Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 18
tangerine spune:
LA multi ani Dinu! sa fii norocos si sanatos ca frumos si destept esti deja:)
si cu intarziere LA multi Ani pentru Milan! cel mai dulce baiat:) ; bianca, mai vrem poze frumoase
multumesc ca ati vizionat pozele; peisajele sunt de sucevita & comp in luna mai
tonnia, esti prima care imi spune ca maria seamana cu mine; eu sincer nu stiu cu cine seamana ; cred ca e un amalgam de trasaturi ca noi suntem foarte diferiti in familie
ioana, poti sa dai link-ul mai departe; am de gand sa il las public cam o luna
Agri, duminica ai fost cumva la tandarica la alba ca zapada? si eu am dus-o pe maria; deocamdata pt mine in top la tandarica e tom degetel de departe si apoi capra cu trei iezi; cred ca mai am 2-3 piese de vizionat si pot sa va fac o cronica completa
la un teatru de oameni mari spre rusinea mea n-am mai ajuns de o suta de ani
kid, sa stii ca si mie mi se pare ca e mult mai usor la al doilea; chiar ma intreb ce naiba mi se parea asa greu la maria? da cred ca vorbeste alcoolul din mine:) sau am un copil foarte foarte cuminte:); si sigur nu am depresie de data asta; oare cum o fi la al treilea?...![]()
![]()
Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze
Tonnia spune:
Miflore, totu-i transparent, asta-i deviza!
La bicicleta nu gasesc link, cred ca pt ca e no name...Nu e fitoasa ca sunt doua, calitatea scade cu cat creste nr, haha.
Mi-a spus Dinu ca l-au sarbatorit, adica au taiat si tortul...
Si mie mi s-a parut mai usor la al 2-lea copil, cred ca la al 3-lea uiti de el.![]()
Ioana75 spune:
Deci eu sint sigura careia i se pare mai greu acum decit inainte (adica cu 2 decit cu 1)? Mi-e greu sa cred ca sint atit de deosebita
.
Pe Stefan al Ramonei l-am vazut eu, e copil ca din carti, maninca si doarme, super cuminte, nici nu simti ca ai copil
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Aaaa, Ioana, asa ai inteles?! Rectific: e mai usor in ceea ce-l priveste pe bb2, luat asa...separat. Cu 2, luati impreuna, e foarte greu!
E mai usor pt ca nu m-am mai stresat din orice, n-am mai avut tendinta sa-l protejez excesiv, nici macar n-am mai simtit nevoia sa ma inscriu in clubul respectiv, nici nu citesc ce fac altii de varsta lui, sunt foarte increzatoare. La Dinu m-am stresat non stop, cat mananca, cum face kk, cum se joaca etc
diana_n spune:
La Multi Ani Dinu !
Cu putina inarziere La Multi Ani Fabiano si Milan !
Tangerine mi-au placut pozele
Am o intrebare scurta: copiii vostri stiu numerele mai mari de 20 ?
Diana si Peter (3 oct 2005)
dana_lucia spune:
Miflore
multumim pentru aprecierile la adresa excursiei noastre de saptamina trecuta.
Weekendul asta mergem sa vizitam o gradina zoologica despre care am aflat de la colegii mei care au copii numai super referinte, sa vedem cit o sa ne placa si noua!![]()
Tonnia petrecere frumoasa azi in familie extinsa!
Tangerine, (Ramona) sa iti traiasca copilasii, i-am admirat si eu in poze.
O zi buna in continuare,
Dana Lucia si
Alberto
Ioana75 spune:
Antonia, eu nu am putut separa cum e doar cu bb2 fata de cum e cu bb1+bb2
.
Diana, o sa o intreb pe Miruna daca stie ce vine dupa 20; am auzit-o numarind corect pina la 20, dar nu stiu daca stie si dupa.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
BiuMil spune:
hop si noi!
multumim muuuult pentru urari! Felicitam si noi pe Dinu si pe ceilalti copii nascuti saptamana asta!
Festivitatile de ziua lui Milan au durat doua zile, petrecere cu copii si cu distractie si apoi cu familia! Am taiat 3 torturi, si inca mai sufla Milan ocazional in lumanari! foarte incantat a fost si de cadouri si de petreceri, de tot!![]()
eu sunt cam pe fuga, de vineri inep un job nou noutz...intre timp trebuie sa termin muuuulte lucruri asa ca o sa fiu foarte fresh, ca nu am dormit tare de mult, dar mai bine asa, sa ii obisnuiesc cu fazta mea nasoala de la inceput ![]()
![]()
![]()
acum suntem in aranjamente cu buncicile samd. Din ianuarie zic sa mearga si Milan la gradi...dar trebuie sa si gasim una. Oricum am convins o bunica sa stea cu el dupa amiaza, dupa gradi! asa ar fi vestea buna![]()
Ina, mi se pare deprimant sa faci gripa de anul trecut..Adica dupa ce ca esti lovit, macar sa fie actualitate...sau daca e sezonul trecut, sa fie la reduceri, nu?![]()
![]()
sa ai senzatia ca ai facut un super deal!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
ege spune:
buna!
pe data de 16.10.2008 a venit pe lume bb efe,4,7kg,54 cm,apgar 9.
sunt o mamica fericita!va doresc toate cele bune,ma cheama datoria
[
http://community.webshots.com/user/arzuege
miflore spune:
Sa traiasca puiul Efe, sa fie sanatos si fericit!
Inca o data, felicitari!!!
Bianca, bafta la noul job, sa-ti mearga din plin!
Ai vazut tu cum e cu suflatul in lumanari, toti copiii s-au perindat prin fata tortului la suflat!
E ceva magic pentru ei!![]()
Dana_Lucia, astept impresii si despre zoo, cred ca va fi f. frumos!
Diana, Ana mea sigur nu stie sa numere pana la 20. Nu i-am zis si nici n-a interesat-o. Pana la 10 stie sigur, intre 10 si 15 le poceste si dup-aia habar n-are ca mai exista cifre.![]()

Ramona, chiar m-am uitat si eu ieri pe site-ul lui Tandarica, pe tine trebuia sa te intreb ce si cum!
Deci zici ca Tom Degetel e de mare angajament, ia sa-l vedem si noi. Si capra cu 3 iezi.
Mda, e doar 12.48, maine voi fi bobocica la servici.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI