Puiuti de Randunici 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 16
ancka spune:
Oof Stela,
acum citesc de operatiunea esuata...poate a papat prea cu pofta?? Zic si eu...
ccris_ccris spune:
Multam fain pt. aprecieri, randunici!
Dupa ce am mancat si eu printre maraieli si abababa..., am luat cupilu' in brate (o pusesem in tarc) si am constatat ca era uda. Saracutza, incerca sa-mi spuna ca e uda si eu nu stiam ce are. Ce scutece credeti ca avea pe ea?! P...rs, le-am primit cadou de la nasu' meu si am zis sa vad cum sunt: de cacao!
Am luat cupilu', l-am spalat, l-am hranit cu cereale si cu tzitzi si, cand mi-era lumea mai draga, hop un kk, tot tare, dar al doilea pe ziua de azi, suntem pe drumul cel bun.
Ia si spala din nou cupilu', din nou tzitzi si acum la nani, in cele din urma.
Simo, mai trimite o data mesajul ca nu se intelege nimic.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Simo27 spune:
Cristina,o sa il trimit maine ca e plin de diacritice si tb sa il modific si acum imi e somn
!
noapte buna
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
egonsis spune:
Buna seara tuturor randunicilor!
Am si eu o intrebare, o sa radeti de mine dar asta e situatia...
Am fost azi la biserica, am ajuns mai tarziu, exact in momentul in care preotul chema copii sa ii impartaseasca si l-am trimis si eu pe sotul meu cu Natalia in brate, ca eu nu puteam sa ma apropii. El nu a stiut sau nu a inteles ce se intampla, cert e ca atunci cand s-a apropiat mai mult de preot a parut sa se socheze ca li se da tuturor cu aceeasi lingurita, a vrut sa se intoarca, dupa care a zis, nu, e prea tarziu si a impartasit-o pe Natalia. Eu, obisnuta cu regulile bisericii ortodoxe, nici macar nu m-am gandit inainte nici daca e ok ca ii se da vin, nici ca e o singura lingurita pentru toata lumea. Dupa cum nu m-am gandit nici la botez, si doar si atunci a fost impartasita. Da uite ca acuma ma gandesc si as vrea sa stiu daca v-ati pus si voi intrebarea asta, adica si ca e vin si ca e o lingurita nesterilizata. Sotul meu a zis ca vinul in sine „sterilizeaza“ lingurita:)
Eu sunt o persoana credincioasa, dar, poate pentru ca nu am primit o educatie religioasa de mica si am inceput mai tarziu sa merg la biserica, nu cunosc prea bine obiceiurile bisericesti si in multe cazuri nici semnificatia lor. Si nu mi-am pus niciodata intrebari, de ce se procedeaza asa, si am acceptat toate regulile ortodoxe fara rezerve, fiind chiar incantata de faptul ca totul se desfasoara dupa un ritual strict si fiind convinsa ca numai asa se pastreaza si se transmite Taina si Adevarul. Si chiar daca unele ritualuri par, nu stiu cum sa ma exprim, nepotrivite pentru un bebe atat de mic (dat vin, tinut dezbracat la botez etc) pur si simplu am gandit ca Dumnezeu nu lasa sa se intample ceva rau ...
Dar iata ca in tara asta, in care Biserica Catolica nu mai are aceeasi forta ca odinioara si in care oamenii in creeaza propriile reguli la botez sau la nunta, lumea isi pune intrebari si ajung sa ma gandesc si eu la lucruri la care nu ma asteptam sa ma gandesc.
http://good-times.webshots.com/album/567535455suwPOP
luny spune:
simona inteleg perfect ce spui, exact l asta m-am gandit si eu la un moment dat, si, recunosc, nici parintii mei nu au fost foarte bisericosi si nu am o educatie bine pusa la punct in sensul asta, din pacate..dar: eu sunt de parere ca fiecare crede in Dumnezeu in primul rand cu sufletul, si stie ca El este acolo si-L apara, indruma si are grija de fiecare in parte...
tot din pacate spun ca noi nu am apucat sa-l impartasim inca pe Matei, de la botez pana acum..desi de cateva ori ne-am pus problema, dar nu s-a intamplat inca sa ajungem..eu il inchin in fiecare noapte si-l rog pe Doamne-doamne sa aiba grija de el sa mi-l tina sanatos...dar chiar vreau sa ajungem si noi cu el la biserica!..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Hei, 'na seara! Am vazut si eu poze frumoase cu Iris , Andreea si Andrei ptiu ptiu ce copii frumosi
Sa fie sanatosi!
