Puiuti de Randunici 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

mission acomplished! puiu doarme in continuare si eu sunt leoarca

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ce frumoasa e Andreea, ce sapca smechera are!!!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mda,operatiune esuata..am facut noile cereale bebelac cu gust piersici si cu nan si tare i-au placut fetii.Am indopat-o bine,s-a scremut cat a putut sa scoata un ghiont (cine zicea asa?),s-a frichinit in toate partile,si-a reluat obiceiul-maraiala cea de toate zilele,mi-am rupt cocoasa sa o tin in brate si s-o plimb sa nu verse si cand sa zic hop si sa vin sa ma laud:a scos un jeton cu probabil toate cerealele mancate...mdea..acum trage de nu mai poate de tzatzi..
L-am vazut pe micutul Andrei ce bine sta el in fundic...am vazut si o printesa de Lyvy,m-am vazut si in pozele lui cris (vleau si eu poza cu noi-mesul meu e strstella),am vazut si o Andreiuta cocheta.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

am gasit niste poze ratacite din august ce cald si fain era afara...

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

poze octombrie

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bai, treaba cu avocado, la noi sta invers..voi spuneti ca ajuta la kk, la Mufa a intarit-o!..de cand ii dau avocado, face numai gloante, si bucati mari si e si tare....sper ca asta nu e semn de constipatie, ca face de vrero 3 ori/zi..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am vazut si eu pozele cu Andrei,Iris,Andreea si Tudor-frumusei toti 4!
Am venit si noi de la niste prieteni..cica ne-au invitat la masa,eu cu copii dupa mine,am avut grija sa pape David ,apoi a trebuit sa-i dau lui Sam sa pape si i s-a facut somn,m-am dus sa-l culc si am stat 1 ora si cand am mers inapoi astia terminasera de mancat si ea-gazda(nu au copii)nu m-a mai intrebat daca mananc...eu mancasem doar vreo 3 imbucaturi de salata de beuf si mi-a fost rusine sa zic ca vreau sa mananc !de fapt ,sotu e prieten cu gazdoiul si cu tipa e impreuna de vreo 4 luni,nu o stim prea bine si uite asa,am venit acasa moarta de foame!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Nu-i asa ca-i original Adrian cu scosul si indesatul degetelor? :))) Azi face 7 luni, am fost la cumparaturi, am luat Tiramisu si asteptam niste prieteni facem gratar si mici. Azi a zis tata prima dat...a fost asa la bascalie printe baba mama dada...etc dar la al meu i-au dat lacrimile.
Fug ca am treaba , va pup.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Adrian! Sa cresti mare si sa fii destept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Mihutza, si Mihaitza isi face limba asa, de parca ar papa-o.
Sovi, am vazut si eu montajele, Sasha este super tare dragut.
Adriuta, ce haios e Adrian. Stiu cum e sa fie rau de foame. Moaama, ce mai tipa cand vrea papa…Dar daca cumva apuca sa i se faca foame nu am nici o sansa sa-i dau papa cu lingurita. De aceea incerc sa-i fac programul incat sa nu-l apuce foamea si sa nu tipe pana ii dau legumele sau fructele, ca de nu trebuie neaparat sa-i dau bibe/san. Si daca cumva ma gandesc sa-i iau bibe/sanul de la gura pana nu se satura de tot, tipa la fel de tare ca si cum n-ar fi mancat nimic(desi poate mai are doar 2-3 inghitituri si nu mai mananca). Si asta inseamna automat ca ii bushesc programul, la masa aia nu mai pot sa-i dau si legume/fructe. Nu stiu cat de alambicat am povestit.
Stela, sa-i fie de bine piersica
Mimo, ce-ai facut pana la urma cu vita?
Tuchi, Valentina, I-am pus si eu Nettacin, la sfatul medicului, acum cateva luni. Acum are ff putin, nu i-am pus inca nimic, l-am sters doar foarte bine de cate ori i-a curs(2-3 ori/zi, ieri si azi). Oricum, maine trebuie sa ma duc la dr. asa ca intreb si de asta.

Mergi la inceput