Pepenasi de iulie-august 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BUJO e major FILIPANU' de acum! gata! sa te vad eu cum ii mai dai tzitzi cu molarii la purtator!

MARINA of...soacrele astea...Eu am noroc din punctul asta de vedere...deocamdata cel putin...

MCOCA am notat si io dieta ta pt "laptareasa"(adik moi!). Ms.

NARCI un pic mai aveam si o scriam si in versuri...(povestea)..dar nu e tarziu de o transformare. Ms mult de trecere pe aici!

Sa vedem daca reusesc sa vad poze azi...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

FEBRA - si la mine in hartoage scrie ca febra se considera peste 38,2'C

TURTU - si mie mi-e o foameee.... Mai ales seara! Desi alaptez mai putin Parca din ce in ce mai putin...
Meniul meu zilnic si haotic este cam asa:
- dimineata > ce ii ramane Elizei in castronul cu cereale, iar uneori completez
- la pranz > ce ii ramane Elizei in castronul cu supa sau felul II. Uneori mananc impreuna cu ea, dar zici ca se bat turcii la gura mea, ca de obicei cam tot aia e si ora de masa a lui bebe.
- dupa ora 16 incepe foamea cam asa:
* un iaurt
* mai musc din paine
* mai trece putin, mananc un strugure mare
* prajiturica (daca nu cumva un ecler din ala cu crema de ness de care va povesteam ca e o nebunie!)
- pe la 19-20 cina. De obicei, o cina normala. Urmata de:
* o punga de pufuleti sau pop corn
* inca o prajiturica
* vreo 3 fructe _ mar, piersica, o banana
* mai rontai niste alune
* mai iau un biscuit

Deci - ceea ce fac eu e complet daunator si pentru lapte si pentru suncile deja existente!
Pana nu demult reuseam sa am mese echilibrate, dar de cand a facut mica 3 luni, s-a terminat cu boiereala. Acuma vrea atentie, vrea sus, vrea in fund, vrea sa vorbesti cu ea non stop,... Si gata cu ordinea mea...
Eliza, cere si ea... Dupa gradinita, vrea o ora in parc, si mergem.
Totusi vad ca nu mananc foarte mult, atunci de ce nu slabesc

Cu BAZA separat - m-am speriat nene, ca numa' baza e peste 5 milioane! ete sa stea acolo! Si asa m-am obisnuit sa imi rezolv treburile doar pe langa casa, asa ca fata nu prea merge cu masina.
Si va spun sincer, daca inainte de a naste ziceam ca la nevoie iau masina si imi rezolv una-alta, acum parca imi e frica sa fac asta cu ambele fete in masina. Oricum Ovidiu nu imi da voie, ca lui ii e mai frica decat imi e mie....
Imi e groaza de ce e la noi pe strazi, iar seara ma inspaimant, clacsoane, urlete, injuraturi, intersectii blocate, goana pe contrasens... Nu se poate asa ceva.
Va spun sincer ca nu ma mai simt in siguranta pe strada, imi e frica si sa traversez, si va rog sa ma credeti ca nu exagerez si nu sunt paranoica.
De cati ani am carnet si am condus zilnic, NICIODATA nu mi s-a intamplat sa nu opresc la trecerile de pietoni.
Ei bine, acum cand vad ca SI PE VERDE trebuie sa ma feresc pentru ca cei de pe partea cealalta au si ei verde sau au plecat pe galben si NU opresc, sau nu au nici cea mai mica intentie sa franeze, IMI E FRICA de mor.
Va spuneam, in ultima luna de 3 ori era sa o patim! O data eu cu fetele pe trecere de pietoni nesemaforizata, doua benzi cu masini oprite ca sa trecem, iar pe linia de tramvai a aparut un nebun cu viteza foarte mare care ne-a trecut pe la nas (adica la cativa cm de carut!!!), apoi pe trecerea de pietoni pe verde, cand o cretina a trecut pe rosu fara sa se uite nici macar o secunda, vorbea si la telefon, iar saptamana trecuta Ovidiu cu Eliza in masina, tot asa, ei pe verde, unul a trecut in mare viteza pe rosu si putin a lipsit sa nu ii loveasca.
Nu se poate asa ceva....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

DIA - CINE E JAMIE??? www.jamieoliver.com/" target="_blank">Uite-l! E funny, are ochi misto, gateste incredibil, I'm in looooveee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Ce vreme bacoviana e la noi! Stam in casa, ce sa facem...
Ieri am lipsit pe motiv ca toata ziua m-am uitat la seria 6 din Friends...sper ca in curand sa le am pe toate...

Asa, noi crestem incet, ne diversificam vocabularul, radedm, da' tot fara zgomot...

Bujo ce m-ai distrat cu banca...mai ales faza cu usa rotativa.... Bine ca ai rezolvat pana la urma cu biserica! Filip e un duulceee!!

Ruxi Andrei e o scumpete!!

Serenity multa bafta la scoala!! Vazut poze cu Raducu..ce scump eee! Baschetii chiar is totali!!

michella ce bine ca mai scrii. sa treca starea naspa! Cum s-a rezolvat cu baiatul pana la urma? S-a inscris la colegiu?

truli, ileana FELICITARI PENTRU MICII CRESTINI!!

carmenela carte avem pe mailul comum. Las' ca mai creste printesa si o sa iti mai dea si ragaz...asa am fost si noi la inceput.

maitreyi sa va fie de bine sucul de mere...ce chestie ca nu-i plac toate soiurile...Rabdare si tutun cu cozile de la secretariat! Da' de ce tre' sa stai atata?

Mada, Anna, Didi, Camy MUULTA BAFTA CU DIETA SI LA CAT MAI MUULTE KG DATE JOS!!!

Mada sa folositi sanatosi lucrusoarele fooarte faine!! Si ce printese duulci ai! Ptui ptui sa nu le deochi! Ce-o sa-mi placa si mie sa le iau jucarii...estimez ca o sa ne batem pt. ele cu Miruna...

ileanna ce dulce e Vladut! Ma bucur ca a fost cuminte!

ana_a ms de aprecieri! O sa pun zilele astea poze, ca am asteptat sa se mai adune! Voi sunteti dati? Ca daca nu, va vrem noi, ca Matei e un duuulce, si in plus mai e si bistritean ca tati de Miruna

Tecky ooff. multa sanatate si sa treaca repede raceala!!

Micky imi pare rau ca Delia e bolnavoiara! Sper sa va reveniti!

sursula ce fain ca ai reinceput sa joci! Si ce fain ca ai incaput in costum...inseamna ca ti-ai revenit bine!!

Anna cu temperatura eu stiam ca e peste 37,8...da' cand o masori, cica se scade 0,5 din ce scrie pe termometru...eu asa stiam...

Mina deci tu erai...Eu ma plimb zilnic de-a lungul Pocloshului, de la Doina (unde e salcia) spre Progresului...unde e si dispensarul si fostul minifotbal. Daca poti, ne vedem pe acolo, eu ies intre 2 si 6-7, cam asa.

Dana bafta cu pregatirile!

Ruxi spor si tie cu pregatelile! Ne e dor de tine!

Marina imi apre rau pt. problemele cu soacra...bine ca a plecat!

anka vai ce naspa e la voi cu traficul!! Te si cred ca ti-e frica! Doamne ce in constienti!!

Si eu as manca non stop si numa' dulciuri daca se poate!!!

La noi bate vantul prin frigider, tre sa merg la cumparaturi...de m-ar lasa mutza...

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Am intrat sa vad daca s-au intors fetele din Bora Bora si in ce s-a imbracat Ileana la botez

Bujo, nashpa in Bora Masi. Eu zic sa nu mai stai pe acolo prea mult.Bine ca ati rezolvat cu botezul...Hai ca o sa iasa bine si rudele nu se vor plictisi.

Serenity, succes la scoala.Eu te admir, sa sti

Michellab, si tu ai fost in Bora Bora?Felicitari pentru schimbarile sotzului.La mai multe.Cu Cristian ati mai rezolvat ceva?

Truli, felicitari pentru botez...Sa se faca bine bb repede repede.Si asteptam pozele

Ankule, vedeam deja bietul copil pliat in scaun si cu genunchii la gura.Ce stil ai!!!

Carmenela, am pus o carte cu retete de diversificare pe mailul comun.Parca si Mada a pus una...

MADA EU AM DAT O STRIGARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

buna!
Scriu fuguta, cu Andrei in brate: am scapat de operatie!!!!!!!!!!! canalul lacrimal se pare ca s-a desfundat, ca de o sapt are ochisorul curat.nu va grabiti cu operatia! anestezia generala e periculoasa.
pup si numai bine!

Mergi la inceput

Fetele, am uitat sa zic ca am trimis si eu pe mailul comun o parte din mailurile alea cu retete pentru diversificare. Printre articole sunt si diete pentru mamicile alaptatoare, si diverse chestii despre ingrijirea bebelusului, etc.
As fi vrut sa am timp sa copiez ce era mai interesant, asa, o sa apara ca atasamente, dar daca aveti timp sa le deschideti, salvati si voi numai ce va intereseaza.

Mergi la inceput

ILEEE - vazut pozicile. Are fiu-tu o freza de ma da pe spate de cate ori il vad! Foarte misto! De la biserica nu ai pozici? Asteptam si pe cele ale profesionistului.
TREBUIE sa ma mobilizez diseara si sa pun si eu ceva poze, macar de la botez. V-am zis ca i-am luat fetei rochita si ciorapi vineri seara ca era mai frig decat am prevazut eu? Noroc ca s-au uscat pana sambata, ca altfel le uscam cu foehn-ul...

ILE - sa te mai intreb o chestie, da' sa nu dai cu rosii!!! Cand ii dati bibe, mereu il tineti culcat? Cica psihologia copilului zice ca tre' sa tii copilul in brate cand il hranesti, adica chiar daca nu alaptezi, cica asa se contureaza "bonding"ul ala solid... Nu da cu rosiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Helloooo

Hai ca pana am recuperat eu da semne de trezire piticul meu.

Sursula si eu am avut canal infundat. Mie mi-a trecut pana a doua zi cu masaj si muls. Cum a zis si Bujo varza face minuni.

Mei Bujo si Ruxi unde sa vaz si eu feciorasii vostrii? ca la pepenasi nu am vazut poze impreuna....sau nu am inteles eu bine?

Mai dar Sun chiar ne-a abandonat? Nici frumoasele alea blonde din Arges nu mai dau un semn!!! Anaaa, Maria e data? Ca ii place lui David de ea

Mai ce m-am speriat la buda....aveam un hemoroid extern de la prima sarcina, se mai inflama el din cand in cand dar azi chiar am sangerat abundent, m-am speriat rau, nu mi s-a mai intamplat.....mai are cineva hemoroizi?

Aaaaa si ce faceti voi cu uleiul de la botez ? La primul copil i-am facut masaj cu el, acum nu mai vreau, chiar spalate temeinic hainutele pastreaza un miros ca la prosoapele de bucatarie...a ulei ranced....bine ca acum exista din hartie!

la toata lumea!

Ps: Ileana sa-ti traiasca crestinul, ce ochi frumosi ai!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anna, Camelia, Gabriela, Mada, Ana, Dia, merci

Anna, Mada, Camy, spor si voua la slabit . Cum merge pana acum?

Ce bine ca nu tin cura de slabire de una singura si sunteti voi aici sa ma motivati si incurajati .

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput