Puiuti de Randunici 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 15
ariel_7000 spune:
miha, poti pune! toate puteti! cand dai reply la mesaj, sus stg, deasupra "tip caracter" ai un cerc roshu "tube". apesi pe el si intre parantezele alea pui linkul copiat de pe pagina de youtube:)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
tuchita spune:
Bai, eu ce belea am??
Nu stiu sa rasppund la intrebarea de cultura generala!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihatp spune:
ariel, m-ai terminat!
cu intrebarea de cultura generala
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO
ariel_7000 spune:
mai cugetati:)))
trebuia sa editez acolo cu "trimiterea", sa nu se inteleaga altceva...era vb de o fo(ru)mista, cu un nume comun, "p....cu", care dadea trimiteri la psih...la juma de forum, ea avand treaba cu plamanii...
catalina, io stiu ce belea?? cred ca o sa ai! FEBRA MUSCULARA! de la ili si seb:) ahhahahaa
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
luny spune:
din aventurile familiei mele: azi dimi la 7,30 iubu meu scump si drag
, nu's ce cauta in balcon si a vrut sa mute un borcan de 10 kg cu muraturi..care era intr-o punga de plastic mai tare...care punga s-a rupt...si borcanul a picat si zob s-a facut!!
...balconul extra plin de saramura, peste tot!!

..si da-i si scoate tot ce depozitam acolo: pat nou la cutie de la Ikea, ptr Mufa de 3 ani, uda cutia; saci cu haine de iarna; scaune=masa picnic; cos cu legume, cartofi; sticle de vin de la tara, etc etc!! :banghead :banghead
ne-a luat 3 ore pana am spalat si pus tot la loc!..noroc ca bebe a stat cuminte in patut si s-a jucat pana...a adormit peste jucarii!! ![]()
macar un lucru bun s-a ales, a adormit Mufy singur iar! ![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
ascult Led Zeppelin si mi-a crescut moralul brusc! mama, ce misto era la 15 ani in rockoteca!
Nu va mai pun, ca nu toate randunicile gusta rockul! 

Mimo, plangi de dorul Teodorei??
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihatp spune:
iaca
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita ascult Led Zeppelin si mi-a crescut moralul brusc! mama, ce misto era la 15 ani in rockoteca! Nu va mai pun, ca nu toate randunicile gusta rockul! ![]() ![]() ![]() Mimo, plangi de dorul Teodorei?? Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mihatp spune:
luny
, naspa inceput de we, cu treaba!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
tuchita spune:
iaca, noi ascultam muzica si Luny strange muraturi din balcon!
Sorry!
Ariel, stiu povestea, am citit, dar n-am vrut sa comentez nik acolo!( de-aia am si subiniat ca nu e nici o aluzie, ca noi mai aveam o amigdala prin creier- si aia controleaza reactiile emotionale- si daca se umfla e de belea!)
asa-s eu, mai retinuta!![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)