Pepenasi de iulie-august 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Buna fetelor
Vad ca mi-ati sesizat lipsa chiar daca sunt un membru f nou pe la voi.
Am citit cam tot ce ati scris dar sincer am fost intr-o dispozitie f proasta in care nu am avut chef de nimic dar incep sa revin si promit sa nu mai dispar asa fara nici o veste.
Fetele sa va spun cum subiectul vostru (cel deschis de ileana) cu ajutorul pe care vi-l dau sotii vostri a schimbat ceva la sotul meu.
Eu mai am obiceiul de las deschisa pagina la DC si sotul meu mai citeste si el din cand in cand.Cred ca a vazut discutiile dintre voi si s-a gandit sa ma ajute si el putin.Sambata si duminica cand nu munceste, cand se trezeste galusca dimineata el o ia si ii da bibe apoi sta cu ea si ma lasa si pe mine sa dorm pana cand ma trezesc eu.
Pt mine inseamna f mult pt ca el nu ma prea ajuta.
Ma duc la somn acum si maine va povestesc cum a iesit rezultatul la testul somnului al Raisei si sa va povestesc cum si aici cadrele medicale au nebunelile lor.
Va pe toate si somnic usor voua si bebelusilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

vazut poze noi cu minunatii pepenasi de AlinaM, Kimmy, Estrella, AnnaBaby

Mada multumim de urari, la multe lunite si voua si la toti pepenasii care mai sarbatoresc.

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Izabella am citit in cap trecut ca vrei sa dai comanda de pe siteul din Ungaria. As vrea sa comand si eu ceva daca se poate. Fratele meu locuieste in Cluj asa ca mi-ar fi usor daca ar ajunge produsele in Cluj si am imparti transportul.
Ma apuc acum de citit din urma. Sper ca nu voi afla ca ai comndat deja

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Inca n-am citit nimic din urma dar am zis ca mai bine sa va dau vestile despre noi ca sa nu ne dati dezertori.
Asadar ieri ne-am crestinat si noi. Victor a fost cumintel la inceput pt ca a dormit dus dar dupa faza cu apa s-a pus pe un urlaaaaaaat si nu s-a mai potolit pana nu a ajuns la mami in brate.
La petrecere a fost cumintel. Nici nu e de mirare avand in vedere ca s-au inscris la rand invitatele sa il tina in brate Petrecerea a fost frumoasa si ne-am simtit cu totii bine. Poze voi pune peste cateva zile pt ca majoritatea au fost facute cu aparatul nasilor si dureaza putin pana ajung eu in posesia lor.
Pe de alta parte sunt necajita ca tot am ajuns la antibiotic pt ca, dupa cateva zile in care a parut sa ii fie mai bine l-a intors raceala si tuseste rau de tot si are muci la greu. Eh (acum am oftat o data) trecem noi si de asta.

Va pup si ma apuc sa mai citesc din urma.

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Bujo fii tare..te sun io mai tZ!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neataaa, prezenta si cu cafeluta pe-aici
TRULI_LULI ,sa va fie de bine micutul crestin,asteptam pozele.Nasol ca ati ajuns la antibiotic
MICHELLAB, ce frumos din partea sutului sa te lase sa dormi
BUJO , bai ai un stil de a povesti ca m-am stricat de ra nu alta,iar aia cu usa de la banca e buna de retinut ca mai ajung si eu pe-acolo, si-oi ramane de izbelisteStiu ca nu e de ras , dar ai povestit asa haios ca nu m-am putut abtine. Iar la faza cu uitatul sunt pe aceeasi lungime de unda cu voi, eu am bagat agenda cu nr de tel in congelator(sa nu intrebati cum ca nu-mi amintesc)si am gasit-o abia cand am scos un pachet de carne
SERENITY, bafta cu scoala
ATB, e bine ca reusesti sa stai pe mess ca eu stau mai mult pe forum, nici eu nu prea scriu, dar citesc absolut tot
CRISTINA un pupic ca sa treaca
ANABABY , sa-ti fie de bine infrumusetarea sper ca te-ai distrat bine la nunta
OANASM , acelasi lucru s-a intamplat si la noi aseara, iar sotul meu vroia sa ducem fata la urgenta, e panicos rau de tot.
MADA, bafta cu dieta ,sa reusesti ce ti-ai propus

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Mie tot nu mi-a venit CM
In legatura cu carucioru,eu i l-am ridicat cu 2 nivele,al meu are tot 5 ca si a lui mada,dar am observat ca aluneca putin mai jos si atunci nu mai sta dreapta coloana,asa ca am lasat mai jos cu un nivel.Si doar in casa.Cand suntem la plimbari,las de tot jos deocamdata,dar de multe ori o iau cu scoica ca iesim cu masina si dupa doar pun scoica peste carucior(care scoica nu mai e buna ca nu incape in ea)Am o scoica aiurea de tot,foarte stramta,si timi sta ca in ghips deja in ea.Nu o folosim mult,ca ei nu-i place sa stea in ea prin casa,dar e vesela daca vede ca o imbrac si pun in scoica ca deja stie ca urmeaza plimbare
Daca nu mai incape in scoica,in ce o pun in masina???De la ce varsta se gasesc scaune de masina?
Prin casa asa o tin si eu,pe o perna putin mai ridicata,sau in carucior,ca ii place mult ca are acolo agatate jucarii de care e indragostita total.
Timi are un ochi umflat .Nu curge,nu e rosu,nu pare sa fie deranjata....dar pleoapa superioara e umflata la ochiul drept .A mai patit cineva?

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

b]cami asteptam poze cu micul crestin
ankalaura [/b] o sa incerc si eu clear

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Salutare fetele,

Kimmy, la noi scoica nu mai e buna de vreo 2 saptamani, asa ca am cumparat un scaun de masina.
Aici nu am gasit scaune de masina decat de la 6 luni, iar Matei implineste pe 9 octombrie 4 luni.
Se cam balanganeste cu capul, da i-am luat un suport pt gat, i-l punem la gat pe umeri si sta cu capul drept.
Nu stiu cum e prin alte locuri, poate o fi la fel, da aici nu poti pune scaunul ca bebele sa priveasca in fata, trebui sa intorci scaunul cu spatele sa zic asa.
Nu intelegeam de ce, la care sotul: pai la o frana brusca,ai sa-i culegi capul de pe podea!
Abia de la un an cica poti intoarce scaunul.
Spor la cumparat scaun pt Timeea.

Apropo de forma biberoanelor, eu am diferite sticlute si toate au biberoane diferite, vad ca matei nu face figuri, daca ii este foame mananca indiferent de forma lor.

Am plecat ca plange juniorul.
Spor la treburi!

Mamii de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Iza - scaunelele de masina sunt diferite in functie de greutatea copilului. Dar trebuie sa incapa in scoica pana pe la vreun an. De ce sa nu incapa?
Scaunelele pentru 9-18 kile sunt destul de mult adancite (acolo unde intra funduletul), deci un copil prea mic ar sta de-a dreptul pliat, cu fundul in gauroiul ala si cu picioarele in sus, cam cu genunchii la gura, asa...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput