Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 9
miflore spune:
LA MULTI ANI celor 4 fete cucuiete sarbatorite azi, Bianca, Alexandra, Briana si Alexandra!
Petrecere frumoasa!
Ieri am fost cu Ana pe la Unirea si i-am cumparat cizme imblanite de la Bebetom. Am sarit la nr.25!!! Ce-i drept si blana ocupa un numar.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
jadi spune:
La Multi Ani sarbatoritelor de astazi dar si celor care au implinit 3 ani in weekend!
Am fost si noi la petrecerea lui Calin de ieri. Vladut a fost cam retras, mai mult pe langa mine dar am pus totul pe seama ca nu cunostea foarte bine personajele de acolo. Petrecerea a fost stralucita, locatia frumoasa, am stat numai afara si cred ca asta a contat foarte mult. Am reusit sa inteleg ca toate starile lui Vlad depind de cat de mult este de obosit si in ultima vreme s-a comportat excelent desi Dodo nu prea ne-a lasat sa ne odihnim. A capatat un narav prost de a se trezi dimineata si de a refuza sa se mai culce, joi si vineri nu am fost capabila sa fac nimic la servici si ma gandesc si la saracul Vlad ca s-a simtit la fel. In plus are o tuse si niste muci, a treia serie si sper sa nu ii dea si fratelui sau.
Vineri o sa mearga la teatru, ma bucur pentru el mai ales ca anul trecut ni s-a spus ca e prea mic si pentru teatru si pentru circ desi el fusese si la una si la alta si a rezistat pana aproape de sfarsit. Am inceput si eu sa o indragesc din ce in ce mai mult pe educatoarea cea in varsta, e tare joviala si curajoasa, se vede ca are o experienta de viata. Cam atat despre noi, la munca sa recuperez cele 2 zile de incapacitate.
Deni &
Vlad & Tudor
Antoanela23 spune:
Buna dimineata la toata lumea,
I'm back
.
Am fost absenta din motive de sarbatoriri si boli simultane.
Sapt trecuta am tot tusit, iar apoi a trecut Sonia prin cateva zile si mai ales nopti f dificile, ii ies doua masele si baleste ceva de speriat, se scula noaptea urland si nu mai adormea, de eram zombi cu totii.
Multumesc tuturor care mi-au felicitat comorezul de ziua lui,
si
.
Am eu asa un ambatz sa felicit fiecare copilas in parte, m-am uitat in urma si am vazut ca ultima data am scris pe 5 ocotombrie, deci lista restanta e lunga, asa ca incep.
La Multi Ani, Alex, Briana, Gabriel si Darius!
La Multi Ani, Mihai & Cristian si Miki!
La Multi Ani, Victor
!
La Multi Ani, Monica si Casian!
La Multi Ani, Radu, Alexandru si Darius!
La Multi Ani, Antoine!
La Multi Ani, Raisa si Mario!
La Multi Ani, Robert si Alexandru!
La Multi Ani, Bianca, Alexandra, Brianna si Alexandra!
Pup fetele, o sapt excelenta va urez,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
country girl spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile si
special pentru Antoine!
astazi aniversatelor Bianca, Briana si celor doua Alexandra!
Doruletz, sa-ti traiasca 'Aca si sa creasca mare!
Noi am mai avut un week-end de toamna incredibil de frumos si de insorit. Imi vine din ce in ce mai greu sa-mi amintesc ca traim totusi la Briusel!
Ilinca are program de teatru de marionete si de circ saptamana aceasta. La teatru merg cu grupa de la gradinita, la circ mergem in familie. Si daca o tine vremea buna, la sfarsit de saptamana vizitam un parc natural si o pestera.
M-am tot gandit si m-am sucit cu scolile alea si pana la urma pentru maternela si primara o inscriu atat la scoala catolica cat si la scoala de stat si vedem noi unde se va simti mai bine.
O saptamana excelenta intregului piticodrom!
dana_lucia spune:
Buna dimineata piticodrom, haideti la o cafeluta!
Uram "La multi ani!" copilasilor care azi implinesc trei anisori. Aniversare fericita!
Felicitam de asemenea pe cei cu nume de Paraschiv/Praschiva si derivate de la acest nume. "La multi ani!"
Va dorim o zi cit mai buna si salutari de la noi!
Dana Lucia si
Alberto
Antoanela23 spune:
Neata frumoaselor,
La Multi Ani, David!
La Multi Ani, Alexia!
La Multi Ani, Andrei!
La Multi Ani, Maya!
Dana, multumesc de cafea, sunt adormita rau si mi-a prins bine.
Miflore, sa purtati cu placere ghetutele.
Spre surprinderea mea, lui Victor inca ii vin bine incaltarile cumparate in iarna. Ma manca la degete sa-i iau ceva nou, dar deocamdata nu e nevoie asa ca i-am luat lui sora-sa
.
Ina, asa e cel mai bine, mai ales ca sistemul permite s-o inscrii la mai multe scoli. Astfel esti sigura ca ai loc si in plus castigi timp de gandire si de adunat informatii. M-ai facut curioasa, cat costa scoala aceea catolica?
De scoala britanica stiu ca e super scumpa, am o prietena care a facut credite, acum investeste in terenuri ca sa aiba bani peste 10 ani cand incep copiii ciclul secundar sa-i dea la scoala britanica. E si asta o strategie, jos palaria.
Pup fetele, o zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
miflore spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE Alexia, Maya, David si Andrei!

Casiana, sa-ti traiasca printesa, sa fie cuminte si frumoasa!
Eu n-am chef de nimic, sunt racita si obosita...ma scufund cu Ina cu tot in butoiul ei. Ana mea serveste doar miezul noptii ca si ora de culcare...

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
jadi spune:
La Multi Ani Maya, Andrei si David si toate cele bune!
La Multi Ani Alexia si multa sanatate si fericire si sa iti faca mami un surior!
Eu cu munca!
Deni &
Vlad & Tudor