Pepenasi de iulie-august 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Nah si spun singurica ... inainte sa vedeti pozele: cand am scapat la sampanieeeeeee ...

Shi m-am porcit cu mancarea doo zile ... rau de tot. Da' rrrrau de tot!!! Tre' sa bag dieta lu Mada drept pedeapsa.

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anka da. eu la miniblu am vazut isofix separat.

ileano sa va traiasca puiutul crestin ma duc sa va vad

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

vazut pozici cu vladut si tolaneala in grup asteptam poze de la Biserica

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!Cu buna seara la toata lumea!

Ileanna, crestinul! Sa va traiasca! Ce bine ca a fost cumintel! Eu nu stiu unde sa vad pozele de la botez...

eu nu am cine stie ce cosulet..il am ramas de la Stefan, l-am avut cumparat impreuna cu un carucior dar este ok, este destul de mare, inca mai incape in el. Cand no sa mai incapa cumparam altul nou mai mare.

maitreyi super ca Alexandra a inceput sa se intoarca pe burtica!Asa fac la inceput, nu stiu ce sa faca cu mana de sub ei trebuie ajutati sa invete cum sa faca In curand va trebui sa ai mare grija sa no mai lasi sub nici o forma singurica pe patul mare. Super ca ii plac suculetele!Si Matei sta destul de mult in scoica, tare mult ii place.

mada, sa va fie de bine plimbarea si shopping-ul, am vazut pozicile cu fetele la joaca si hainutele cele noi.Sa le purtati sanatoase!Succes la dieta!!Sau cum s-ar zice "la cat mai multe kile date jos!"

diarux, vazut pozele cu Filip si Andrei!Chiar ca seamana! Si sunt dulci foc de iti vine sa le musti falcutele

AnnaBaby succes si tie la dieta! Abia astept sa ma apuc si eu, deocamdata alaptez si mai am de asteptat. Insa am observat ca incet incet parca se mai duc din kilograme asa singurele.

Violeta26 sa va traica printesa!Am admirat si pozele voastre! E dulce foc.

dr_Anca, am vazut pozele cu operatia ta...pai cam asa este si a mea...ba mai mult, este si stramba, adica in partea stanga a urcat un pic mai sus si se vede burta stramba si va mai sta asa multa vreme....pana o sa scap eu de burta...Eu am zis ca a mea arata asa pentru ca este a doua taietura peste prima...nu stiu ce sa zic...

Dia_filipas ia mai pune poze noi cu Miruna ca noua tare mult ne place de ea!!

In fiecare seara mai arunc cate un ochi peste pepenasi, tare draguti sunt cu totii!!! O sa revenim si noi cu poze noi, numai sa descarc aparatul.Luni si marti tati si-a luat liber de la munca sa terminam de aranjat camera, sa facem dulapul in perete, sper sa iasa asa cum vreau eu si sa fie incapator.Am sa punpoze la final.

Rayan este un scumpic!Si surioara lui absolut superba cu parul acela blond!!! Sa va traiasca minunile AlinaM!

Gata, vazut si pozele lui Ileanna, asteptam si cele cu botezul. Wow ce pletos este Vladut!!

Am fugit la nani ca a stazia fost o zi ploioasa si urata si toata ziua mi-a fost somn insa Stefan nu a pus geana pe geana toata ziua si nu am reusit nici eu sa adorm macar 20 de minute

O seara placuta in continuare si ne vedem maine la cafeluta virtuala.
Toate cele bune!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna seara fetelor!
Eu am racit si mi-am cumparat o masca de la farmacie cum poarta stomatologii ca sa nu ii dau raceala si Ralucai.
Ana frumoasa melodia.
Bujo si Diarux am vazut pozele cu puiutii vostri,foarte frumoase.
Anna eu m-am apucat de regim de 3 zile si mananc fara grasimi,fara dulciuri,fainoase si bauturi acidulate.Seara ma tine sotul la abdomene.Sper sa reusesc sa slabesc.
Mada superbe hainutele si ce frumos se joaca cele 2 fete cucuiete ale mamii.
Va pup si maine poate reusesc sa pun poze de la botezul Ralucai.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anka, is verde de invidie . Tot respectu, soro .

Ileano, vazut poze, sa-ti traiasca crestinul! Sunteti niste frumosi . Io zic ca fitu seamana cu tati, asa-i? Am inteles ca ai scapat la sampanie, dar nu ma gandeam ca era vorba de toata sticla .

Mada, frumoase hainutele.

Tecky, insanatosire grabnica si asteptam poze de la botez.

M-am uitat si eu si pot sa confirm ca au crescut preturile un pic pe siteul ala unguresc. Banuiesc ca din cauza cursului lei-euro.

Ma retrag si va urez o noapte linistita.

up you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor , multumescinca o data de user si imi pare rau daca am creat probleme .
Va multumesc de cuvintele adresate , Maytrei ,Mada si Ana ,cat despre parul lung e greut dar nu as putea altfel l-am vopsit cu hena negru si rosu ca sa nu repet faza din 6in 6 saptamani .
Acum e acum am vazut si eu pozele dar campe toate odata si nu mai stiu care e cine , astfel incat am sa ma mai uit si am sa spun separat cateva despre fiecare .
Pe la inceput amvazut o fetita cu cercei , doamne ce scumpica e si seamana cu tatal caree un fortos . Am mai vazut un tata cu ochelari chipes , ehe eu ma uit mai mult dupa barbati , glumesc !
Mai vb. fetele , aveti grija de voi si de puiuti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ileanna sa va traiasca micutul crestin! Am vazut pozicile, si mie imi place sampania. Cat despre poze cu mine nu am facut aseara si azi bineinteles ca nu se mai aseaza parul asa frumos, si nici eu nu ma pricep sa-l asez, asa ca n-are rost sa ma vezi asa

Dr Anca nu stiu care e problema ta cu cicatricea (si nici nu am timp sa reiau din urma capitolele), am vazut pozele dar nu-mi dau seama ce nu e in regula, cam asa e si a mea...Si ce inseamna cuvantul ala, cum ai spus ca am si uitat, of si nu pot sa ma uit in urma ca se sterge mesajul...Sunt cam zapacita...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Mada ce-mi place tickerul pt slabit, o sa-mi fac si eu unul...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Gata am si eu ticker...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput