Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 12
miflore spune:
Tonnia, adica tu de la ora 9.15 esti free???
Gelozia ma mananca.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Ege, nastere usoara!!! Sa fie bine!

Da, sunt libera. Si eu m-am inverzit gandidu-ma la diminetile tale! haha. Miflore, daca vrei sa schimbi ceva, actioneaza a doua zi dupa ce sare somnul de pranz, deci in a 2-a zi se resimte un pic poate ca nu a dormit cu o zi inainte si o bagi pe la 14 in pat. N-o lasi cat vrea, o lasi doar 2 ore, seara o bagi la 21.30, pana la 22 sa fie adormita.
dana_lucia spune:
Buna dimineata piticodrom, va invit la o cafeluta!
Vad ca ati scris despre orele de somn a copilasilor, Alberto doarme seara de pe la 21-21.30 pina la 8 dimineata (citeodata chiar 8.30, asta in weekend mai ales). Doarme de obicei si dupa amiaza dar nu mai mult de o ora si jumatate, rar 2 ore. In rest despre nazdravanul meu ce sa va spun, e f.bine, sanatos, activ iar mai nou se pregateste pentru excursia de toamna care o au cu gradinita vineri si unde merge evident si unul din parinti adica eu de data asta.
O sa va povestim dupa cum a fost!
Ege, nastere usoara!
Sa aveti o zi buna si salutari de la noi!
Dana Lucia si
Alberto
miflore spune:
Mda, Tonnia, diminetile tale....
in week-end banuiesc ca-i la fel...
Hmm, nu vreau sa dau diminetile pe seri
Eu vreau s-ajung la o chestie gen sa se scoale la 8 si sa se culce la 10, cu mici fluctuatii, evident. Si pranzul ceva intre 2 si 4.
Ege,Ege,Ege!!!

Facem galerieee!!!
Dana, buna cafeluta!
Unde mergeti in excursie?
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
andreeeea spune:
'Neata!
Ege, nastere usoara si bb sanatos! 
Pentru ca vorbeati de somn, Maria doarme la pranz la gradinita (13-15), iar seara, pe la 8 nu te mai intelegi cu ea, asa incat urmeaza pregatirile necesare, iar la 9 dormim amandoua
(deh, oboseala din timpul sarcinii). E drept ca la 7 da trezirea, dar e ok, pt ca la 8 incepe programul la gradinita si eu ajung la timp la servici
. Si la noi adormea tarziu la pranz asta vara, dar asta si din cauza adultului care era cu ea, pentru ca o lasam pana nu mai putea de oboseala. Acum, cand stim ca se apropie ora (in week-end), gasim o poveste atractiva, ne bagam in pat si informam ca vom citi povestea doar daca dupa asta "ne odihnim putin", nu dormim
. Si deseori merge. ![]()
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
dana_lucia spune:
Miflore, mergem in excursie in apropierea orasului unde locuim, intr-o zona cu paduri, e o excursie cu tema "Toamna" de o zi numai. Detalii o sa dam, daca vreti, dupa excursie caci activitatile care se vor desfasura miine le tin educatoarele ca surpriza atit pentru copii cit si pentru parinti.![]()
Gata cu pauza, back to work!
O zi buna in continuare,
Dana Lucia si
Alberto
Tonnia spune:
Pentru cine e interesat de alimente bio, e subiectul asta unde mai aflati adrese de magazine naturiste
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128002
locca spune:
Ege, nastere usoara si recuperare rapida! 
La multi ani copilasilor care au sarbatorit in ultimele zile, ma scuzati ca urez asa in grup, n-am avut deloc timp zilele astea.
Andreea, ma bucura tare mult vestile de la tine. Sarcina usoara in continuare! 
Mihaela, ca sa vezi ca se poate si mai rau, ce zici de program de culcare la 11-12 si trezit la 7?
Cam asa ne tortura pe noi Matei la un moment dat. Am reusit cu chiu cu vai sa-i mutam ora de culcare mai devreme, acum pe la 10 doarme. Si tot la 7, maxim 7.30 se scoala. Rar de tot prinde un 8.
Si al meu se culca tarziu ziua, ieri de ex. s-a culcat la 4.30, dar e adevarat ca la 2 abia intram in casa, deci pana a mancat etc. s-a facut tarziu.
Am vazut ieri frumusete de Marie de Simona in parc. Au dormit fetele si am putut si noi sa stam nitel de vorba. Doar Matei ne mai bruia din cand in cand
.
La noi in ultimele zile s-au intetit crizele. Ale lui Matei. Nu prea ma mai inteleg cu el, ma termina psihic cand incepe sa se tanguie pe tot felul de prostii.
Si o intrebare off topic: cum dezvat copilul mic de supt degetul? Nu vrea suzeta, a facut pasiune pt. deget. Aseara a adormit sugand cu drag la el. Macar ziceti-mi ca e o faza trecatoare
, da' trecatoare repede.
kid2003 spune:
La Multi Ani, tuturor sarbatoritilor din ultimele zile! Sa fiti fericiti, pui dragi, sa fiti norocosi, bucurosi si fara probleme toata viata!!!

Si eu imi cer scuze, ca si Ruxi, ca intru din an in Paste si nu sunt pe faza sa urez LMA la momentul potrivit copilasilor potriviti. Va rog sa ma scuzati, dar chiar nu mai am asa mult timp...
Vad ca vorbiti de somn...nu mai am ce sa adaug. Alex a mea functioneaza pe niste baterii sper alkaline, sau nu stiu ce sa zic, pentru ca ea se culca dupa amiaza cu scandal pe la 3-4 si doarme maxim 50 de minute, nu prinde niciodata o ora, e ceas, se trezeste cam cu 15-10 minute inainte sa se faca o ora de somn...Apoi seara cu chiu cu vai adoarme la 23.00, chiar atunci cand o bagam in pat la 21.30...Face ce face si o ora jumate pana i se face ora ei de nani, 23.00 adica, canta, danseaza, cere apa, cere pipi, zice ca i-e cald si tot asa... peste noapte se trezeste fix la ora 1 cu mici variatii (1.20-1.30) vine la noi in pat de unde o duce ta-su inapoi in camera ei si de cele mai multe ori adoarme langa ea...astea-s cazurile fericite, cand nu adoarme el cu ea si vine inapoi in pat, Alex se mai trezeste o tura pe la 5 dimineata...vine iar peste noi unde, adormiti, o lasam sa doarma (daca vrea ea si nu ne pune sa ne sculam si sa ne ducem la ea in camera, cu ea)...Apoi scularea e data de Maria, in general in jur de 7.30...daca Maria nu se scoala, doarme pana la 8.30...dar rar se intampla asta.
Eu ma intreb daca atatea ore de somn (adica putine) o influenteaza in rau cumva si cum as putea sa ii modific orarul si sa o fac sa doarma snur noaptea??? ca sunt un pic dispe...

Tonnia spune:
Kid, doarme tare putin Alex! (Dar am citit ca cei care sunt super isteti au nevoie de mai putin somn...)
Locca e trecatoare faza, joia viitoare ii trece!
Acum pe bune, amandoi ai mei si-au supt degetul dupa care au acceptat suzeta... pentru totdeauna...asa cred.