Pepenasi de iulie-august 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
sursula spune:
Buna dimineata!
Asa..sa ma laud si eu cu suer tatic care s-a descurcat ieri de minune cu bebele cat am fost eu la spectacol.Ca...daca cu v-am zis ,de ieri m-am intors la teatru-deocamdata doar la spectacolele pe care le joc deja,ca in unele noi mi-ar fi greu.Si...cu foooooarte mare greutate am incaput in rochia de spectacol
Dar,nici nu ma pot apuca de cura atat timp cat mai am laptic.Of,fetelor care ati intrat deja in lupta cu kg,va invidiez.Mult succes!Imi plac la nebunie tickerele voastre!
MADA-esti nemaipomenita cum esti tu atenta cu toate mamicile.Vazut poze cu printese blonde!
DR.ANCA-cred ca am inteles ideea.Linia operatiei tale e putin umflata.La mine ,recunosc ca nu e asa,dar nu cred ca este vreo problema.
ILEANNA-vazut poze botez!Ce scump e cumintelul tau gandacel!M-a emotionat mult ce ai scris despre bunica ta.Si eu am avut o bunica la care am tinut enorm,dar care din pacate nu se poate bucura acum de stranepotelul ei pentru ca nu mai este.Esti o norocoasa!
BUJO,RUXI-sa va traiasca flacaii cei frumosi!!!
De azi,iar suntem singurei pana vineri,dar,ne descurcam noi...Nu ma plang de bebe ca e tare cumintel si ne simtim bine impreuna!![]()
CRISTINA-ce mai faci?
PROBLEMA:De cateva zile am o zona foarte dureroasa la palpare pe unul din sani.Am cititde simptomele mastitei...si scrie ca zona se inroseste,dar la mine nu e rosie.Mi-e cam frica ca s-ar putea agrava si suntem singurei si nu as putea merge la spital ca nu am cu cine sa-l las be bebisor!CUNOASTE CINEVA PROBLEMA???
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
ankalaura spune:
AZI SE DISCUTA IN PARLAMENT LEGEA MAMELOR.
PE ANTENA 3 E O DISCUTIE DESPRE ASTA
Anca mami de Eliza si Erika
sursula spune:
DIA SI BUJO-VOI CHIAR SEMANATI si bebelusii la fel!!!!![]()
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Caprioara spune:
Anka, esti pe faza ca intodeauna
. Deschis si eu. Daca e ceva concret ce putem face sa ma suni si pe mine ca ma bag.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
vias spune:
m-au sunat de la 

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
voiam sa spun ca m-au sunat de la servici...ca sa ma intorc...nenorocitii!!!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
Caprioara spune:
Cuscra, te-ai intors la teatru, deja
? In ce spectacol ai jucat duminica? Ce as mai veni si eu sa te vaz, zau! Asta daca as avea bilet de voie de la fata... Bai, important e ca ai incaput in rochie
. La festival o sa mergi? S-ar putea ca sotul sa faca poze pe acolo. Poze cu ginere-miu cand mai vad si io? Sa stii ca Ilinca ma tot intreaba de Tudor pe limba ei acolo, si io o tot vrajesc ba ca maine, ba ca poimaine
.

la amandoi.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Caprioara spune:
Cuscra, cand am avut probleme cu sanul drept, probabil inceput de mastita, ma durea sanul spre sub-brat dar ca o febra musculara la inceput, apoi destul de tare, nu era rosu sau tare, dar facusem febra. Asa a fost la mine. Am luat antibiotic si am masat. Dupa ce m-am apucat de masat se cam inrosise zona, dar acum nu stiu daca de la masat sau nu. Si durea ca naiba
. A trecut in cateva zile.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
kamelya spune:
camy_pus pe care dintre posturi ? pe cel care-l avei inainte sau pe cel de gestionar?
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
AnnaBaby spune:
Kamelya ms de incurajari. 
Fetelor, daca bebe are 37,4 trebuie sa ma ingrijorez? Ca sunt mai multe variante, care zice ca peste 37,2, care peste 37,5, nu mai inteleg nimic...Daca eu sunt racita acum ma tot uit si la fata si parca mi s-a parut mai calduta si i-am luat temperatura...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!