Pepenasi de iulie-august 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 21
flo1980 spune:
AnnaBaby eu nu vazui stirea...ce s-a intamplat?
Mdaaa..... vazui si io' ca e plimbata rau Ileana noastra! ![]()
Vreau si iooooo

Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
AnnaBaby spune:
Flo s-au importat din China niste fire chirurgicale resorbabile despre care ulterior s-a aflat ca nu erau sterile, mai precis dupa ce a murit o pacienta in urma unei cezariene in Arges parca. Acum cica s-ar fi rertras din spitale, dar 60% din lot a fost deja folosit
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
Gabriela82 spune:
Tecky frumusica foc Ralucuta crestina
si parintii la fel.
Capri bine ca nu-s probleme cu hepatita.
Pica greu cu abtinutu asta ... ![]()
Anna am vazut si eu stirea cu atele, ce stupid sa mori de la niste ate .... trist
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
flo1980 spune:
Merci Anna 
Da e nasol.....mori de la niste ate, de la mancare, medicamente, etc......Dar ce valva cu laptele praf...parca tot la ei....
Fug ca s-a trezit gazu meu....
Flory
pozele mele
maitreyi spune:
'seara 

i'm in, i'm in
de maine la cursuri...de la 8 jumate ![]()
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Caprioara spune:
Mmmmm,
vazut pozici cu:
-Teodora de Sun; m-am bucurat enorm sa vad fata frumoasa si smecheroasa
; o asteptam pe mami pe la noi curand, daaaa? m-am cracanat de ras la pozele cu sapca, citind comentariile
; bravooo pentru intoarcerea spectaculoasa, ajutand gravitatia cu limba
! iar zambetul de final face toti banii
.
-Maya de Estrella,; mai, frumoasa fata mai ai, iar la botez a fost si mai si! ii venea sic tare sapca de la strabunica. ce frumos a gatit mami cristelnita!
-Raluca de Tecky ; ati fost superbi
; poza de la sfarsit e de vis, iar rochita fetii mi-a placut la nebunie.
-Miruna, de Dia; are fita niste ochiiii
; e superba in costumasul de botez alb, cu palarioara.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ileanna spune:
Vicky hai mah ... io am zis ca si grasa is frumoasa. Da' tot trebe sa ajung inapoi la 55 ... Sar'na
pica sar'na si tie. Altfel ce mai faci? Cam scumpa prezentza ... Io zic ca mai bine ne mutam cu toatele in Bora Bora k sunteti neserioase ...
Didi in alta parte nu am fost la ski (afar' de Ro) asa ca nu pot face comparatie. Dar tare mi-a placut la Kaprun. Eh, ce vremuri ... Pe mine barbac-mio m-a invatzat sa skiez (bine shi un monitor de fo 24 de ani
) acu la 33 de ani. Parca vad ca invatza si fi-mio si isi bat joc de ma-sa amandoi. Bai la Kaprun muream de ras ca era asa o atmosfera pastorala shi dimineata ieseam pe balcon ... bai mirosea a balega de vaca asa in ton cu atmosfera pastorala ca aveam in cap muulte vacutze Milka si pe nebunii de austrieci de care radeam ca dau cu spray cu miros de balega pt atmosfera. K altfel nu-mi iaginam de unde poa' sa vina mirosul ala original.
Tecky frumos tot ... frumoasa familie sunteti!!!
Da flo asa e. M-a plimbat barbac-mio de m-a zapacit si dupa aia m-a luat de nevasta, mi-a vandut casa, masina si mi-a facut un copil. Se cheama strategie, nu? Pana sa-l cunosc pe el nu ieseam nici we-urile din casa, dormeam ca pisicile. De fapt cu pisicile.
Nu pot sa creeeed!! A miscat Sun. Asta da veste buna!!!
Pozici ![]()
ileanna spune:
Doamneeeeee Sun ce po' sa faci cu copilul alaaaaaa!!!!!!
Zau ca eshti scrantita!!!!
Pozici ![]()
flo1980 spune:
Ooooo....bine ai revenit pepenasa Thea!!! 

Flory
pozele mele
flo1980 spune:
Maitreyi felicitari! 
Estrela mi-a placut mult de tot de bebelusha ta! Ce port-bebe frumos a avut la botez! Si ea e o scumpa!
Flory
pozele mele