Acum stau si mananc country cookies
ca sa ma destresez
Am avut o zi din aia
dar a trecut...pe scurt, vaca am maritat-o
i-am dat-o lui buni ca el mananca si daca e dezghetata de 3 zile 
Fata a venit din excursie (BUBUla Moeciu a fost mandra), n-a pierdut nimic de data asta (nici chiar mucii din dotare
).A fost super in excursie ..uniis-au imbatat (altii desigur) ,unii au fumat (tot altii), uniiau facut panarama (ati ghicit, altii
)...fata mea a jucat carti pana dimineata, in camera ei s-au adunat toti cei care nu suportau fumul si alcoolul
si au dormit acolo 4 fete si 2 baieti
(altii nu ala
)Cand m-am dus s-o iau de la scoala, si-a luat la revedere 5 min in fata portierei de la prapadit si chiar s-au pupat (pe obraz
)Ochiul meu de hoasca batrana nu ma inseala
Aaaa, mai tineti minte sandwichurile alea de le-am facut eu ieri dimineata a 6? Da? Ei bine, le-a adus inapoi pe toate
Cica nu i-a fost foame
Pai eu nu zic sa le manance, dar putea sa le arunce undeva nu sa mi le aduca sa umplu eu si cosul de gunoi 
Omu' e la nunta in continuare
Vladut azi a avut in repertoriu iiimmm,iiinnn,neeee...un fel de marait care inseamna ca ori face dinti, ori face muci, ori face part....vedem maine ce va face el de fapt!
Am terminat prajiturile , ma ustura pe gat de dulci ce-au fost
A inceput Badea
deci mai stau cu el si cu voi un pic!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
sovietica spune:
Anka
multumim!
ce ma amuza bebeii vostri flamanzi :)) Sash nu face asa, dar las, ca le are pe ale lui! In ultimul timp -nu stiu daca de la gingii dureroase, sau de la diversificare, nu numai ca adoarme numai la san, dar nici nu vrea sa lase sfarcul nicicum dupa ce adoarme! stau acolo, 30-40 min si cand incerc sa il scot, se enerveaza rau! In seara asta cu durere in suflet si la el si la mine, l-am adormit doar pupat pe frunte, fara tzitzi... sper sa mai tina figura, as vrea incet incet sa nu mai asocieze mancatul cu somnul...
Luny
multam pt raspuns. Vad ca n-are probleme cu acceptatul linguritei la legume, iar carie, oare in cele max 5 minute de bibe, s-o putea prinde ceva?...
Stela, imi pare rau de operatiunea esuata...
Eu am incercat cerealele in lapte de migdale acum, dar le-a hapait doar dupa ce am pus si suc de morcov. Oare se putea combinatie mai ciudata?
Ah, Simo, n-ai pus tu putin tupeu la bataie sa zici macar "ia uiteeee VOI ati si mancat?" ![]()
Adriuta, la multi ani lui Popeye! 
Egonsis, am trecut si eu putin prin acelasi conflict interior (si eu sunt ortodox activ doar de 2-3 ani). O randunica a scris, ca, un argument stiintific pro, (dincolo de puterea Sfantului Duh si a credintei) ar fi faptul ca lingurita este de argint, si argintul ar fi mai aseptic.
Oricum, noi am dus deja de cateva ori bb la impartasit din luna a 3-a si n-are nimic.
Tot citind din urma, m-am delectat si eu cu rocaraia pe care ati propus-o spre ascultare. Nu sunt roker, dar piesele mi-au placut. Ecoul adevarat a fost la randunoi
si m-a rugat tare sa va pun o piesa din partea lui :))
edit:
ca sa nu mai zic ce mult i-a placut de faza cu inteligenta si rokul :))
problema la mine este ca ii place peter gabriel cam prea mult! mie imi plac doar cateva piese.
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
ccris_ccris spune:
Stelutza, nu stiu cum sa te contactez pe mess, e vorba de yahoo mess, nu? Am incercat sa te invit si nu vrea. Contacteaza-ma tu (ccris_ccris).
Mimo, bine ca ti-a venit inima la loc.
Fug si eu acum la
, ca acus se scoala mandra si-si cere drepturile. Noapte buna!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
mimonix spune:
Simonanu-i de ras, e chiar o problema profunda, zic eu! In sensul ca biserica are un ritual strabun pe care il accepti cu sufletul impacat daca esti credincios (in sensul ca chiar crezi) sau il pui la indoiala si atunci eu nu stiu cum te considera biserica (mi-e si frica sa ma gandesc) dar categoric efectul impartasaniei nu va mai fi acelasi
Eu ma refer la tine pentru ca fetita e prea mica sa-si dea seama ce se intampla si sotul inteleg ca e catolic, deci....
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Buhuhuuu!
Top si eu
cu o scrisorica mica
Sovi, Stefanoi mananca un castronel micut, de plastic, cu varf, are vreo 300 de grame. Iar piureul de pranz il tin in alea de la PP cu capac si e cam 3 sferturi plin si il rade. In prima seara de cand ne-am intors era f. obosit si s-a frichinit rau pana a adormit si nu stiam cum sa-l linistesc. Dar apoi si-a revenit si se culca singur-singurel. Dupa ce papa lapticul de seara, ii dau putin ceiut in pat si apoi se intoarce pe-o parte cu spatele la mine si asteapta zuza si se culca
.
Moamaa, in seara asta a papat 250 de laptic cu 4 cupe de cereale.
Cum e cu laptele cu migdale, ca n-am fost pe faza? Ii dai lui Sash?
Am vazut-o pe dolofana de nora-mea cum papa cumintica si cum sta cu taticul ei in pat…hi, hi, draguta foc
!
Ariel, ce te inteleg cu terorista mica…
Mai, eu cred ca Vlad face varsat de vant sau alte bube
…ieri avea vreo 4 bubite in dreptul elasticului de la chilotei si am crezut ca de la aia s-a iritat. Si apoi i-au aparut mai multe…in seara asta l-am dat cu mixtura mentolata si are vreo 40 de bubite
…i-au aparut si pe burta si pe spate si pe picioare…va ziceam eu ca inainte sa plec a avut febra 2 zile, 39 si apoi gata, nimic…si uite ca acum are bubite…maine o sun pe doctorita sa-i zic…
Stela, eu tot cereale bebelac cu piersici ii dau. Of, ce se mai chinuie micuta cu stomacelul…nasol…Stefan nu mi-a vomitat niciodata, doamne ajuta sa nici n-o faca!
Simo, ce pofta mi-ai facut cu salata beof
…de cand zic sa fac si eu…saptamana asta cred ca o sa fac!
Mimo, lasa ca e buna si vaca maritata
! Aha, deci la plimbarica a fost mandra, super tare! Ce-am ras de cum ai povestit!
Aaa, ai vazut ca a plouat? N-am apucat sa spal geamurile! In schimb am bucatarit cu nasha, am facut niste paste multicolore aduse din Venetia, buneeee! Si am pus niste creveti cu usturoi pe ele, niste midii pe langa, delicios! Am si pozaaa
! Dar nu le-am descarcat…
Sovi, stai ma linistita cu cariile. Alea apar daca ii lasi bibe in gura cu orele sa-l tina in loc de suzeta de ex…nu ca papa lapte cu cereale din bibe. Cum a zis si Luny, sa nu se invete din bibe si sa nu ia lingurita. Dar din ce zici, la el nu-i cazul. Ce legume papa el acum? Fructe i-ai dat?
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare