Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Ce frumos se deplaseaza bebe Matei e un dulce si cate mingiute are el acolo in piscina

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ce dulce e , asa a inceput si Andrei

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neataaaaa

dau si eu o .. cine vrea????

ereena FELICITARI!!! BRAVO MATEIU!!! sa vezi disctractie de acum incolo, sa te tii .. numa' atarnat o sa stea!

dana ce faci? sunteti bine ca nu ati mai intrat de mult! samburelul si piticii

lauriciule pe unde umbli si tu?? ce fac printesuca eleni si fotomodelul dimitri??

alinus (kalos) voi ce mai faceti??

alina023 cum a fost new yorkul???

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
Buna dimineata!
Multumesc mult ca te-ai gandit la noi.Din pacate nu suntem prea bine.De ieri copiii sunt pe antibiotic pe motiv de otita si puroi in gatuturi.E dezastru ca plang amandoi si nu prea reusesc sa le dau antibioticul.Albert a vomitat aseara aproape tot ce a baut(mancarea solida a refuzat-o) si azi dimineata vad ca a trecut jumatate de ora de la masa si inca nu a vomitat.Sper sa se faca bine ca ma lasa puterile.Pupici!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 13+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Stiti ca ma ofticati cu bebelusii astia care isi tin chestii pe cap, nu ?

La noi probabil ca va veni ninsoarea cand o accepta Andrei vreo caciulita ...si poate nici atunci

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

LalaD nici Sofia nu tine nimic pe cap,isi trage caciulita ca un betivan si si-o arunca cat colo,eu ii mai pun gluga de la hanorac sau plovaras pe aia nu o poate scoate.

DaniBv bine ai revenit ce fetita frumoasa ai tu acolo!In poza asta imi place f mult e o papusica intre papusele.

Am vazut poze de Ven tare mult seamana puiul tau cu tine,de RamonaB cu Razvanici sunteti f frumosi amandoi.

Errena nu fi suparata ca nu l-ai pozat pe Mateias vor fi multe ocazii.

Apropos de amintiri hazli din maternitate,dupa ce a scos bubulina din sala de operati,inca eram pe masa ma repara eu l-am intrebat pe dr cand am voie sa MANANC,toata lumea de acolo a ramas cu gura cascata se asteptau sa intreb cand am voie la bb sau ceva legat de fetita

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, Razvi este un dulce ! Cat de preocupat e in poza cu cartea (sau era o cutie ?! ).
Si, subscriu la ce-au spus fetele despre tine!

Danybv, Maria este veselia intruchipata! Si chiar ca e o papusica.

Ereena, oricum, se deplaseaza; buburuza mea sta "in 4 labe" si se clatina inainte-inapoi. Matei e mult mai avansat!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

danonique zic si eu cu intarziere felicitari pentru bebe din burtica si iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos
Madalina28 multumesc mi-a placut intamplarea ta din maternitate
ginette saru`mana sa stii ca toti ai casei ii zic : Maria bucuria , nu ca este fata mea dar Maria toata ziua rade , zambeste , mai ales la aparatul foto , cum ma vede ca ii fac poza cum zambeste
Referitor la deplasarea bebeilor , toti incep asa mai taras , mai leganat pana ce-si dau drumul la mers , pe urma sa vedeti voi cum vor alerga .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetelor! Multumim pt Madalina FELICITARI pt dintisorul Sarei, Ioana are aproape 9 luni si nu i-a iesit nici un dintisor, sa vedem m tazriu.danibvsunt frumoase pozele cu Maria mai ales dintisorii... aaa cand mai vii in Ct te asteptam si pe la noi, sper sa nu mai intervina nimic.

Eu am intrat mai tarziu azi pe forum am calcat perdele am fost harnica de dimineata, parca e casa goala fara perdele, nu? Noi suntem singure acasa pt k tati e plecat la Ct (noi stam la o dist de 80 de km de Ct) are conducere, a inceput SCOALA de Soferi. Maine are testul inainte de examenul final.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxi, multumim, si da Razvi era preocupat de o cutie, carti nu are inca decat vreo 2 de povesti din care ii citesc cateodata.Am cautat carte pt el din aceea de plastic da nu am gasit inca.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LalaDla multe lunite lui Andrei.Madanic nu se vad pozele?[/b]

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Uf! NU mai pot!
Eu stau cu ochii ca pe butelie pe Benji si taica-su a reusit sa il lase sa alunece de pe canapea!!!!! Ii tot repet ca de acuma e foarte imprevizibil copilu, ca in secunda 2 e altundeva sa fie atent cu el! El. " Da, da, da!"
Azi dimineata ne-am trezit tarziu ( Benji la 5 si-a baut laptele si am mai dormit pana la 8 dupa niste maraieli) am facut cafeua sotul la dus eu hranit copilul ( abaut doar 50ml lapte) si cat era sotul la cafea si tragea cu ochiul la stiri am fugit in spalatorie sa pun rufe la masina si sa aduc sus rufe din uscator. Pe Benji l-am depus in fundulet langa sot pe canapea, era zambitor si povestea. La intoarcere l-am vazut plans si am intrebat ce a avut si a recunoscut ca a alunecat de pe canapea pe jos!!! Tati s-a intins dupa cafea pe masuta de la canapea si atunci dl Benji s-a prelins pe covor. Sper ca e adevarat ca nu a dat si cu capul de masuta in cadere! Tot eu am fost de vina ca l-am pus aiurea pe canapea! A scapat usor ca are o sedinta la serviciu si nu am vrut sa il enervez sau sa apara cu un ochi umflat dar asa imi venea sa ii trag una. Cica: "fii tu atenta azi sa nu aiba ceva in urma cazaturii". L-am cercetat pe toate fetele nu are nimic, a si plans si apoi ras dupa faza respectiva. E cam agitat, nu vrea sa stea locului o clipa in scaun, nici in fund nu mai vrea dar biped nu il tin picioarele se balangane! Acuma urla din tarc! Eu cred ca nu mai rezist mult cu el!
La 8:30 a papat 50ml lapte si acuma la 11:00 a mai lasat vreo 5 lingurite din borcanelul de fructe cu cereale de 190g.
Ieri a papat doar 1/2 din orice portie legume, fructe, cereale!

Roli,
eu ma lupt de 3 sapt cu ideea: ii iau/nu ii iau premergator. Si la noi e mica casa ar avea loc numai pe hol vreo 5-6m. Apoi nu stiu cum m-as simti daca spre "usurarea" mea de acuma mai incolo ar avea picioare strambe sau ar avea probleme la mers calcand numai pe varfuri cum face acuma! Nu pune deloc, sau f rar intreaga talpa pe podea! Deja ma gandesc ca e treaba de ortoped sa nu aiba vreun tendon in calcai mai scurt etc. In plus pedaleaza din picioare din pozitia pe spate si loveste cu calcaiele in orice suprafata, f tare. Deja e plin de perini prin casa pe care i le pun sub calcaie, i-am incaltat sosoni de blana sa mai amortizeze din lovituri dar ii descalta, perinele le lasa in urma cand se rostogoleste....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput