Puiuti de Randunici 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 17
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica ca sa nu mai zic ce mult i-a placut de faza cu inteligenta si rokul :)) problema la mine este ca ii place peter gabriel cam prea mult! mie imi plac doar cateva piese. sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08pozici nasterea delfinasului ilustrata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE |
haha Sovi al meu asculta toata ziua whitesnake /here I go again si da, si la noi in familie e unu' inteligent
NU spun care Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Bubunu stiu tu ce-ai mai gatit dar eu zic ca e cazul sa promovezi alt tort ca diplomat cu piersici au invatat sa faca toate randunicile
L-am vazut si la Livy in poze 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Dragi randunici,
ma retrag devreme ca omu meu e in verva
M-au sunat nuntasii sa-mi spuna ca a furat mireasa si nu stiu unde s-a dus cu ea
Acasa n-a adus-o 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Lingurita de la impartasanie, luata strict tehnic nu are nici un fel de probleme, pentru ca este din argint. Pe suprafata argintului (de la contactul cu aerul) se formeaza un strat de oxid de argint. In contact cu vinul, oxidul elibereaza ioni de argint in lichidul respectiv. Astia au efect bacteriostatic si omoara toti germenii. Deci e safe.
Acum, partea ailalta cu credinta, nu stiu, fiecare cum vrea sa creada.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:

Andra are niste pielitze mici si albe in gurita si vad ca si pe limbutza are ceva punctisoare albe? e afta? ce sa fac?
multumesc!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Kya spune:
Mihutza, daca sunt afte exista (aici cel putin) o solutie speciala pnetru badijonaj.
Dar daca zici ca sunt mai mult pe limbuta, s-ar putea sa fie un fel de candidoza mai degraba. Sterge-o prin gurita cu un tifon cu stamicina, infasurat pe deget.
Bubu, da!!! Mai da-ne o tema noua - gasesti tu o reteta buna de-a ta. Sa vedem cum ne descurcam. Si poate intr-o zi, daca invatam cuminti, cand vom creste mari vom fi ca tine! ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Mimo, am vazut ca toata lumea a facut diplomatul
. Ala cu trufe e prea complicat, de fapt mult de munca la el...tiramisu e simplu...papanasi la fel...vad eu ce fac pe 18 si va zic ![]()
Si eu ma duc la nani...
Eu zic sa stai de panda, ca poate-poate apare mireasa ![]()
Uite ce frumos a explicat Kya, cine stie, stie!
eu n-am nici o chestie cu lingurita de la impartasanie.
Mihutza, da-i cu glicerina boraxata daca ai...or fi afte...

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
![]()
![]()
![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
mihutza11 spune:
mai mult sunt in guritza decat pe limba.. sunt ca niste pielitze moarte..
nu am nici stamicina nici altceva.. merge cu sol de bicarbonat?
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
se vede ceva :
http://good-times.webshots.com/photo/2631180430102226680eybzkD
ca numai nu ma lasa sa ii fac poza..
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza

sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08