Puiuti de Randunici 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 12
tuchita spune:
Mihutza, te inteleg perfect!
Am avut de zeci de ori stari de astea cand stateam singura cu ilinca!
nici eu nu ii intelegeam urlatul fara motiv, ma saturasem de stat doar cu copilu acasa/facut mancare/curatenie!
Singura solutie e sa iei o pauza de cateva ore, sa i-o pasezi frumos randunoiului, indiferent cat de obosit si suparat e si el! copilul o sa-l ajute sa uite de problemele de la serviciu!
Hai, curaj, fruntea sus, e sambata si la voi cred si poate fugi si tu macar 2 ore de acasa, singura, la un mall ceva!(sunt din astea in desert?
)
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihutza11 spune:
Tuchi, tocmai asta e baiul ca randunoiul lucreaza toata ziua, deci nici macar el nu ma poate ajuta.. intelegi de ce sunt asa?
nu stiu am si zile mai bune.. dar azi iar m-a lovit pasa proasta..
hai ca ma apuc sa citesc ce ati mai scris poate imi mai revin!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
tuchita spune:
Mihutza, lucreaza si duminica??
Tre' sa aiba si el o zi de pauza care sa se transforme in pauza pentru tine!
te
si te trag de maneca sa iesi din starea asta!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihutza11 spune:
sa incerc sa scriu cateva randuri mai altfel..
Blankar Doamne ajuta sa fie bine cu operatia si sa scapati de infectii!
Ali ai aparut asa ca o naluca!
Mimo era buhuhu cand m-am bagat in pat.. dar ti-ai gasit sa adorm asa repede.. cam pe la 2si ceva am adormit in final aseara.. si bineinteles ca azi la 7 m-a trezit Andra..
Adriutza zau ca trebuie sa mergem ca vezi ca ma apuca bazdacii! totul e sa fie liber si George! am sa vb cu el sa vedem cum facem, ca eu una nu mai pot!! plus ca i-am zis si lui de SD de mult.. eu chiar imi doresc mult de tot! pe voi nu va bate gandul de vreo mutare?
Varuna ziua si eu mai dorm cateodata cu Andra, sau daca nu dorm ma cere sa ma asez langa ea pana adoarme..ca doarme in pat la noi ziua..si se baga in sufletul meu si adoarme cu zuza in guritza..
Ramo bine ai revenit si tu pe crengutza!
v-am vazut!
da, Tuchi lucreaza si duminica.. el are 2 joburi si cel mai des are liber martea de la ambele.. iar in rest se mai intampla un liber ori dimineata ori seara, adica ori la un job ori la celalalt, sper ca m-am facut inteleasa.. de aia pt mine notiunea de we nu prea mai exista, de fapt martea e we meu.. oricum si lui ii pare rau ca nu poate sta mai mult cu noi, dar deocamdata nu prea avem ce face.. off.. sper si eu la vremuri mai bune.. oricum multumesc mult de incurajari!
si spor la invatat!
nu in ultimul rand multa sanatate la toti puiutzii si la mamicile lor! ma duc sa bag o cioco ceva.. macar sa ma indulcesc asa!
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ancka spune:
Neata!
Mihutza, te inteleg si eu perfect si probabil toate randunicile si de fapt toate mamicile care la un moment dat au fost sau au ramas fara ajutor
Are dreptate Tuchi, trebuie neaparat sa iti iei o pauza, cat de mica, dar trebuie sa o lasi pe bebelina cu sotzul si sa incerci sa te relaxezi. Of, of
Sper din tot sufletul sa iesi din starea asta repede-repede.
pt tine si pt scumpetea de Andra
ancka spune:
Ariel, ce marime este asta?
http://good-times.webshots.com/photo/2276614370102116445TUUihn
ancka spune:
Mihai s-a culcat la 9.30 aseara si s-a trezit la 8 si ceva 
Acum a papat si se joaca la el in patut. Nu mai e fornait, nu mai are febra, insa avea cand s-a trezit la ochisor lichid galben. Sper sa nu fie vreo problema
mihutza11 spune:
Multumesc Ancka!
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
mimonix spune:
Am adormit la 8 si m-am trezit la 9 si-mi dau seama ca mai lipseste un emoticon...ala cu picioarele
Ma rog, ma vait eu care de obicei dorm si vorba Mihutzei mai aude Clau si ce sa mai zica 
Tuchi faza cu trezitul Ilincai asa e din softul lor, si nu exista varianta de upgrade 
Mihuai voie sa te vaiti, e f de inteles...e drept ca mereu poti sa spui bine ca suntem sanatosi, bine ca avem ce manca , etc...dar asta nu inseamna ca n-ai voie sa vrei sa mai traiesti si tu un pic
Imi imaginez ce greu iti e singura in lume si toata ziua cu bebe mic...sper din suflet sa merite si Andra sa aiba o altfel de viata, muuuult mai buna decat ar fi avut-o in Romania..la asta sa te gandesti 
Anckasuper ca s-a facut bine si a dormit
Ce inseamna lichid galben la ochi? E puroi sau e urdoare?
Aricel vai vai vai de gatu' tau ...sper ca te trezesti mai bine si tu !
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
neliaCris spune:
Neatza uite si eu pe aici!
m-am tot uitat la ce ati scris ca le dati copiilor de mancare si undeva am vazut rosie?de la aia nu se face alergie?
eu am fost la magazine si am vazut ceva nou...capsuni cu iaurt.mama...am zis...gata i-au vreo 2 sau 3.am ajuns acasa si am vazut ca de fapt erau dupa opt luni.
rosia are si seminte prin ea...se paseaza bine,?ramane asa sos?