Puiuti de Randunici 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 18
Kya spune:
Nu se vede foarte bine, dar parca seamana cu un fungus, ceva.
Bicarbonatul nu stiu daca ajuta la ceva. Rolul lui este sa regleze PH-ul...
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
mihuta, am vb si pe mess, baga bicarbonat:) regleaza ph, e baza si neutralizeaza aciditatea, care place la candida...des, cat de des poti. eu inmuiam si suzica inainte sa i-o dau lui teo. in 2 zile a disparut, speli cu tifon toata guritza, dupa papa!
tuchi, unde esti??? te-au doborat si pe tine piticontzii?? asculta bine ce zic! ilinca e o viitoare alexutza! 
...promite de pe acum:).
noi iar am avut program artistic in nocturna. gashca a capitulat in final pe la ora 1, cand a cazut lat si tat'su gashtii:))) care s-a "relaxat" toata ziua alaturi de mine...i-am zis ca maine sa-i ia cu el la servici si mi-a zis :"NUUUUUU!!! abia astept sa scap!!!"
. nici nu a mai zis nici miau cand m-a vazut ca ma asez la calculator:)) cu toate ca amenintase inca de dimineata ca "diseara stau eu la calculator!"...hahahha! a cazut lat! si...cine credeti ca a facut mancare, pregatit haine, bagaj plimbare? el?? noooo! el a obosit doar:) ehhh, l-am pus sa ii dea papa lui teo de 2 ori, sa schimbe TOTI pampersii kk-ciosi de azi:))) si au fost destui, rezultatul combinatiei para+mar+struguri+banana:))), apoi, seara l-am gonit la cora cu ei de gat, sa ia pantofi lui alex...
asa ca s-a "relaxat" si el putin:)
mimo, ai vazut ce fata cuminte ai??? cred si eu ca fuge de fumatori!
...a ajuns omu' cu mireasa? ca poate ai nevoie de ajutor la spalat vase:)))
whitesnake!!! coverdale!!! 

bubu!!! pai cu bube te lauzi tu? cum sunt? vezicule cu lichid? sau puncte roz inchis care conflueaza? a avut secretie la ochi? roshu in gat? vezi in int. obrazului daca are pata alba...astea-s semne de varicela (primul), rubeola restul...eu doar pe astea le cunosc de la alex:)) si febra mare...de care ai zis deja...sper ca nu ai dat antibiotic!!!
sovi, bravi la randunoi!!! am vazut eu ca are privire de om inteligent! dar am crezut ca e de la inginerie:))
...cand colo era un cocktail rockingineresc! vai cum suna!!! si tu, fara rock? cum ai scapat necorupta? macar cu unu' ushor, digerabil!
kya, bate-l pe randunoi!!! pt faza cu ventuza! 
...eu cu alex am problema asta...ca isi lasa jucarii mici, minuscule, imbucatite, peste tot...cu omu' am faza cu marginea patului...

cat despre explicatia cu argintul, subscriu!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
egonsis spune:
Luny, Sovi, Mimo, Kya, Bubu,Ariel multumesc mult de raspuns si pe partea de credinta si pe cea de stiinta!
Exact asta cred si eu, biserica are ritualurile ei pe care le accepti si urmezi cu credinta si lasi deoparte fricile astea lumesti! Desi acasa sunt, zic eu, o persoana destul de atenta cu igiena, cu usoare alunecari spre manie, totusi nu vreau sa am temeri de genul asta cand e vorba de biserica, mai ales ca eu consider ca a fi crestin inseama nu doar sa crezi, ci si sa iti manifesti si impartasesti credinta. Si as vrea sa o cresc pe Natalia in sensul asta si, mai mult, sa imi completez si mie educatia religioasa. Pentru Natalia va fi deosebit de important sa creasca intelegand si acceptand regulile bisericii ortodoxe, mult mai traditionala decat cea catolica, pentru ca ea va fi, cel mai probabil, singurul ortodox de la gradinita, singurul ortodox de la scoala si nu vreau sa ajunga sa i se para cine stie ca la ea la biserica nu e suficient de elegant sau nu au computere sau s-ar putea imbolnavi.
Nu, Mimo, sotul meu a iesit din comunitatea catolica la 16 ani (ca si altii de pe aici) si se considera crestin fara confesiune. Dar este destul de ortodox-orientat, mergem la biserica ortodoxa, ne-am casatorit ortodox, Natalia e botezata ortodox, sarbatorim mai degraba dupa calendar ortodox.. dar vezi ca nefiind obisnuit cu anumite ritualuri, le remarca, dar nu este impotriva lor. de ex azi a zis de lingurita, dupa care a uitat, eu am ramas cu gandul la asta...
M-am gadit si eu ca parca argintul are niste proprietati, dar nu stiam ce si cum.
http://good-times.webshots.com/album/567535455suwPOP
egonsis spune:
si pentru ca tot am apucat sa citesc si eu capitolul asta si am prins pozele Adriutei, mai zic ceva si ma duc:super tare! mie nu-mi vine sa cred ca si-a facut singur liniiile alea simetrice! sa-ti zic cum fac eu, ca sa nu ne mozolim rau- ii dau si ei o lingura si atunci nu mai e preocupata sa o ia pe a mea. si nu ii las niciodata castronul in raza de atingere. dar oricum ea e mult mai calma, din ce descrii tu acolo, dar nici nu apuca sa ii fie vreodata atat de foame.
egonsis spune:
mimonix, m-ai facut sa rad cu descrierea excursiei Teodorei sau ce/unde a fost ca nu am apucat sa citesc mai din urma...m-am vazut pe mine la 14-15 ani, exact la fel, inclusiv cu sandwich-urile, cu deosebirea ca eu le aruncam inainte sa ajung. si am vazut pentru prima data perspectiva unei mame.
sovietica spune:
buhu... buhu... buhuuuuuuuuu
nu pot sa dorm!
Ma aflu la insomnia bilunara :) (bulinara)
Bubu, inteleg ca pe 18 faci petrecere de juma de an? :)
da, ii fac lapte de migdale lui Sash, se putea sa fac eu ceva ce face toata lumea?!
pai sa nu ii dau dreptate aceleia de zicea ca sunt prea ciudata? ![]()
Cupele de lapte praf or fi la toate marcile la fel? ca sa imi dau seama cate cereale mananca stef. eu am numai o masuratoare de la aptamil.
legume -dovlecel, ardei, cartof dulce, avocado, morcov, pastarnac, broccoli. Nu i-am dat zilnic, ca a tot fost nervos de la gingii.
Fructe ntz, mai peste o saptamana, sa realizeze mai bine ca legumele sunt buuuune :)
Nu stiu daca sa ii dau marul copt sau crud...
Ariel, ma corupe Omul incet-incet...avand in vedere ca ne stim doar de 3-4 ani, e multumit de ce a realizat pana acum, deja m-a auzit de vo 2 ori fredonand P Gabriel :)) Inca putin si imi creste IQ-ul :))
Mihu, nu stiu ce sa zic de problemuta, dar
sa treaca repede...
Hai ca ma mai duc odata la culcare, nu de alta, dar daca mai stau, tre sa va fac cafa, si n-am :)
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
mihutza11 spune:
multumesc de raspunsuri!
dau cu sol de bicarbonat, sper sa treaca repede..
Kya cred ca si eu l-as bate daca ar face asa..ce ti-e si cu randunoii astia..
Lyvy tare scumpica e Iris! si in rochita aia e de vis
Adriutza deci asa cu ginerica.. inseamna ca tre' sa o instruiesc pe Andra bine, sa o pregatesc din timp
.. si asa stiu si eu ca T-ul ala e toddler.. si cu raceala inca nu da semne, desi azi mi s-a parut cam fornaita..sper sa nu racim totusi..
si La multi ani Spinach boy!!

Ramo dragalas Andreiul cu ochi albastri!
Cris tare haioasa cantareatza!
vai Simo sa ramai flamanda, ce aiurea.. 
Stela ori se joaca Tea cu nervii tai ori nu.. offf..
Ariel iar te lauzi cu zile din astea de pomina? ![]()
Mimo mi-am imaginat tot ce ai zis de excursie
...oricum cred ca ai o adolescenta destul de cu picioarele pe pamant! 
Sovi 
si send, ca gata ma striga!
si mai aveam de zis una alta..ramane pe deseara!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
voiam sa va spun ce mi-a facut azi Andra..
dimineata inainte sa plece taica-su la servici ea repede in picioare tot voia.. si o ridica randunoiul asa si ce credeti ca face ea? incepe sa faca pasi.. nu mi-a venit sa cred!!!
-primii pasi, ca pana acum toata se incorda si atat.. si mai tarziu azi la fel.. plus ca am prins-o facand si asta..
deci indata am de alergat dupa ea
..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
tuchita spune:
Buna dimineata!
Bag de sama ca numa' de la mine vreti
dimineata!
Noapte mai linistita, Ilinca a dormit, stam mai prost cu trezitul de dimineata( ca doar e luni, nu?), Sebaceul e in mare puseu de crestere ca mananca foarte mult, inclusiv noaptea( dar doar o data!)- asta mi se trage de cand m-am minunat de Sanziana!
Am citit cam in fuga ce-ati scris, evident incapabila sa fac scrisoare!
Sovi, multumeste-i randunoiului pt dedicatie, mie mi-a placut!
Seb a cazut de multe ori, dar lacrimi tot n-a produs!
Mimo, eu ascult foarte frecvent" fool for your loving"( la maxim in casti ca sa nu innebunesc lumea!)
Adriutza, si Seb e la fel cu mancarea: cand vede castronul sau biberonul zici ca e nebun, are un tignal!
Mihutza, sfaturi pt bube ai primit, mai mult nu stiu nici eu ce sa zic!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Ma laud si eu cu 3 poze noi si ma duc la invatat!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)