Pepenasi de iulie-august 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Gabriela

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetelor, fi-miu se cauta de masele. Baga degetu mare si aratatoru in gura, asa ca si cum ar apuca ceva, mormaie si se incrunta de park ar cauta ceva. Park ar zice: "unde pushca mea e maseaua aia? ca ieri era aici!"
Micky io am gastrita cronica de prin clasa a cincea. Este foarte important sa nu bea DELOC bauturi acidulate, nici macar apa minerala ca sa nu mai vorbim de cola. Sa nu manance prajeli (cartofi prajiti, pulpe la ceaun, carnati prajiti), dulciuri sau mancaruri acre. Fructele in cantitate moderata pt ca fermenteaza si provoaca aciditate. E de preferat sa le consume sub forma de compot. Cele mai indicate sunt pilafurile cu legume, piure de cartofi, grataruri, cartofi copti, oua fierte, legume gratinate, paste fainoase de toate felurile insa fara sosuri prajite si picante. Painea prajita este iarasi buna. Ceaiurile de sunatoare si musetel calmeaza foarte bine insa sa nu fie fierbinti. Este foarte important sa manance la micul dejun si sa nu treaca mai mult de 4 ore fara sa ciuguleasca ceva. Eu am de exemplu langa pat niste pesmeti din faina integrala (se gasesc la carrefour) si cand ma trezesc sa-l alaptez pe filip pap si un pesmet din asta. Important e sa nu ramana stomacul gol, sa aiba ce digera si sa nu macine in gol ca atunci face rana. Daca n-are nimic la indemana e buna apa plata care ajuta la diluarea sucului gastric. Eu asa ma tin pe pozitia de supravietuire. E drept ca mai scapt la cate-o ciocolata, cafea beau dar nu depasesc una pe zi, si aia o beau cu lapte, dar nu mai beau deloc acidulat, prajit doar foarte rar. Multa sanatate micutei ca stiu ce inseamna sa se chinuie cu stomacul.
Sursu pune varza pe sanul care te doare. Am patit si io si am crezut ca fac mastita, ma durea rau dar fara sa fie rosu. A trecutt cu varza.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salut

va rog sa-mi iertati absenta dar cred eu, a fost super motivata!

soacramea m-a scos din minti, vineri s-a umplut paharul , eu am izbucnit intr-o criza isterica, sambata facut reuniune de familie si s-a decis sa nu-mi mai faca nici o duma. si cum ea n us-a putut abtine de la dume s-a decis intr-o alta sedinta plecarea ei. ieri a plecat acasa si eu acum reusesc sa fac mai multe decat reuseam cand era ea

sorry, s-a trezit bebe, ma duc sa-i dau de papa. revin cand ma mai lasa.
va puup

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Kimmy nu voi fi acolo angajata.....

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Gabriela .

Turtu poti sa tii "dieta" cand alaptezi. Este o dieta soft, in care trebuie sa tii cont de cateva reguli
NU carne + feculente
NU carne grasa sau mezeluri
NU fructe dupa masa
Acum ce poti sa faci
Mic dejun :
cereale integrale cu lapte
suc de porto + biscot cu unt
cafea + paine cu ceva
Pranz :
salata de legume + carne slaba fiarta sau la gratar + legume + iaurt
salata + peste cu orez
ciorba + carne cu legume +iaurt
Gustare :
fructe
Cina
salata + peste sau ou
supa de legume + branza
orez cu lapte

Trebuie sa gatesti cu putina grasime. Daca ai pofta de un dulce, trebuie mancat dupa masa si nu intre mese.

Aseara am iesit la resto sa sarbatorim 1 an de cand un pui mic si-a inceput existenta :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Didi spor la dieta!!!

Kimmy, super! Sper sa ne vedem, pentru ca atunci cand a venit a.cicel la Bistrita asa s-au potrivit lucrurile ca nu am reusit nici cum sa plec de acasa...sper ca de data asta sa nu-mi mai fac planuri si sa pot iesi pentru ca cu cat imi fac mai multe planuri cu atat mi se dau toate peste cap Daca vrei iti trimit PM cu numarul meu de telefon.

a.cicel pe unde esti? Nu ai mai zis nimic, sper ca este totul ok la voi!

serenity vazut pepenasul dolofan!!!E mortal cu baschetii aia!

AnnaBaby ce bine te inteleg...asa ma uitam si eu la Matei, cu temperatura nu stiu...dr mea mi-a zis sa-mi fac probleme daca trece de 37,5 insa Matei seara avea undeva la 37,7-37,8 si totusi nu i-am dat nimic antitermic pentru ca scadea de la sine si ajungea la 37,4 iar dimineatza avea 37,2-37,4 Dupa 3-4 zile m-am linistit eu si nu i-am mai luat temperatura insa cred ca ma ingrijoram mai tare daca trecea de 38. Noi am scapat cu ceva mucisori transparenti care i-am aspirat si gata.

sursula daca ai putea ar fi bine sa masezi sanul in timp ce papa bebelul si poate reusesti sa desfunzi canalul. Si eu am patit, am avut un canal infundat, chiar cu dop de laptic si l-am desfundat prin masaj .

turturica mie imi este foame mereu! As manca si cuie! Si sunt tare rea de foame...adica daca nu mananc cand imi este foame ma ia cu lesin...Mananc si dulciuri intre mese...si beau lapte mult, pur si simplu imi este pofta...Insa nu pot sa zic ca ma ingras, dimpotriva, ammai dat jos din kilograme.

bujo, esti simpatica foc!!Auzi...sa se caute de masele...hihi, al meu se trage de nadragi! Mai nou se prinde cu degetele de salopeta asa pe la genunghi si sta cu cracii in sus si mainile inclestate pe pantalon

Marina, imi pare rau de soacra!Dar poate este mai bine ca a plecat! Eu desi ma inteleg foarte bine cu soacra cred ca m-ar inerva sa stea la noi

Gata timpul alocat pentru pauza....
si sa auzim de bine!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ana, si eu ma intelegeam bine cu soacra pana sa vina sa ma "ajute"

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Marina, asa m-ai distrat :). Bine ca a plecat.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Seara buna si sa fie un capitol plin de vesti bune

Violeta, in legatura cu desfundatul canalului lacrimal, am vorbit cu Mona si a zis ca si lui Codrin i-a curs rau de tot un ochisor, in fiecare zi, de cand a venit din maternitate pana la 4 luni si jumatate. Si intr-un final i-a trecut, doar sters cu ser fiziologic. Deci noi te sfatuim sa mai astepti, ca sunt mari sanse sa se remedieze de la sine si sa evite aceasta interventie.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

In sfarsit am reusit si io sa intru oleak pe forum. sper sa pot sta cat sa raspund si io pe aici...

MAITREYI BUJOLINA se plimba! i-am zis ca daca uj trece s ama vada macar 5 minute, paine si sare de pe acelasi taler cu mine...nu mai mananca...

ANNABABY, CAPRI, MADA, ANA_A, ANKALAURA, TECKY, SURSULA multumi mde aprecieri.

ANKALAURAAcuma am patit si io ca tine: Cine e OLIVER???

TECKY imi pare rau de raceala. nu mai stiu, tu alaptezi? Eu am un stres ca daca racesc nu o sa mai pot alapta. ma ucide gandu'.

KAMELYA mishto faza cu stergatoarele.

ILEANNA sa va fie de bine botezu'!!!Urmam si noi, sper sa fie bine.

GABRIELA subscriu cu dulciurile. In scarcina mi se facea rau numai cand le vedeam si acum....

TURTU eu manac normal, uneori chiar uit de mancare ca nu am cand cu golanul...Mi-e pofta de dulce in schimb si mnu am scapat de obiceuiul de a manca mere nonstop...

Toata lumea la cura fratele meu!! O sa aratati ca niste silfide. SUCCES!!!

SURSULA eu am zis mereu ca BUJO seamana cu sora mea (cea adevarata, nu SOR'MIA)...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput