si eu cred ca nu a patit nimic.E vesel...rade, vorbeste?

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei

Mergi la inceput