Pepenasi de iulie-august 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Gini, Kimmy, merci . DA, i s-a deschis parul spre disperarea lu taica-su . Acum nu mai seamana decat 98% cu el :))).

Anca, dau un pup. Din cate stiu eu nu prea ai ce face cu cheloizii, decat creme :(((( sa amelioreze. NU cred ca ar fi rau sa consulti un chirurg plastic.

Mada, merci. Si esti nedreapta ca mamica s-a mai aratat . Vazut garderoba cea noua si printesele la joaca. I-am aratat si la Andrei gym-ul lui Ami. Maya inca nu are si ne intrebam daca ar distra-o (Andrei e de parere sa mai asteptam, eu nu stiu). De ex ei nu-i face mare impresie caruselul ... Distractia cea mare este sa bage jucariile in gura.

Anka, eu stiu ca DA, se poate cumpara baza izofix separat. DAr parca e destul de scumpa, cam 100€ (nu mai stiu sigur, dar de aia eu am preferat sa iau varianta cu baza).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Vicky ce dulce e Maya si blonduta. noi avem asa putin par in cap, nu stiu cand o sa creasca.

Cami (Truli) sa va fie de bine botezul, sanatate multa.

Serenity ptr un inceput frumos la scoala.

Mada, Anna bafta cu dietele, la cat mai multe kg in minus. eu nu ma bag inca din motive de laptic, mai vedem dupa 6 luni.

trimit si mai revin daca nu s-o trezi fata.

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Ileana sa va traiasca micul crestin.

Tecky sanatate multa!

Mergi la inceput

asaaaa

vroiam sa mai zic de ochisor ca noua cred ca ne-a trecut, nu mai curge, nu se mai lipeste doar dimineata mai are putina secretie dar nesemnificativ zic eu. zilele trecute a avut ceva mucisori si am aspirat-o de cateva ori pe zi, nu stiu daca are sau nu legatura.

si eu mananc foarte multe dulciuri, mancam si inainte dar nu chiar asa , daca stiti vreo metoda sa-mi mai taie pofta ...

greu cu neuronu' asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

BUNA DIMI!

Am reusit si eu sa intru dupa aproape o saptamanaasadar prin urmare nu stiu cine ma injurat si cine ma pupat

La cat mai multe lunite bebeilor nascuti in zi de 6!Sa creasca mari,sanatosi si papaciosi!

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata gagici...

...am intrat oficial la cura......tin aceeasi cura ca si Mada...spert ca si ea..ca de craciun voi fi foaaaaaaaaaaarte slaba!!!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mada...sa pui retete pe aici...cred ca vor si fetele...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele, hai repede la o fierbinte! Eu am reusit performanta de a raci, cred ca sambata la nunta, si ma doare gatul, mi se infunda nasul, iar daca se imbolnaveste si fiica-mea mor de ciuda Nici nu stiu cum sa fac sa nu stau prea mult pe langa ea, sa nu vorbesc cu ea, ca doar sunt singura acasa si ea vrea numai in brate...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

proba, am modificat ceva la ticker

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

bai ce ma'nervati cu slabitu ista...eu cred ca va iau pe toate la nr de kg pe care ar trebui sa le dau jos am acum greutatea dinainte de sarcina da' asta nu inseamna ca nu sunt big in continuare mda...sa ma apuc, sa nu ma apuc? dam cu banu? votam?

azi bebelakis n-a vrut suc decat 10 ml...i-am schimbat soiul de mere si nu ii place...

o zi frumoasa! eu ma duc sa imi iau locul la rand la secretariat

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput