Pepenasi de iulie-august 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

uitasem

Prezent pentru ILEANA

Am fost vineri cu fetele la doctor(spital)dupa o noapte plina de plansete-DELIA plangea intr o camera de dureri de stomac si alte alea iar DILARA in alta camera cu ea nush ce mai era iar in cele din urma am inceput si eu a boci ca nu stiam ce sa le mai fac

Raportez ca Dilara mea avea 5,900 gr imbracata si ce a scazut dr. ajungea la 5,600 gr deci dupa o socoteala de a ei la panica mea, zice ca ar fi luat cam 1 kg/luna,asa,fontanela e ok.
buooon si cum cu o noapte in urma am vazut eu ca ii curgeau mucii si se ineca,speria ii spun si de asta.O asculta si zice ca da chiar haraie si ma trimite la un alt cabinet ptr ai curata nasucul
Dupa ce o chinuie de nu mai putea nici sa planga imi zice ca furtunasul nu a tras mai nimic(ma refer la muci) si prin urmare copchilul e ok.

RUGAMINTE
FETELE CU GASTRITA SI PROBLEME CU COLONUL,VOI CE MANCATI SI CE LICHIDE BETI?EU CU DELIA MEA AM MARI PROBLEME IN PRIVINTA ASTA SI NUSH CE SA MAI FAC

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Hai nu ma mai certati cu comanda ca am facut-o la o destinatie din ungaria,cu plata la livrare,deci nu prea am ce pierde ...acu ma gandesc ca pana in 25,cand vine matusa de acolo,o sa primeasca leaganu,nu??

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

si succes pentru fetele care au inceput dieta. Eu alaptez exclusiv si inca nu ma bag.
si pentru Mikycris sa treceti cu bine peste problemutele cu stomacelul.
Maytrei tu esti la stomato, nu? Spor la cozi si rabdare. Un sfat de la o fosta mai bine stai cu fata in parc daca mai e frumos afara decat la curs ca nu iti face nimeni statuie
Deci nu ma apuca isteria cu ce urata e operatia daca nu ma intaneam des cu fosti colegi ai sotului care sunt acum gincologi si ma tot intreaba cum arata operatia ? ca o linie? si eu ca nu prea ca e cam umflata Problema e ca mai stau amandoi in cartier cu mine, deci de aici a plecat piticul meu.
Sa va fie de bine bebicilor crestini si mamicii Ileana si mie imi place sampania
Azi sunt singura cuc acasa si sper sa treaca ziua usor
toata fetele!

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Anna multumesc de tare buna si bafta la slabit si insanatosire grabnica
mada,camy Spor la dat kg jos
anka i-am spus sotului sa-si ia stergatoare si de rezerva
Gabriela si noua ne curge ochisorul dar am obs ca daca stau in casa (cand e vreme urata) ii curge mai putin sau deloc,
sa ma ingrijorez?
Ileana ptr micul crestin ,sa va traisca

ma duc si dupa aceea sa pap si eu ceva

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Neatza!
Vad ca va-ti apucat de diete. De azi ma alatur si eu , am inceput super dieta data de Mada, varianta A, ca daca e prea lunga nu cred ca sunt in stare . Oricum, daca dau jos 8 kg sunt ultra fericita. Asa ca incurajati-ma si pe mine ca am nevoie

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Si ochisorii nostri au curs,stangul mai degraba.Am zis si la dr si a zis foarte relaxat ca o fi canalul infundat si sa nu-mi fac griji.Am observat ca cu cat bagam mai putin in seama,cu atat mai bine era,adica daca stergeam cu ser,era mai rau...acuma a trecut de tot

Tecky sa treaca raceala

Ana a si eu sunt bistriteanca si cred ca vin incolo miercuri sau joi...daca e vreme frumoasa poate ne vedem cu bebeii

Mai eu sterilizez cam o data pe zi,uneori la 2 zile,pentru ca imi place sa vad biberoanele frumoase,si nu-mi fac griji ca nu i se dezvolta flora intestinala ca baga tot in gurita.

Hranesc fomista si revin

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Test ticker

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Didi spor la slabit!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Neata fetele!!
Ce ma mai ofticati cu slabitu asta eu alaptez asa k...stau pe tusa!!

Am pus pozici la pepenasi cu Dovlecelu meu

Pupix 2 all

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

AnnaBaby, Mada, Didi, Camy_pus

[

spor la slabit

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput