Pepenasi de iulie-august 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 19
mcoca spune:
Narci
.
Gabi : feculente = cartofi, fasole uscata, cereale, orez (chiar si mazarea e mai mult un feculent decat o leguma). Feculentele le poti manca singure sau cu peste (la carne m-am referit la proteina animala, nu si la peste).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Gabriela82 spune:
Dia ce frumusica e Mirunica, ce ochisori albastri are
cred ca seamana cu mami
si mie mi-e dor de cineva din bora bora .... mi se pare nedrept ![]()
Vicky multu de lamuriri 
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
ileanna spune:
Narci nasica are numa' 50 de ani si un corp care bate pustoaicele de 18. Pacat ca e singura cuc ... no husband, no kids, no stable boyfriend ... doar 1 tona de prieteni ca toata ziua e in orash si este de o energie si buna dispozitie absolut miraculoase.
Cuscra ... ce sa zic mai ... aveam 61 de kile vineri, acuma dupa 3 zile de porceala completa (da' com-ple-ta) cre ca am pus cel putin doo la loc. Mai stau sa termin ce am prin casa cu disociatul (ca mi-e jena sa le arunc) si ma apuc de al tau. Oricum, pana la 55 inca mai e cale lunga.
Pt toate care imi faceti complimente ... tot durdulica is io dar adevaru' e ca si grasa is formoasa
.
Pozici ![]()
ileanna spune:
sursu m-a emotionat foarte tare alaturarea dintre strabunica de 85 de ani si stranepot de 3 luni ...
Uooofff voi nu va intrebati cateodata ce soarta va avea copilul vostru??? Bai nene da' ce melancolii ma apuca ...
Pozici ![]()
diarux spune:
ANCA APOI EU AM CITIT OVIDIU NU JAMIE. M-ai debusolat total. anyway, am vast!
aaa, mishto "dieta " ta ![]()
DIA multumim . 
FLO ai gasit pozele? 
DANA ai disparut de pe mess....
NARCI
GABRIELA am vazut si io...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ileanna spune:
PS Pt cine nu gaseste, pozicile mele is mereu la semnatura. Cat or mai sta acolo, ca ma gandesc ca nu-i prea ok da' mi-e lene sa pun si la pepenashi ...
Pozici ![]()
narcisa.s spune:
Ankule....pai sa-i zicem la Mada sa puna dieta ta pe prima pagina....hehehe
Ilenuco, transmite-i nasicii tale toata invidia mea...si felicitarile mele...ce prosti e berbantzii...da nu vrea ea sau nu se lipeste niciunul de ea...ca arata suuuuper bine
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Capri, si eu am fost da nu vrea inca sa vina din Bora
Fetelor, daca aveti scutece refolosibile spune-ti-mi, sunt bune de ceva sau nu
Si indrumati-ma spre un scaunel de masa pt Anais
Sursu.....felicitari pentru intoarcere la teatru...a trecut durerea de san sau nu
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
Tecky spune:
Pup toate fetele si toti pepenasii!
Nu am timp sa scriu pt ca Raluca ma tine in priza.Si eu ma bag in clubul fetelor ce tin regim si raportez ca am slabit 2 kg in 4 zile.
Am pus poze de la botezul Ralucai,am sa pun mai multe cand am timp.
Va pup!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA