Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (214)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Kid,Mihnea a renuntat la suzeta la 4luni,de atunci presteaza la deget.
Nu ma deranjeaza decat faptul ca isi va strica dantura.Eu zic sa-i dai suzeta Mariucai,de deget scapi mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!Sa fiti fericiti, sanatosi, norocosi puilor! Sa cresteti mari si frumosi!
La multi ani Milan si Fabian!
La multi ani Anya, Iulia, Mayanna si Sara Maria!

Biumil, sa iti traiasca baiatul frumos!!!
Alina, sa te bucuri de printesele tale. Te cu mult drag!

Diana, i-am dat suzeta...stiu si eu daca scapam usor?? Alexandra inca o iubeste f f mult si deocamdata lucram zilnic la partea "Mos Craciun iti va aduce multe cadouri si tu o sa ii dai toate suzetele tale la schimb ca asa vrea Mosul" Deocamdata zice ca i le da si ca asteapta in schimb o masina si un tren

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

La multi ani dragi copilasi aniversati in week-end si azi!!!
Am intrat sa raspund despre tubulete, fetelor care m-au intrebat.Acestea cad dupa un an, un an jumate,pentru fetele care stiu franceza am cateva informatii aici
In rest despre noi nu prea multe.Nu mai am timp de nimic in afara de servici,casa, copil si sot.MA vad cu prietenii la sfarsit de sapt, ii sun cand apuc, e vai d ecapul meu.IAris deja s-a obisnuit cu mama lucreaza,mama vine diseara, mama citeste, mama face teme.El nu face ca el e "mai mare". IAris vorbeste o romana foarte stricata acum, sunt tare dezamagita dar sper ca in timp s aisi revina la sentimente mai bune.Sta mult la gradi intre 6-8 ore pe zi si cred ca e nromal.Noua ne e drag, il corectam si nu prea,ca ne topim de dragul lui.Cea mai recenta poveste romano-franceza a fost zilele trecute cand a fost pedepsit la gradi"mami, eu azi am pusat les copii si Christianne m-a pus la coin si eu am plangat"...mai pe romaeste, a impins copiii la gradi si a fost pus la colt si el a plans..Toate verbele franceze le conjuga in romaneste cand vb in romaeste...si ii vine foarte greu sa isi gaseasca cuvintele in romana.Ieri imi "carticea" dintr-o carte cu Caillou si i-am spus ca eu nu il inteleg sa imi spuna in romana ca nu pricep nimik...si el cica"dar nu stiu sa vorbesc".In rest,multumim lui Dumnezeu suntem bine,linistiti chiar daca viata e agitata si chiar daca am zile cand sunt plecata 12 ore de acasa.Am in schimb zile in care sunt libera sau dimineti libere, am timp pentru IAris si asta e cel mai important.
Va pup si credeti-ma ca aici e oaza mea d eliniste, sa citesc ce mai fac puiutii vostri, sa vad pozici cu fete zambitoare.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

, va invitam la cafeluta de dimineata!

"La multi ani!" sarbatoritei de azi, Andra!

Andreeea, multa sanatate sa fie totul bine cu tine si bebe!

Sa aveti o zi excelenta si salutari de la noi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Andra!

Oana, te rog sa-i transmiti Andreei sarcina usoara si ca ii dorim numai bine.
Marinela, cred ca foarte simpatic Iaris cind amesteca limbile. Ma bucur ca ti-e bine si sinteti linistiti.
Diana, sanatate lui Mihnea si petrecere frumoasa la terminarea virozei.

Ieri Miruna mi-a amintit ca am fost in Spania fara Sma; cred ca de acolo i se trag o parte din ideile de a o bate pe sor'sa, isi aminteste ce bine ne-am distrat cind ea nu era cu noi. Flavia, voi cum mai stati cu bataile?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna fetele,
La multi ani tuturor care s-au sarbatorit in ultima vreme.

Anto si eu i-am facut Evei vaccinul contra hepatitei A.Va pup.

Din seria "cum ne mai certam noi surorile"...Eva ii smulge jucariile din mana Ioanei si tipa moacele de zici ca nu e adevarat. Daca Eva ar avea putina rabdare... Ioana ii da singura jucaria disputata, dar daca vede ca sora-sa se incranceneaza plange si ascunde jucaria sub fund.
In rest toate bune si frumoase, eu simt ca pic cu programul pe care il am, nu apuc sa stau decat foarte putin cu ele si sufar cumplit..., as vrea sa ma mai ingras si eu putin ca vine acus iarna si o sa ma ia crivatul pe sus... dar nu reusesc...
Aaaaaaaaaa si am uitat sa va zic am dus-o pe Eva duminica la teatru si nu a impresionat-o absolut deloc, am ajuns si tarziu si am stat in picioare cu kokilu' in brate si dupa in cius si am ramas intepenita, vai steaua mea cum conduc... si ei nici macar nu i-a placut, abia astepta sa mearga la topogan...
va pup si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Am absenta?
In primul rand LA MULTI ANI TUTROR COPILASILOR SARBATORITI IN WEEK-END SI IERI SI AZI!!!
Milan, Fabiano, Anya, Iulia, Mayanna, Sara, Andra, Mihnea, sa fiti sanatosi si cuminti!
Anto, raspund cu intarziere, si noi am facut vaccinul contra hepatitei, inclusiv rapelul cred. Suntem multe care l-am facut.
Pentru Andreea, multa multa sanatate, sa fie totul bine pana la sfarsit! Oana, sa-i transmiti, multumim!
Ege, sa-ti traiasca baiatul, wow, ce mare!
Diana, sanatate multa lui Mihnea!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare

eu sunt foarte fresh pentru ca stefan mi-a facut onoarea de a dormi toata noaptea; o sa fiu precauta si o sa presupun ca e un accident:) datorat faptului ca ieri nu prea a dormit ziua; da acum recupereaza la greu; inca nu i-am vazut ochisorii in afara mesei de dimineata

asa ca am fost foarte harnica si am pus poze : http://picasaweb.google.com/ramona.oros/Poze_Mai_Sep_08#
pozele cu stefan sunt cele de la sfarsit

in schimb maria s-a trezit de nenumarate ori, pentru a are o tuse care vad ca o sacaie ingrozitor noaptea; si eu am problema cu invelitul pentru ca nu mai am saci in care sa incapa- maria doarme de mica in sac; ma gandeam sa iau doua paturele de la ikea si sa le cos special pentru ea ca un sac dar fara sa fie inchis la picioare, da inca nu sunt hotarata

ca sa raspund la subiectele curente cred ca si maria a facut vaccinul cu hepatita; maria doarme de la 10 seara la 8 dimineata in weekend si la 7 cand o trezim noi in timpul saptamanii; la gradinita doarme 2 ore dupa amiaza; in weekend se intampla sa nu doarma in timpul zilei; eu ma consider fericita cu acest program; cand nu era la gradinita, maria se culca dupa 10, spre 11

lui stefan i-am introdus deja suzeta si maria se ocupa cu pusul ei in gurita lui si de 10 ori la rand daca e necesar#61514;; si ii explica sa nu planga pentru ca surioara lui e langa el; si ma trimite sa ii dau laptic ca plange baiatul; e foarte mandra de rolul ei de sora mai mare; cand vorbim cu Stefan ne spune ca Stefan e mic si nu stie sa vorbeasca#61514;; si mi-a marturisit ca abia asteapta sa creasca Stefan sis a mearga; i-am spus ca si eu astept asta#61514;

maria suge in continuare degetul si in plus il avem si pe jucaria oac si pe biberon de care nu stiu cand o sa scapam; dupa 4 ani, probabil#61514;

va las ca a venit mama si profit de ocazie sa ma spal pe cap

La multi ani sarbatoritilor perioadei!

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!

"La multi ani!" Dinu si aniversare fericita!

Tonnia, sa va traiasca baiatul cel mare si sa va aduca numai bucurii alaturi de fratele mai mic!

O zi buna si salutari de la noi,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Dinu!

Antonia, sa va traiasca si sa petreceti frumos! Ce faci, duci tort la gradi?
Ramona, super poze. Vad ca ai destule poze si cu copiii mei - pot sa dau linkul cu pozele tale prietenilor mei?
kid, te rog frumos zi-mi numele dr bune de la Medlife; am o prietena cu un bb de o luna care nu are pediatru, iar la Calapod nu se mai pot inscrie copii noi.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput