Pepenasi de iulie-august 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna dimineata fetelor,
Nu am mai aparut de mult timp, asa de rau imi pare... Nu mai am timp aproape deloc sa intru...Uneori mai citesc, dar nu mai am putere sa mai si scriu... Dar sa stiti ca mi-e tare dor de voi... Nu am citit nimic din urma...de cateva capitole deja, asa ca imi cer scuze fata de fetele care mi-or fi scris ceva....
Raportam cu respect ca ne-a zambit si ca ne-a facut praf pe loc in acea secunda... Cum insa nimic nu e pe gratis, din acel moment nu ne-a mai lasat sa ne odihnim, sa mancam, sa traim.
Noroc cu al meu sot, care, Dumnezeu sa ii dea sanatate, preia el puradelul in weekend si in fiecare seara asa ca ma pot duce sa fac dus, mancare, curat....Al meu sot s-a schimbat total de cand am nascut.. Pot sa zic ca in sarcina era destul de absent, aveam multe reprosuri sa ii fac si ma gandeam cu groaza cum va fi cand voi naste, daca lui nu ii va pasa... Dar nu a fost asa....As zice chiar ca a fost chiar mai prezent decat mine, iar in prima saptamana, cand mi-era greu cu cezariana si in plus, spre marea mea rusine, nici nu ma puteam uita la fii-mea ca sa nu ii vad defectul...el a fost minunat..Toata casa a cazut pe umerii lui, mancare, curat, hranit copil, hranit mama varza, hranit catei....si a facut-o,....ba chiar cu zambetul pe buze si nu mi-a reprosat nimic, desi eu eram intr-un planset permanent si nu functionam deloc... Nu situ ce am facut sa merit un asa sotz...
Mai raportam ca mi-a venit CM...si mi-a si trecut....si mai raportam ca am iesit din clubul naspa de care stim cu toatele si sper sa nu ma mai intorc never in my life... Sor-mio, tu?
Ce sa va mai zic, ca cine stie cand mai pot intra.....
avem 4400g la o luna si 10 zile. Halim serios, cate 100-120ml la fiecare masa...avem colicuti in unele zile de ne urcam pe pereti...iar in altele aproape deloc...Si vorba alui meu "fiecare zi in care avem colici de apropie mai mult de ziua cand nu vom mai avea colici deloc" E valabil si pentru dormit...
Acum sa va intreb ceva, ca sa nu fie ziua fara intrebari: avem pe undeva vreo carte in format electonic de retete pentru bebelusi? Daca aveti, mi-o puteti trimite pe mail, va rog? Nu e pentru mine, cel putin deocamdata, dar o voi salva ca..na, in cateva luni incepem si noi sa papam diversificat....E pentru o prietena buna care nu mai stie ce sa ii faca fetitei ei de papa, ca e tare mofturoasa... Daca o puteti (si ma puteti) ajuta, ar fi super...
Si la final, daca cineva din Bucuresti mai face comanda de pe site-ul din Ungaria, spuneti-mi si mie, ca o sa mai fac si eu o comanda in 2-3 saptamani... Asteptam saptamana viitoare comanda pentru noi, cele 5 - eu, Ancalaura, Rontzy, Caprioara, Gini. O sa va spunem daca au fost seriosi si cat de repede au venit... Am facut comanda lunea trecuta, ar trebui sa vina la sfarsitul saptamanii viitoare, adica in 10-12 zile.
No, eu va pup si va rog nu ma uitati cu cartea de bucate pentru bebelusi, musai in format electronic.
Pup u ol tare ca mi-e tare dor de voi zilnic... Dar, asa cum ii spuneam Ancailaura, fii-mea e dotata cu un radar special si chiar din cel mai prfund somn se scoala daca sunt pe net...si incepe sa urle. Nu am voie pe net, e clar! Si daca ea zice asa....asa e....
Hai va pup

decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)

Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

si Daria sta cam inghesuita in scoica daca o imbrac mai gros,nu mai poate da din manute si incepe sa planga

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Un site numai despre scaunele de masina si cum se pun corect si etc www.childcarseats.org.uk/types/index.htm" target="_blank">aici.
Si www.britax.co.uk/index.php?option=com_britax&task=grouphome&Itemid=31" target="_blank">aici niste exemple se scaune de masina de la britax imi place ca arata exact care grupe si care scaune.
Revin mai incolo.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

avand in vederea vreamea de kko de afara cam slaba activitatea pe forum
a si am uitat: pleaca sotul la sala trec cateva minute si imi suna tel era sotul i-au furat stergatoarele de la masina ,deci nu mai mergem la cumparaturi si nici la nasi

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mno am comandat si eu leagan la pitica...tot ala Aquarium de la FP...da pana m-am hoatarat eu,s-a scumpit
O sa-mi trimita mail de confirmare?

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Asa bai, radeti de un om sarman. E las ca si io radeam de prostia mea. Azi am reusit sa rezolvam la biserica, deci tot e ceva. Mi-am luat o grija de pe cap.
Ia sa vad daca imi mai amintesc ce-am citit din urma...
Anka ziceai de mameloane. Si io tot asa le am ,cat 2 boabe de cafea. Fi-miu cand suge nici nu deschide gura tare. Cand mai adoarme la san si ramane setat pe supt in gol si ii apropii mamelonu de gurita il trage printre "dinti". Mie mi-au folosit foarte bine aparatoarele alea de silicon la inceput cand nu erau formate deloc. Si aveam si rani. Io am si un mamelon ombilicat si cu alea reusea sa traga. Acu doar trag putin cu mana de el inainte sa-l pun pe Filip la supt.
Cu ochisoru inca nu ne-a trecut, avem zile mai bune cand numa lacrimeaza excesiv si zile mai proaste cand se lipesc de-a dreptu. Sper sa se rezolve natural.
Cu kilele.... Mai am de dat jos 4 pana la 55 cat aveam inainte de sarcina. Am dat deja 15. Da astea 4 nu se duc asa usor pare-mi-se.
Nu v-am povestit cu nunta la care am fost. A fost absolut super. Foarte eleganta dar fara fitze. Plus ca m-am distrat cu vechea gasca de la facultate de m-am cocosat de ras. Iar mireasa a fost superba. Poate reusesc sa pun niste poze.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Anka am pe picasa o poza cu Timi in scoica sa vezi ca chiar nu incape deja...si poza e facuta de multicel...

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kimmy, m-am uitat la poze. INtr-adevar pare inghesuita. Am pus si eu cu Maya o poza in scoica (de o saptamana insa i-am scos reductorul, dar nu am poza cu ea).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Ce fac fetele?
bujo, tu ai avut o zi proasta, dar pe mine m-ai facut sa zambesc. Eu, care am venit la Brasov special pentru o nunta si am uitat acasa exact hainele de nunta, sunt mic copil.
mada, multumim pentru link-uri.
mcoca, am vazut poze cu Maya, tare dulce mai e, cum rade ea cu gura pana la urechi. I s-a mai deschis parul?
Kimmy, da, Carmenelei i-a trimis confirmare dupa ce a facut comanda.
ileanna, te asteptam cu pozeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Gini imi amintesc si io de patzania ta ca si io am ras de tine. Acu suntem chit.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput