Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 10
marinela79 spune:
Saluatre piticodrom,
Azi ne-am pus tubuletele.A fost o operatie scurta,am facut-o intr-o clinica privata ca sa evitam anestezia generala pe care ne-ar fi facut-o in spital.Am mers de dimineata, i-au curatat urechile de cerumen si apoi i-au pus o crema anestezianta,i-au dat 2 ml de Tylenol si 3 ml de Codeina.Dupa o ora in care am baut si noi o cafea, si el a papat un croissant ne-am intors in cabinet pt curatarea urechii de crema si punerea tuburilor.I-a facut o incizie mica in timpan si montarea fiecaruia a durat 30 de secunde.Totul s-a facut sub microscop si acum urmeaza sa punem 3 zile picaturi cu antibiotic in ureche . Speram sa scapam de acum de otite si de infectia din organism.
Azi la ora !8 s-a nascut si finutul meu David, o minunatie de baietel de 3,2 kg care a chinuit-o pe mami 18 ore dar sunt bine acum si asta e cel mai important.
Daca vreti sa mai stiti cate ceva despre operatia asta a noastra va stau la dispozitie cu orice raspuns.Eu am fost foarte stresata pana mi s-a explicat clar ce si cum.Si e floare la ureche.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
Tonnia spune:
Marinela, ce bine ca ati scapat usor! Cat trebuie sa stea cu tubuletele?
Jadi, mai tii minte cand te plangeai de Vlad ca nu-i da jucarii lui Dodo? A inceput si Dinu sa le ascunda cand pleaca la gradinita.
Miflore, sanatate! Poate Ana doarme prea mult la pranz sau prea tarziu.
miflore spune:
Buna dimineatza zane!
Sanatate multa lui Iaris, intreb si eu cat trebuie sa stea cu tubuletele?
Tonnia,
. Rabdare cu Dinu, e o faza, nu dureaza decat cativa ani.
Glumesc, o sa-i treaca repede, poate c-a avut ceva probleme la gradi legat de jucarii. 
Ana doarme mult la pranz - in general 3 ore - se scoala pe la 6 c-adoarme mai greu, pe la 3. Dar daca o scol mai repede e vai si-amar, e maraita si miorlaita.
Iar seara pana nu-i citesc n-spe povesti nu scap, ma dor falcile. A facut pasiune pentru spargatorul de nuci, e din colectia aia cu dvd-uri. Trebuie sa-l citesc de cel putin 3 ori la rand.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Diplo, LA MULTI ANI PENTRU LUCA!!!

Multa sanatate, sa va bucurati unul de altul! Tu ce mai faci, cum te mai simti? Mai vino pe la noi!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Antoanela23 spune:
Neata,
Ce matinale sunteti, eu inca dorm, dar la serviciu
.
La Multi Ani, Luca! Sa cresti mare, sanatos si fericit.
Diplodocus, felicitari pentru cavalerul de trei ani. Mai vino pe aici si arata-ne poze cu voi.
Marinela, multa sanatate lui Iaris cel cuminte si curajos, bafta sa scapati de otite.
Nici Victor nu e darnic cu jucariile, cand a venit varu-su Fabi la el s-au ciondanit aproape mereu pe jucarii, singurul moment de pace a fost cand le-am dat cadou la amandoi acelasi tip de jucarie- elicopter cu telecomanda si casti, s-au jucat foarte frumos fiecare cu al lui
.
Jadi, spor la munci!
Pup fetele,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
alexuta2005 spune:
Buna dimineata!
Multumim mult pentru urari.
Alexia ieri a petrecut la gradinita, am dus un tort si sampanie.A fost tare incantata, desi inainte imi spusese ca nu vrea sa ii se cante:"Multi ani traiasca!" ca ii este rusine.Anul trecut a plans cand au cantat copiii.
Apoi a mers la Mall si si-a ales cadoul: un set de trenulete Thomas, care canta si scoate diverse sunete.Cand s-a vazut in fata rafturilor cu atatea jucari nu stia ce sa-si aleaga.
Duminica o sa aibe petrecerea la Mc donalds.
La multi ani Luca sa cresti mare si sa fi sanatos!
Iaris sanatate multa!
Diana30 spune:
La multi ani,Luca Mihnea,tizu inversat a lui fiu-meo!
La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultima vreme!
De cand am inceput serviciul si gradinita sunt tot pe fuga.
Acum suntem acasa din cauza de laringita(noroc ca o forma mai usoara),imi mai trag si eu sufletul si organizez petrecerea de sambata.
Mifloricico,asa era si la noi cu somnul cand nu era gradinita.Ne culcam pe la 12,ne trezeam pe la 10,dormea la amiaza de pe la 2,30 la 17,30.E normal ca Ana sa nu adoarma mai devreme deoarece se trezeste tarziu din somnul de peste zi.Daca vrei s-o faci sa doarma mai iute musai s-o trezesti mai devreme dimineata si sa se culce mai iute la amiaza.
dana_lucia spune:
Buna dimineata si de la noi pe ziua de azi!
"La multi ani!" Luca Mihnea si aniversare fericita!

Multa sanatate copilasilor bolnaviori, sa va faceti repede bine!
Sper ca in curind sa am ceva mai mult timp de scris, acum trebuie sa ma rezum doar la a va ura o zi cit mai buna si salutari de la noi!
Dana Lucia si
Alberto
jadi spune:
Neata si La Multi Ani Luca - Mihnea sa cresti mare si sa ai grija de mami!
marinela, multa sanatate, suna infiorator dar banuiesc ca in realitate nu e asa de complicat.
Tonnia, deci e o chestie luata de la gradi! Noi am lasat-o mai moale cu ascunsul si ciondaneala, dar cand e foarte obosit nu se poate abtine sa nu faca ceva prostesc. Si ma innebuneste cu bagatul degetelor in gura, cred ca tot de la gradi este.
Miflore, si Vlad doarme tarziu in weekend si la pranz si seara, in noptile de gradi insa am grija sa nu ne apuce cel tarziu 10.
Anto, mersic mult, am o groaza dar inca nu ma panichez mai am 7 zile de lucru.
Alexia sa va fie de bine petrecerea, asteptam poze!
Diana30! Sanatate multa!
La munca!
Deni &
Vlad & Tudor
country girl spune:
Luca-Mihnea!
Ioana, sa te bucuri de nazdravaniile flacaului si
pentru implicarea ta in cauzele umanitare.