Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 15
Antoanela23 spune:
Buna ziua dragele mele,
Dana-Lucia, mersi de cafea, foarte buna.
La Multi Ani, Anya!
La Multi Ani, Mayanna!
La Multi Ani, Teodora!
Va doresc sa fiti mereu sanatoase si fericite, alaturi de cei dragi.
Nadina, m-am tot gandit la ce povestesti tu despre Serban si nu stiu ce sfat sa-ti dau. O sa mai rumeg si-ti zic.
Pupici, we placut in continuare,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
Ioana75 spune:
La multi ani Anya, Mayanna, Teodora!
La multi ani pentru ieri Mihnea, Sara si Luca!
Anto, eu i-am cumparat vaccinul pt hepatita A Mirunei, cred ca l-am facut pe la 1 an si ceva; cu Smaranda am ramas un pic in urma, ca a fost plecata vara asta, dar recuperam, urmeaza ROR-ul si apoi Varilrix-ul. I l-am facut pentru ca nu am avut incredere in curatenia din gradinite, si stiam ce greu se vindeca (a avut o prietena anul trecut).
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
valen spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi Teodora, Mayanna si Anya!! Alina sa-ti traiasca fetele si sa va bucurati de ele!!fetele mele cresc (ce noutate, nu?
) si de cand e si Ines singura pe propriile-i picioare e si casa cu fundu-n sus in permanenta. sarah nu mai poarta pampers de vreo luna si jumatate, o iubeste mult pe sora-sa, se pupa si se mangaie toata ziua si, desi nu i-am impus niciodata, imparte tot ce are cu Ines. martea dimineata o duc la un curs de arte plastice apoi ramane acasa, ca sa aiba timpul ei doar cu noi, numa ca de fiecare data imi zice sa n-o mai ducem nici pe Ines la gradi, semn ca-i simte mult lipsa. Nu prea lasa copiii sa se apropie de ea, o ia in brate si le spune ca e surioara ei, ii da sa manance cu lingurita, vrea sa-i schimbe pampersul "ca e mica".O alint cu "iubita lu' mami" iar cand ma supara, fara sa-mi dau seama, ii zic "bai copile"; intr-o zi, eram toti patru in parc si eram prinsa intr-o discutie cu altcineva iar Sarah ma striga:- mamiii!eu nu raspund.-mamii, mamiii!!nu raspund-iubitaaa!!nu raspund, iar ea enervata-bai iubita!!! (atunci am realizat si eu ca ma adresez cu "bai" si ca suna oribil)
mai am cateva dialoguri de relatat insa trag maimutele de mine sa mergem afara.Pe curand.
oaana spune:
Buna tuturor.
Am o rugaminte la voi,rugati-va pentru Andreeea,e in spital,ea are cerclaj,si acum avea dureri de burta...medicul i-a recomnadat repaus la pat,deci nu va mai merge la serviciu.Dar e intr-un stres permanent pentru bebelusi.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Antoanela23 spune:
Buna dimineata,
Oaana, ii tinem pumnii Andreeeei sa fie totul bine, transmite-i te rog cele mai bune si calde ganduri de la noi.
La Multi Ani, Fabiano scump si drag! Sa-mi traiasca nepotelul, sa fie sanatos si sa vina mai des la noi in vizita sa se joace cu Victor si Sonia.
La Multi Ani, Alexandra Denisa!
La Multi Ani, Milan!
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si iubiti.
Ioana, Tonia, mersi de raspuns, cred ca o sa-l fac si eu la ambii copii.
Pup fetele, o zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
Ioana75 spune:
La multi ani Fabiano, Milan si Alexandra!
Carmi, sa-ti traiasca zimbaretu'
, mai povesteste-ne de el.
Bianca, petrecere frumoasa si azi
!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
country girl spune:
cu intarziere
aniversatilor in ultimele zile:
Maria-Gabriela, Luca-Mihai, Sara Maria, Teodora Maria si in special Iuliei, lui Mihnea, Anyei, Mayannei si sarbatoritilor de astazi Fabiano si Milan si Alexandra Denisa! 
O saptamana excelenta intregului piticodrom!
Tonnia spune:
La multi ani, Fabian!
La multi ani, Milan!
Sa fiti sanatosi si norocosi!
Si din urma: La multi ani, Iulia, Anya, Mayanna, Sara Maria!
Valen, ai niste fetite grozave!
dana_lucia spune:
Buna ziua tuturor!
"La multi ani"! aniversatilor zilei,sa petreceti bine si sa primiti multe cadouri va dorim!
O saptamina excelenta la toti!
Salutari,
Dana Lucia si
Alberto
Diana30 spune:
Va multumim mult pentru urari.Din pacate,din cauza de viroza,am amanat petrecerea.Am stat si azi acasa,dar de maine ne reintoarcem la gradi.
La multi ani sarbatoritilor,in special Fabiano,Anya,Milan,Iulia,Mayanna!
Ege,sa va traiasca baiatul!
Andreea,Doamne ajuta sa fie bine!