Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 11
country girl spune:
Casiana, cu intarziere La multi ani Alexiei! 
Marinela, bine ca ati scapat de operatie si sa nu mai aveti probleme de acum inainte cu Iaris.
Diana, sanatate lui Mihnea
Eu, printre dosare, visez la vacanta de iarna...
andreeeea spune:
Bine v-am gasit dupa 100 de ani!
Mi-a fost tare dor de voi
, dar si greu sa intru pe forum...
Va multumesc mult pentru urari
. Sper din tot sufletul sa pot duce aceasta sarcina pana la capat (am facut cerclaj, sunt in saptamana a 16 si sper sa fie ok in continuare).
M-am bucurat sa citesc despre progresele si nazdravaniile piticodromilor si felicit toti aniversatii!
Despre Maria.... e o dulce! Merge si ea la gradinita, acum s-a adaptat (nu mai plange), ii plac activitatile: a invatat o multime de poezii, educatoarea spune ca e talentata pentru ca deseneaza destul de bine, cu detalii (copil, printese cu cercei si rochii cu flori si parul lung-lung, copaci, soare, pasari, forme geometrice), imi povesteste pe scut povestile citite de educatoare, imi reproduce exercitiile de gimnastica, pasii de "dans" etc. In schimb nu-i place deloc sa se joace cu baieteii (care sunt vreo douazeci si ceva si doar 8 fete) ca "fac obraznicii" si o supara pe doamna. Nu prea mananca, decat cu insistente si, eventual, hranita de educatoare si abia astepata momentul in care vine mama sau tata, dupa ce se trezeste.
A intrat si ea in hora virusilor, si e o mucioasa, a tusit saptamana trecuta, dar fara alte simptome, si sunt multumita, deocamdata.
In rest e inventiva, hazlie, pune intrebari la care nu mai stim ce sa-i raspundem, dar e si plina de mofturi, "nu vreau"-uri...
As vorbi despre ceea ce face si ore intregi, dar sper sa revin la vechile obiceiuri si sa intru mai des pe forum. Va imbratisez cu drag! 
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
Ioana75 spune:
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile
!
Casiana, sa-ti traiasca Alexia
.
Andreea, ma bucur ca esti bine
. Sarcina usoara in continuare.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Antoanela23 spune:
Andreeeea, felicitari pt bb2 si sarcina usoara in continuare.
Ce frumos ca Maria iti povesteste ce face la gradi, eu nu reusesc sa aflu mare lucru de la Victor.
Ioana, cum stai cu invatatul?
Diana, multa sanatate!
Speram si eu ca daca incepe scoala, o sa se culce si Victor mai devreme. Dar in general tot tarziu se culca, in timpul saptamanii doarme la pranz la scoala (cu exceptia zilei de miercuri) si seara adoarme cu scandal si dupa ture date prin casa intre 22-23; in weekend e si mai naspa, nu vrea sa doarma la pranz dar e obosit si atunci adoarme pe la 16, cate 3 ore iar seara se culca si la 12 noaptea. Ma tot ciondanesc cu sotul pe tema asta, ca el il culca pe Victor, dar nu reusesc mari schimbari, of.
Nu stiu daca e cazul sa ma resemnez sau sa continui sa ma lupt cu morile de vant.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
Tonnia spune:
La multi ani, Alexia!!!
La multi ani, Luca!
Miflore, ce program boieresc are Ana!
Ai mei sunt matinali, se trezesc singuri pe la 6.30, apoi pe la 13-13.30 clacheaza, dorm 2-2 1/2 si la 9 seara, maxim 9 si 15 sunt adormiti.
mysweetest spune:
La multi ani Luca si Alexia
!
Nici eu nu reusesc sa aflu mare lucru de la Alex decat daca il intreb: ai mancat, ati desenat, ce ati mai facut...
Andreeeea, felicitari pt bb2 si sarcina usoara in continuare!
Si noi abia ne culcam cu insistente in jurul orei 23.00 iar dimineata abia ne trezim la 7.30.
ege spune:
fetelor,am intrat sa urez si eu la multi ani tuturor sarbatoritilor care si-au serbat si o sa isi serbeze ziua de nastere.scuze pt intarziere.
maine e ziua cea mare,m-am programat la operatie.maine pe vremea asta o sa imi tin si bb 2 in brate.
va pup si va doresc tot ceea ce imi doresc mie si familiei mele
ege
39 sapt
si
arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
diana_n spune:
La Multi Ani Luca Mihnea !
Ege Ura ! inca un copilas in curand !! nastere usoara si asteptam primele poze
Diana si Peter (3 oct 2005)
codruta_grg spune:
La Multi Ani sarbatoritilor lunii 
!!!!!
Noi tot cu virusi (dar tot familionul, pe rand), dar pe trecute. O saptamana la gradi, una acasa....
de la noi pt voi
Ieri am fost si eu pana in capitala, o vizita rapida....Nu chiar asa rapida cum am vrut, ca am facut vreo 3 ore in total in traficul din Bucuresti.....Voi cum mergeti la servici, plecati mai devreme cu 2 ore????????
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
miflore spune:
Da, Codruta, eu fac un ceas pana la servici incalcand toate regulile de circulatie...

probabil c-ar trebui sa mi se ia carnetul zilnic. Ce sa fac, m-am adaptat.
Egeeeee, bafta maine, nastere usoara!!!

Tinem pumnii!!! Sa ne sms-uiesti! Hai ca mi-am amintit ce curajoasa ai fost cu excursia in Turcia!
Andreeea, sarcina usoara iti doresc si te asteptam p-aici la taclale!
Ioana, tu inveti? Esti tare, eu nu mai am chef demult.
Fetelor, aveti dreptate cu somnul, fi-mea se lungeste prea mult dup-amiaza. Da' ce sa-i fac? Dimineatza nu se scoala f. tarziu, intre 8 si 9 dar la pranz adoarme ingrozitor de greu, se face 3 uneori si 4. Uneori sare somnul cu nonsalanta si fara probleme. Si-n acele seri sunt fericita, se culca si ea civilizat pe la 10.![]()

Diana, sanatate lui Mihnea!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI