Pepenasi de iulie-august 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
flo1980 spune:
Gata am vazut "siamezele si siamezii" 
Nu le vedeam ca erau printre celelalte....ca si la mine, cand am pus foto de la botez s-au amestecat, vad ca acum sunt la sfarsitul paginii, le-a aranjat cineva sau ??? 
Fenomenala asemanare intre voi fetelor

Dia vazut Mirunica, vai ce ochi are! 
Madaaaa ia pepenele ala de-acolooooo

Fetelor si eu va invidiez...... vreau si eu silueta de dinainteeee!!!
Capri nu stiu cum ai reusit tu sa dai jos, ca si eu sunt super stresata da' nu am mai dat jos neam'...
Mie nu mi-a venit CM si au trecut 3 luni si aproape jumate de la nastere.......dupa parima nastere mi-a venit la 6 saptamani![]()
Ileana nasa tare mai are Vladutu!
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
AnnaBaby spune:
Tecky am vazut pozicile cu micuta crestinuta, sa va traiasca; ce rochitica de printesa frumoasa!!! Si mami a fost la fel de frumoasa!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
ileanna spune:
Mai narci cre' ca e si o chestie de soarta ca si io, asa cum ma vezi ... aveam 32 de ani cand l-am cunoscut pe barbate-meu si puteam sa jur k eu nu o sa ma marit. Tipa e si foarte barbatoasa ca fire, nu e si ea oleak vulnerabila cu need for protection si alte alea care fac un barbat sa se simta pe varful lumii ... tampenii din astea. Shi mai toti au fugit de ea la un moment dat, ca nu se poate spune ca nu a avut pretendenti, ba unii chiar romani celebri.
Pozici ![]()
flo1980 spune:
Tecky sa va traiasca mica crestina! E o scumpa! Nici tu nu arati rau, ti-a stat bine! 
Flory
pozele mele
mcoca spune:
Tecky felicitari!
Ileana, vazut pozele, si DA trebuiea NEAPARAT sa slabesti ![]()
![]()
. Bai ça va pas??????? Mie deja mi s epare ca esti super ascutita la fata si in poze erai bineee
Vicky si
Maya (27.06.2008)
pica1 spune:
Ileana am vazut pozele de la botez. Vladut al tau e un scump pletos si frumos.
Gabriela felicitari pt ochisorl vindecat. Cit despre dulciuri... singura metoda este sa te abtii ![]()
Sursula super tare caai intrat in rochia de spectacol. Eu am vrut sa imbrac rochia de nasa de anul trecut si imi mai trebuiau vreo 10 cm la spate, ca de altfel imi venea turnata ![]()
![]()
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
pica1 spune:
Ileana am vazut pozele de la botez. Vladut al tau e un scump pletos si frumos.
Gabriela felicitari pt ochisorl vindecat. Cit despre dulciuri... singura metoda este sa te abtii ![]()
Sursula super tare caai intrat in rochia de spectacol. Eu am vrut sa imbrac rochia de nasa de anul trecut si imi mai trebuiau vreo 10 cm la spate, ca de altfel imi venea turnata ![]()
![]()
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
AnnaBaby spune:
Ati vazut stirea cu atele chirurgicale nesterile din China? Doamne, nu-mi vine sa cred...cine stie daca nu sunt si eu printre pacientii cusuti cu ele
, cu toate ca banuiesc ca s-ar fi vazut pana acum...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
flo1980 spune:
Am uitat sa va spun ca si mie imi e pofta de dulce....mananc croisante si ciocolata Kinder de la fimiu'
in rest....ratez masa de dimineata, mananc pe la 11-12 , apoi pe la 17-18 si normal ca daca am sarit micul dejun imi e foame pe la 22-23. Incerc sa nu mai mananc, daca nu .....un fruct macar tot mai halesc ![]()
Flory
pozele mele
Didi81 spune:
Ileanna, am vazut poze cu gandacelul
.
Vad ca ai fost la Kaprun, cum e pe acolo? Ca noi suntem skiori
si pana acum am tot fost iarna in Austria, in Zillertal, dar poate pe viitor o sa incercam si alte zone.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire