Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 17
Tonnia spune:
Multumesc!!!!
Ioana, am dus tort bun la gradi dar am transmis sa-si vada de program, adica stiu ca tortul se mananca dupa-amiaza si nu vreau sa-i incurc, sa-l taie fara Dinu.
I-am luat o motocicleta electrica absolut minunata, e prima chestie pe care si-o doreste, pana acum nimic nu cerea de prin magazine. Sper sa-i placa. Si i-am luat si bicicleta, exagerez probabil dar marea exagerare e ca i-am luat si lui Sa bicicleta la fel, haha, ca altfel nu se mai plimba nici unul. Ne serbam in familie, familie mai extinsa un pic.
Tangerine, extraordinare poze, nici nu stiu ce sa laud mai intai, Maria este atat de frumoasa si fotogenica, fratiorul e si el frumos foc, casa, peisaje, m-am uitat aseara la toate.
miflore spune:
LA MULTI ANI DINU!!!

Sa fii sanatos si cuminte si plin de cadouri!
Wow, si motocicleta si bicicleta! Vrem poze sa le vedem!!!![]()
Cu ce e tortul?
Ramona, fff. frumoase pozele, si voi, si peisajele, si tot!
Dana_Lucia, frumoasa excursie de toamna ati avut! Si instructiva!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Ma fugaresc astia de la servici sa-mi faca vaccinul antigripal, sa mi-l fac sau nu? Parca nu l-as face...

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
country girl spune:
Dinu! 
La multi ani fericiti si sa aduci numai bucurii lui mami!![]()
Dixtractie placuta si la gradinita si acasa.
io, tot in butoi...
country girl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miflore Ma fugaresc astia de la servici sa-mi faca vaccinul antigripal, sa mi-l fac sau nu? Parca nu l-as face... ![]() ![]() Mihaela si Ana Maria Poze AICI |
Mifloricico, io de cate ori l-am facut am zacut o saptamana de gripa. Si nici macar nu era gripa din anul curent, ci de anul trecut. Asa ca, de obicei prin februarie mai faceam odata si gripa anului curent.

country girl spune:
Ramona, foarte frumoase pozele si foarte frumosi copiii.
Ce bine seamana Maria cu tine!
Ioana75 spune:
Super motocicleta, Antonia! Vreau sa vad si bicilceta
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
miflore spune:
Mamaaaa, ce frumoasa eee, mi-ar place si mie!
Doar ca am un pic peste 20 de kile.
Sotul stie pretul corect?
Vreau sa vad si bicicleta! Eu m-am tot frecat si nu i-am cumparat de ziua ei, am zis ca sa vina primavara...
Ina,
merci de sfat, nu mai fac nici un vaccin. Ca sa vedeti ce influentabila sunt.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI