Puiuti de Randunici 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 13
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancka Ariel, ce marime este asta? http://good-times.webshots.com/photo/2276614370102116445TUUihn Anca, mami de Mihai, 22.03.2008 |
anca, am masurat acum pe langa teo si manecuta ii vine perfect ... este pt aceasta varsta, 6-7 luni (cred ca merge si putin mai incolo, caci este indoita manecuta)...scriu si la poza.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
ariel_7000 spune:
neata fete:)!!! gatul meu si-a revenit la dimensiunile initiale, insa tot mai doare putin, oricum sunt muuuuuuult mai bine ca aseara. deci, unasynul ala m-a ajutat si pe mine...la fel ca la teo, dupa doar 1 doza.iarasi nu prea am dormit, cum atipeam, cum ma junghia urechea sau ma sufocam
...bine ca a trecut, poate de data asta scap defintiv de belea, ce-o fi ea, duca-se!
ancka, eu eram cu roshia. o fierb, ii scot doar pielita si o pasez impreuna cu restul legumelor. nicio alergie! nimic...
tuchi, bine ai venit in clubul mamicilor de copii de gradi, setati si sambata si duminica si in vacante!
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
ariel_7000 spune:
vreau sa bag ananas din compot, fara zahar...sunt curioasa de reactie!
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
mihatp spune:
am si eu treaba pentru serviciu si mi-am promis ca nu intru...nu m-am rabdat, si trebuie sa zabovesc putin pe aici ca am vazut o randunica necajita.
mihaela
, e absolut normal sa ne apuce si stari din astea, mai ales daca esti 100% in rol de mama. cel mai intelept e sa le accepti si sa le iei ca naturale. fara sa te culpabilizezi, nu te fac mai putin mama, si nici denaturata. nu arata decat ca esti o persoana reala, cu nevoi si dorinte. stiu ca esti o persoana inteligenta, si intelegi ca traim si pentru noi, nu numai pentru copii.
draga de tine, asa departe de casa nici nu ai parte de refugiu si ajutor. cauta, poate este si la tine ca la Gecko, loc unde poti sa o lasi in siguranta macar pentru 2 ore pe saptamana, pe care ori sa le petreci singura, ori cu George in ziua lui libera. mai iei cate o gura de aer.
cand eram atat de departe de casa, si fara copil!, cu serviciu care imi distragea atentia cat de cat, tot mi-a fost greu, si nici nu pot numara de cate ori am plans, mai ales daca se nimerea sa ascult ozzy osbourne (mama I'm coming home). ma descarcam si mergeam mai departe. naspa era cand ma nimerea la volan!
aminteste-ti pentru ce esti acolo si cauta solutii macar de moment pentru cate o scurta evadare. ia vezi, nu gasesti o adolescenta draguta care sa poata sta putin cu ea?
multe
.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO
mihatp spune:
ariel,
pentru gatul revenit la dimensiuni normale.
nelia, vad ca ti s-a raspuns cu rosia, eu nu te puteam ajuta, suntem intarziati in diversificare.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO
clauclau spune:
Neata, neata, ce urat e azi afara!
Si eu ii dau rosie ca-i place . II scot semintele si coaja inainte sa o pasez.
Da mai Mimo, chiar ca va invidiez cu dormitul...Am auzit-o si pe Ariel ca ce dulce e somnul la 4 dimi!!! Pai eu ma scol la 11, 12, 1, 2, 3, 4 ,5,6 si 7. Poti sa crezi asa ceva??? 

Ma mir si eu ca mai sunt intreaga la cap...daco-i mai fi!
Nu fi trista ca a plecat Teo, va fi totul bine. 

Mihutza, imi pare rau ca esti tristuta, eu te inteleg perfect. Multe luni a fost si la mine exact la fel, randunoiul venea numai foarte tarziu acasa si nu statea nici-un gram cu Rebecca. Eram disperata, nu mai puteam...si la un moment dat am adus-o pe mama la mine sa ma ajute ca altfel clacam. Acum s-au mai schimbat lucrurile, randunoiul a inceput sa-si mai ajusteze programul si petrecem mai mult timp impreuna ca familie, implicit ma ajuta mai mult...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mihutza11 spune:
Mimo, Miha, Clau va multumesc si voua din suflet!
toate sunteti minunate! 

maine sper sa fie o zi buna si sa ma trezesc mai optimista!
va
pe toate!
si inca o data multa sanatate!!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
nu pot pleca pana nu folosesc emoticonul asta pt prima data de cand sunt pe forum:

Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 nu pot pleca pana nu folosesc emoticonul asta pt prima data de cand sunt pe forum: ![]() ![]() ![]() Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici Creste gargaritza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara |

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Neliasi eu ca Clau, fierb rosia intrega, scot pielea si pun numai pupa...fara seminte
Claupoate iese soarele totusi 
MihaOzzy asta desi n-as fi zis are niste melodii uneori...si eu am plans si inca mai plang daca aud o anumita melodie ...una cantata cu fi'sa...si nu-s fan al genului
Baga reteta aia en detaille, nu te face ca ploua ca uite...s-a stricat vremea 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze