Puiuti de Randunici 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 17
luny spune:
mimo
cerealele c..ului!! lasa copchilu' mare sa se aeriseaca, ii prinde bine!
uite, Mihuta

...si fruntea sus..stiu starile astea, si eu imi doresc o pauza cateodata, simt ca nu mai pot, mai ales ca nu ma odihnesc noaptea!..
nelia eu scot doar coaja rosiei, o pasez asa cu samburi, nu au nimic, ii face kk!
mimo chiar ca n-ar trebui sa inghete balconul!
acuma, am o intrebare:Mufa a facut kk aseara si azi dimi cam ciudat, tare, gloante asa, va arat si poza daca vreti:))))...de la avocado sau ulei de masline?..si verde inchis!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
hahahaha mimo!!! cica "fetele in brate la baieti"....zii MERCI!!!
...cumva club M...?? oops, unde ai fugit de pe mess??? dupa teo? hahahhaa
las-o ma in pace! la cum o stiu eu pe ea, daca ii zice unul ceva, sigur ii baga un adidas cu crampoane intre
, hahahha
tuchi, "pe vremea mea", rockoteca era pe lipscani, unde e "rapsodia romana"....o tempora! o mores! hai ca va zic si ce am facut! hahaha! m-am batut cu o punkeritza!!!
...ca voia sa-mi ia inelul de la mama!!!
si a sarit la bataie, baieteste, iar eu femeieste, hahahha. am luat-o de par si i-am bagat niste gheare vopsite in negru in mana! de atunci nu s-a mai luat de mine...ce mai faceam?? am tras prima tigara din viata mea. am ramas fara aer, am crezut ca mor de cat am dat la boboci, sar eram cool!!! apoi m-a parat frate-miu, care mi-o si daduse de altfel!!! ca sa ma aiba la mana!!! ticalosul! si mama nu l-a crezut
, a zis ca nu face fata ei asa ceva...si de rusine m-am lasat de "fumat" pana in facultate:))
de baut nu am baut ca nu mi-a placut niciodata, dar de cate ori nu am tinut-o pe prietena mea de frunte....

liana, la multi ani lui fratelo!!! sanatate si fericire cat cuprinde! si fugi la mama sa-i papi mancarea!!! hahaha! eu asa fac cand calc pe la mama:))![]()
mai, eu semintele alea le fac zob cu pasatorul...nu ramane nimic nemaruntit! era o teorie cu consumul de seminte...f interesanta, poate o gasesc pe undeva...
miha, d-na "-olog", "profesoara" mea de rezistenta la stres a fost...nimeni alta decat scarlett o'hara:))) hahahhaa ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
ariel_7000 spune:
luny, nu cred ca face "gloante" de la avocado...are reputatie in paleshti:))) poate de la cereale???
...orez...
baga tu vreo 30 ml suc morcovi cruzi sa vezi show!!! si faci poza ca si vio:)
vioooooooooooooooooo!!!! unde esti???
tuchi si eu tot cu pletoshi eram!!! ce-mi placeau!!!
si uite la ce am ajuns in final, hahahha! culmea e ca mama, care se "vaccinase" cu ideea de pletosi, cand m-a vazut cu al meu prima data m-a intrebat:"cine e cheliosul ala?" 

si
tuchita spune:
Ce nu inteleg eu...cum naiba m-am maritat cu unul care habar n-are de rock, nu bea, nu fumeaza, nu danseaza si am mai facut si doi copii cu el??
Oare altul m-ar fi suportat??
Liana, la multi ani pentru "viitorul pensionar"!
Luny, mai lasa mama analizatul de kk! tot o sa aiba diverse forme si culori! of!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Lunynu ne pune poza, ca avem si noi la cos
E normal, nu-i neaparat de la avocado sau ulei...e de la diversificare
Rockerita Tuchi
inapoi la treaba ! Ilinca o sa-ti semene!da semne ![]()
Rockerita Miha dixtraxtie placuta a oras...multam de precizari
Rockerita Lianadrum bun si LMA lui fratelo!
Rockerita Arielmi se pare mie sau ai inviat?
Am disparut de pe mess ca s-a terminat bateria, doar ti-am spus ![]()
Au mai ramas cumva fete nenominalizate? Atunci
la toata lumea!
Pauza de piure si plimbare si ne vedem mai incolo pappapapppa 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
Stau cu nasul de 3 ore in boala wilson!
ma duc sa-i fac legumele lui Seb!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ariel_7000 spune:
si tot ca raspuns la intrebarea lui miha, uite ce alti profesori de intarire am mai avut si de cate ori sunt "jos" ascult sau cant asta:
v-am zis ca am fost FAN!!! ii iubesc de mor! si tare suparata am fost cand am aflat ca si-au anulat concertul programat anul asta in romania...
visul meu de adolescenta....poate pan' la pensie...mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
lianam spune:
ariel, chiar asta am sa fac
: pap tot, pap tot! iau si cutii cu mine sa puna si la pachet ![]()
va
sa aveti un sfarsit de saptamana frumos, linistit, odihnitor...si cum va mai doriti voi.....mimo
fetele astea sunt puse pe sotii
...... da stii tu: rasul nu doare da' ajunge
(aici valabil pentru mamicile de fete)...asa ca: nu zic nimic de excursia lu Teo, nu zic nimic
.....ca tot Teo am si acus face 15 ani ![]()
tuchi spor la invatat....mai e un pic, mai e un pic 
mai da ce face bubu? si-a deschis vreun restauant in venetia si a ramas acolo
?
gata,
-ici la randunici!
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
ariel_7000 spune:
mimo, sunt VIEEEEEEE!!! si nu fac struguri!!! mama ce dor imi era de MANOWAR!!! uite tuchi, pt tine, pt mihutza, pt toate fetele cand sunt down...
chiar mi-a facut bine la gat, ca zbier prin casa ca apucata, bine ca sunt doar cu teo:))) si rade de nu mai poate si-i zboara piureul lipicios peste tot...are si-n cap si nu am voie sa-i fac baie inca:)))
...bey, mi-am adus aminte sa traiesc!!! ahhahaha!
si