Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (214)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna ziua si d ela noi.
LA multi ani copilasi de octombrie!!!!! Nu am mai reusit sa ajung aici de multa vreme....abia imi vad capul de lucru.
AM citit un pic asa printre randuri, am vazut ca vorbeati de scoala, si eu sunt de parere ca asta e investitia cea mai buna.Eu cred ca daca ii oferi copilului sa se dezvolte intr-un sistem bine gandit e cel mai bun lucru pe care il poti face pentru el.Eu asta am apreciat la parintii mei care nu si-au permis sa imi ofere nici case,nici masini, dar care au insistat ca noi sa invatam, sa mergem la cele mai bune scoli din oras si apoi sa urmam o facultate care ni se potriveste.Intotdeauna noi am ales ,dar au fost acolo sa ne ghideze si sa ne ajute.E cea mai mare avere pe care i-o poti da copilului tau.Fratele meu nu a vrut facultate,a ales altceva, dar asta nu inseamna ca ai mei sunt mai putin mandri de el, el a fost mereu mai practic decat noi, fetele, care eram mereu cu cartea in mana.
Despre noi, nu prea multe.Am observat doar ca dupa implinirea celor 3 anisori IAris este mult mai cuminte, foarte cuminte,avem o relatie extraordinara,fara crize, cu pupaturi si imbratisari cum nu am vazut de la el de cand era bebelus.Gradinita este super, sunt foarte multumita de educatoarea lui, au tot felul de activitati, iesiri.Astazi au sedinta foto, poze de grup si individuale.
Nu prea avem timp sa ne plictisim, eu lucrez in 2 seri pana la 9, asa am cursurile, iar timpul mi-e in asa fel impartiti incat sa fiu cat pot de mult cu el, dar nici sa nu il privez de mersul la gradinita unde el se simte atat de bine.Adica, desi am doua zile in care sunt mai libera nu il tin acasa.Am incercat si mi-a plans ca el vrea la prietenii lui, asa ca nu am mai insistat sa stea cu mine si am facut ceea ce si-a dorit el.
In 14 oct ii punem tubulete pt otita si daca va continua cu racelile o sa ii scoatem si polipii, dar medicul ORL mi-a spus ca poate polipii se vor retrage daca focarul d einfectie din urechiusa dispare.Acum asteptam sa vedem cum va decurge totul.
Va pup si va doresc sa aveti copii sanatosi

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Kid, am vazut ce frumos vorbesti de micuta ta, si sa stii ca ne pofta de un beblus mic,mic...In curand se va naste primul nostru finut in Canada, adica peste cateva zile, poate chiar azi, cine stie...si o sa ne potolim un pic pofta de bebelus cu el.Dar ne dorim inca un bebe, numai ca nu stiu cand o sa intram si in proiecte ca deocamdata e la stadiu de "Ar fi frumos", "am vrea".
Ioana,m-a dat gata Miru cu profu d eengleza...Si IAris e indragostit de una din educatoarele din gradi.Sidi...este o romnaca draguta care a lucrat si la grupa lui,acum ea e la alta grupa, dar acolo merge prima data dimineata pana la ora 9 cand sunt preluati de educatoare.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

jadi, multumesc de ajutor cu etichetele! le-am comandat si au si sosit! eu prinsesem din zbor de la voi o idee ca exista niste etichete-minune pe care le comandati de undeva. dar nestiind care e site-ul... nu stiam ce trebuie facut .

ina, in privinta scolilor eu as alege exact asa cum practic cred c-ai ales si tu (ca le-ai asezat in ordinea 1, 2, 3, 4 ). mergi mai aproape de casa! la publica belgiana. daca e sa nu-ti convina ceva, schimbi macazul catre catolica. si... cam atata, ca noi nu suntem obisnuiti sa alegem...
sunt convinsa ca vei alege bine!

marinela, bine ca mi-ai amintit de bb-fin, ca ma luase jalea dupa ce-am citit-o pe kid . si noi vom avea o finutza la anul, asa ca o sa-mi mai ostoiesc dorul cu ea.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

stau pe forum de la 3 noaptea si acum e 4 jumate. doar asa sa am timp sa va citesc...
multumesc de urarile pt radu, eu n-am mai urat de ceva timp . spun si eu un "La multi ani!" global sarbatoritilor, desi fiecare copil e deosebit - si tare-mi place cand citesc despre colegii de piticodrom.

l-am serbat pe radu in familie in seara zilei lui. a fost o zi f incarcata - am facut curat in casa, am cumparat ce era de cumparat, am decorat casa - baloane cu heliu - spiderman, la fel ca paharele si farfuriile, ghirlande cu Happy birthday, afis de usa si altele cu Cars, tort cu trenulet si tot felul... nu mai stiu, sufrageria cel putin e si acum plina de baloane; apoi m-am coafat si gatit si am fugit la cununia civila a viitorilor fini, restaurant; ne-am intors la timp sa vedem uimirea si bucuria de pe fata lui radu cand a vazut camera decorata si cadoul - un banc de lucru, cu menghina, suruburi, fierastrau, subler, ciocan, bormasina cu baterii... muuulte scule din plastic, dar f realist realizate. iesisem un pic din camera si cand am intrat iar l-am vazut cu un cuter in mana, cred ca m-am albit - era atat de realist!

maine isi serbeaza ziua la locul de joaca cu 4 prieteni. dar a fost asa de frumos acasa, ca nu mai am nicio emotie cu petrecerea copiilor: stiu sigur ca i-a placut ziua lui deja. restul e bonus .
in plus, el a cerut un tort alb (l-a primit in seara cu familia) si un tort albastru, in forma de peste sau masina pe care il va primi la locul de joaca.

sper sa se lase cu distractie. desi eu probabil voi adormi intr-un colt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.
La multi ani celor ce sarbatoresc in aceste zile!!!!

Am pus cateva poze cu Iosua la ziua lui la poze noi.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

si de la noi pe ziua de azi!

Uram "La multi ani!" sarbatoritilor de azi. Aniversare fericita!

Weekend placut tuturor si salutari de la noi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna!!!
Mamaaaa, ce vorbarete sunteti si eu n-am timp sa va tin isonul! Am o perioada la servici.......
LA MULTI ANI CU INTARZIERE PENTRU ANTOINE!!!
Nanadana, sa-ti traiasca flacaul si sa te bucuri de el, sa fie sanatos si cuminte!
LA MULTI ANI pentru Radu de Kristinutza, sa fii la fel de cuminte si istet ca si pana acum ca mami a ta te lauda incontinuu!!!
LA MULTI ANI Alexandru si Darius!!!
Vorbiti de scoli, eu nu m-am gandit inca la nimic, mi se pare f. departe. Mai avem timp zic eu. In alte tari te obliga sa iei o decizie dar la noi...mai ales ca eu o voi da pe Ana la 7 ani la scoala. Mai aud si eu in stanga, in dreapta, mama e profa si mai stie. Statul e stat, cu bune si rele, dar cica sistemul step-by-step de stat e la pamant. De privat nu stiu prea multe dar voi aprofunda in urmatorii ani. La stat conteaza f. mult invatatoarea si nivelul clasei in care se afla copilul.
Va pup!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Buna dimineata piticodrom! Haideti pe prima pagina!

Felicitam sarbatoritii zilei, "La multi ani!" si aniversare fericita!

Sa aveti o duminica placuta alaturi de cei dragi!

Salutari de la noi,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

a fost OK si petrecerea cu copii, ma rog, asta insemnand ca toti parintii am iesit mult mai obositi decat am venit, iar copiii cred ca s-au simtit normal, ca la joaca .

nu stiu daca v-am spus, pilele mele la gradi de stat au fost insuficiente, cica s-au facut reclamatii si inspectii si ii e frica directoarei.
asa ca ma paste gradi particulara. dar am referinte bune despre o gradi pe langa noi si ma bag cu capul inainte si gata! am incredere in radu ca se va adapta si chiar cred ca are nevoie de gradinita. deja mi se pare ca a stat destul acasa cu buni, e timpul sa treaca la the next level.

Mergi la inceput

Buna dimineata piticodrom!

"La multi ani!" sarbatoritilor de azi. Aniversare fericita si toate cele bune!

Va dorim o saptamina cit mai buna si salutari de la noi.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput