Pepenasi de iulie-august 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
maitreyi spune:
neata, 'seara, pranzu', prezent, etc ![]()
multumim anka
tati e cu zoomu' la pozi ![]()
bujo am ras cu lacrimi 
vazut pozici cu rayan si mandy
superba pijamaluta de mic barbatel
, maya crestinuta
f dulce bebeloiu cu caciulita
de tort sa mai zic?
, si timeea fata mare care isi tine singurica biberonul
.
mie mi-a iontarziat 2 zile
keep in touch ![]()
bebelakis al nostru vrea sa se intoarca pe burtica, reuseste cateodata da' nu stie ce sa faca cu manuta de sub ea si se inroseste toata ca sa o scoata
. ieri i-am cumparat suzete 3-6 luni ca precedentele i-au ramas mici
ieri am avut si primul suc de mere...cam scarbos dp ei dv da' pana la urma a baut si ieri si azi 50 de ml. numa' ca nu pot sa i-l mai dau ca pe cel de morcov inainte de laptic ci cu vreo 1,5 h dupa laptic pe motiv de kk.
maine sper sa termin cu inscrisu la scoli...bai frate...de o saptamana stau cu mana in buzunar la cozi interminabile la secretariate 
hai pup u. revenim dupa bibe 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
MissJJ spune:
Am revenit fost la shopping pe o ploaie de toata frumusetea.
Luat legume pt dieta crema de corp ca dintr-o data mi-e super uscata pielea si am luat una de la dove si una cu nuca de cocos miroase bestial.
Sa vad cat de bune or fi.
Si niste haine lui Ari de iarna asa faine is.
Pun acusi linkuri si poze.
Deci revin sa desfac bagajele si etc.
Aaaa si am uitat sa va zic eu de maine intru la dieta si eu mi-am luat ultima carte a lui Jamie Oliver ministry of food mai ce retete faine si usoare si explicate in poze. Vai, vai ce bune is...
Cine vrea dati o strigare![]()
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
maitreyi spune:
inca nu am dat bibe...am revenit mai repede...uitasem de discutia cu ridicatul la carut...noi nu am stat in landou decat maxim 2 saptamani. numa' in scoica ne place
si stam si cate 2-3 ore fara sa dam niciun semn ca nu mai avem chef
si mai nou...pe langa intorsu' pe burtica, stam si in fund sprijinite de o perna 
-------
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
diarux spune:
HIELOOOOOOOOOOU!!!!!!!
aici mi-s! ina nu am terminat cu trebile, dar promit sa incerc sa revin mai des...
sapt viitoare avem botezul, sunt in plop, nu am pregatit nik, ca am zis ca e in familie si na...
ATB si eu zic ca functioneste galaforul. eu il combin cu ceai de la fares.
BUJO faine povesti. am ras cu lacrimi desi mai stiam din ele, sper sa ma poti ierta vreodata!
Beeeyy, da nu a zis nimeni nik de pozele golanilor noatri? Filipanu si Andrei barosanu'.
SOR"MIA io tot in club, da am o scuza buna. Barbacmiu si- tot facut de lucru, si in final mi-a venit si mie une petite menstruation...e dreprt ca mica...da na...Pana ma dumiresc eu ce e cu ea...
Revin...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Kimmy spune:
Deci fetele cu comanda din ungaria...am primit mail trimis automat catre toata lumea...adica ca mi-au primit comanda si cu datele.
Mai trimit inca un mail in care o sa fiu anuntata ca au pe stoc produsul si ca il trimit?
Ca eu m-am facut contul doar acuma,inainte de a trimite comanda.
Sa stiu o treaba,sa nu ma trezesc ca astept produsul,dar nu o sa-l primesc
Thanx 
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
Kimmy spune:
Am vazut si eu pozele frumoase
Vicky ce frumusete da fata ai!Vazut scoica,ca de altfel si la alte fete,dar a mea e cea mai stramta!
Pe unde sunteti fetelor???La apeeeel!
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
maitreyi spune:
io, io am vazut pozili cu filipanu si andrei
buei da' care din voi s-a plimbat? bujo la bacau sau rux la brasov?
frumosi flacai, mai fetili! 
-------
maitreyi spune:
am culcat bebeloiu
afara ploua, tati a plecat...am ramas noi doua principesele 
-------
Carmenela spune:
Kimmy,
ideal era sa trimiti mail INAINTE de a da comanda, ca sa iti confirme ca au pe stoc, pentru ca programul ia banii automat de pe card.. Daca cumva nu au, ori intarzie cu livrarea, ori iti dau banii inapoi....
Dar, eu am intrebat pentru fete si stiu ca era pe stoc leagan FP din ala Aquarium.. Desigur, asta nu inseamna ca il au pe stoc tot timpul,dar tu ai dat comanda relativ repede dupa mine...
Oricum vei primi un mail in care vei fi anuntata ziua livrarii, dupa cateva zile de la efectuarea comenzii...Eu inca nu am primit mailul sa ma anunte ziua exacta, mi s-a spus doar ca saptamana viitoare...
Te pup si va pup pe toate.
decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
AnnaBaby spune:
Mada si eu intru de maine la dieta, aseara a fost ultimul dezmat culinar, ca am fost la nunta, da gata, de acum trecem la treburi serioase
Daca poti sa-mi dai si mie niste retete ar fi tare bine, ca eu nu prea stiu...oricum ca dieta m-am gandit sa nu urmez ceva strict cureguli de genul azi mananci asa, maine aia etc. Voi incerca sa mananc sanatos, adica fara zahar, fara mezeluri, fara prostioare cu multe e-uri gen chipsuri, fara prajeala, fara sucuri, lactate cu 0% grasimi, multe fructe si legume, fierturi si gratare, si cam atat.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love