Puiuti de Randunici 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Luny macar stii ca nu mai ingheat balconul la iarna, daca ai dat cu sare Iar faza cu Mufa trebuie speculata, mare descoperire

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Tuchi si retinerea ma duc sa rad singura

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mimo, nu mai plange draga, ca are 15 ani....ce-o face la noapte n-ai de unde sa stii!

Eu inca ma simt foarte aproape de acea varsta, si mai am regrete..ce faceam eu in rockoteca la 15 ani, nu-ti povestesc, ca sa nu te sui in masina sa te duci dupa copil!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Io-te ca te-am facut sa razi, na!
Eram retinuta la subiectul ala, motivele nu le mai spun, ca nu vreau sa redeschid cutia Pandorei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ariel, hai ca ai noroc ca ...ologi suntem destui pe crenguta, care cu drag te primim... eu una cu placere sa-mi dai lectii cum poti fi atat de puternica in situatii de criza iara e buna rau de descarcare!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ariel o fi si aia cu cizmaru' valabila ...eu fac parte dintr-o categorie de dr...mai "aparte" ia de-aici , ca din astia raspandesc, sunt "contagioasa"
plec la mama, plec la mama ....e ziua lui frate-meu maine si mergem sa-i spunem ca e cu un an mai aproape de pensie

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Mimo, nu mai plange draga, ca are 15 ani....ce-o face la noapte n-ai de unde sa stii!

Eu inca ma simt foarte aproape de acea varsta, si mai am regrete..ce faceam eu in rockoteca la 15 ani, nu-ti povestesc, ca sa nu te sui in masina sa te duci dupa copil!

Cata rautate
Hai sa-ti spun eu cum am avut onoarea acum doi ani sa fiu invitata la un club unde canta live baiatul unor prieteni...mare eveniment, pustiul in clasa a X a la un licel f bun din Buc, inebunit dupa chitara, fusese invitat sa cante cu trupa Eu am crezut ca va fi un fel de serbare asa...si m-am dus, ca sa se simta bine baiatul si parintii, nu cumva sa cante singur acolo Si ce crezi? In Buricul targului, vis-a-vis de tribunal o mare de pusti de 15 ani toti din vestitul liceu de mare valoare...fumau de rupeau, nu se putea respira acolo si asta spun eu, fumatoare inraita si beau la bere garla desi nu se vinde alcool la minori si fetele stateau in bratele baietilor si se bataiau asa in ritmul muzicii Se uitau toti chioras la noi, ca eram singurii babalaci de acolo Baietii aveau plete si barbi si musteti ...neneeee, pe vremea mea aveam bentita si matricola si ciorapi culoarea pielii Am plecat socata si nu-mi mai trebuie sa stiu cum se distreaza fata mea la noapte

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am fugit si eu pana in oras

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, tare!!! macar stii ca nu te plictisesti niciodata cu iubul tau!!!

miha, ai reusit!! brava!

mimo, dar ce atata jale frate??? eu am ditai ranjetul pe mutra ca alex e la Mc donald's si am si eu timp de mine...printre linguritele care i le var in gura lui teo, mai bag o litera pe aici....aaaa, succes nebun cu piureul asta de banana si ananas!!!

tuchi, nu te pup, nu te pup!!! eu la capitolul cu retinerea am lipsit...trebuie sa ma apuc acum sa-l studiez, ca vad ca, din pacate, in ultima vreme toleranta mea tinde spre...sub nivelul apelor marii si asta nu e deloc bine...cateodat' ma surprind si eu si-mi zic ca odinioara eram , iar acum vad tendinte de [neand, ceea ce nu e bine deloc!!! cred ca si de la stres, oboseala, plus instinctul ala de mama care ma face sa musc cateodat'...nu am emoticon cu catzea:))
ce faceai tu in rockoteca?? ca eu nu ma mai apuc sa zic:))) cine stie cine citeste pe aici si ma spune:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Hai, ma, Mimo, ca nu era cu rautate! pe bune!
mie mi se strange sufletul cand ma gandesc la cum o sa fie Ilinca!
Numa' ca sunt convinsa ca mai mult de cum ii educam acasa pe copii nu avem ce face! Si eu mi-as dori sa fi fost la 15 ani ca Teodora ta!(in privinta educatiei sexuale!)

cat despre rockoteca mea...era totusi acum 15 ani, la Barlad, in holul teatrului! Si aveam voie o data pe luna!

Ce-i drept ca in alcool mai scapam si eu, de fumat n-am pus tigara in gura pana la 20 de ani( cand m-am apucat din dragoste ranita!) si cea mai mare nebunie era ca aveam un iubit cu plete si cu doi ani mai mare decat mine!(spre disperarea mamei mele!)

Mergi la inceput