Puiuti de Randunici 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 15
underqueen spune:
mission acomplished! puiu doarme in continuare si eu sunt leoarca ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
amira_roxana spune:
ce frumoasa e Andreea, ce sapca smechera are!!!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!
mstela spune:
Mda,operatiune esuata
..am facut noile cereale bebelac cu gust piersici si cu nan si tare i-au placut fetii.Am indopat-o bine,s-a scremut cat a putut sa scoata un ghiont (cine zicea asa?
),s-a frichinit in toate partile,si-a reluat obiceiul-maraiala cea de toate zilele,mi-am rupt cocoasa sa o tin in brate si s-o plimb sa nu verse si cand sa zic hop si sa vin sa ma laud:a scos un jeton cu probabil toate cerealele mancate
...mdea..acum trage de nu mai poate de tzatzi..

L-am vazut pe micutul Andrei ce bine sta el in fundic...am vazut si o printesa de Lyvy,m-am vazut si in pozele lui cris (vleau si eu poza cu noi-mesul meu e strstella),am vazut si o Andreiuta cocheta.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
underqueen spune:
am gasit niste poze ratacite din august ce cald si fain era afara...
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
underqueen spune:
poze octombrie
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
luny spune:
bai, treaba cu avocado, la noi sta invers..voi spuneti ca ajuta la kk, la Mufa a intarit-o!..de cand ii dau avocado, face numai gloante, si bucati mari si e si tare..
..sper ca asta nu e semn de constipatie, ca face de vrero 3 ori/zi..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Am vazut si eu pozele cu Andrei,Iris,Andreea si Tudor-frumusei toti
4!
Am venit si noi de la niste prieteni..cica ne-au invitat la masa,eu cu copii dupa mine,am avut grija sa pape David ,apoi a trebuit sa-i dau lui Sam sa pape si i s-a facut somn,m-am dus sa-l culc si am stat 1 ora
si cand am mers inapoi astia terminasera de mancat si ea-gazda(nu au copii)nu m-a mai intrebat daca mananc...eu mancasem doar vreo 3 imbucaturi de salata de beuf
si mi-a fost rusine
sa zic ca vreau sa mananc !de fapt ,sotu e prieten cu gazdoiul si cu tipa e impreuna de vreo 4 luni,nu o stim prea bine si uite asa,am venit acasa moarta de foame!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
adriuta spune:
Nu-i asa ca-i original Adrian cu scosul si indesatul degetelor? :))) Azi face 7 luni, am fost la cumparaturi, am luat Tiramisu si asteptam niste prieteni facem gratar si mici. Azi a zis tata prima dat...a fost asa la bascalie printe baba mama dada...etc dar la al meu i-au dat lacrimile.
Fug ca am treaba , va pup.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ancka spune:
Mihutza, si Mihaitza isi face limba asa, de parca ar papa-o.![]()
Sovi, am vazut si eu montajele, Sasha este super tare dragut.
Adriuta, ce haios e Adrian. 
Stiu cum e sa fie rau de foame. Moaama, ce mai tipa cand vrea papa…
Dar daca cumva apuca sa i se faca foame nu am nici o sansa sa-i dau papa cu lingurita. De aceea incerc sa-i fac programul incat sa nu-l apuce foamea si sa nu tipe pana ii dau legumele sau fructele, ca de nu trebuie neaparat sa-i dau bibe/san. Si daca cumva ma gandesc sa-i iau bibe/sanul de la gura pana nu se satura de tot, tipa la fel de tare ca si cum n-ar fi mancat nimic(desi poate mai are doar 2-3 inghitituri si nu mai mananca). Si asta inseamna automat ca ii bushesc programul, la masa aia nu mai pot sa-i dau si legume/fructe. Nu stiu cat de alambicat am povestit.
Stela, sa-i fie de bine piersica![]()
Mimo, ce-ai facut pana la urma cu vita?
Tuchi, Valentina,
I-am pus si eu Nettacin, la sfatul medicului, acum cateva luni. Acum are ff putin, nu i-am pus inca nimic, l-am sters doar foarte bine de cate ori i-a curs(2-3 ori/zi, ieri si azi). Oricum, maine trebuie sa ma duc la dr. asa ca intreb si de asta.