Puiuti de Randunici 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aricel iertare dar azi am umblat de nebuna in colo si incoace de nici eu nu mai stiu de mine...Teo are muci, dar i-a trecut gatul ...vad ca febra n-are , se simte bine, n-a fost la scoala dar isi doreste in disperare in excursie si o las.Numai eu stiu ce e in sufletul meu dar asta e...azi de frica sa nu cumva sa nu o las a stat toata ziua cuminte, a supt tone de strepsils si si-a pus picaturi din 10 in 10 min pana cand i-am smuls tubul din mana Ce sa mai zic...
Am fost la Cora , m-am enervat, am stat o groaza la casa, jumatate din produse nu aveau cod de bare , mizerabil Dar pot sa raportez ca cerealele milupa (LUNY) erau 15 lei, le-am vazut fara sa vreau
Cam atat pt azi, nu mai pot de oboseala, maine ma scol la 6 sa conduc fata (sa fac sanwichuri) deci azi nu buhuhu...poate maine
Va pup cu tzoc si va doresc noapte buna si vise placute (vise placute, da Ariel? )

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

...ma mai tineti minte....
buna randunicile mele...sa stiti ca nu v-am uitat,v-am mai citit cei drept nu pe fiecare zi,dar cand intru pe calc nu ratez ocazia de a intra pe forumul desprecopii.ro.
am fost tot timpul in graba si sincer imi era greu sa scriu dar acum am zis sa va salut si sa urez si eu la multi ani piticilor care au facut 6 luni...am vazut aseara poze de tea de mstela...frumoasa foc grasunica...
ma bucur sa vad ca sunteti in continuare ciripitoare si ca sunteti mereu pe ramurica...
noi suntem bine,crestem ,am facut si noi ieri 6 luni...ne-am facut baietel mare...am sa va pun si cateva poze...
am vazut ca si voi aveti probleme cu micutzi cu trezitul noaptea...mai puiul meu se terzeste la 3 dim apoi la 6 sa pape...
bitza eu cand am inceput sa-i dau lui andrei sa manance piure,la 4 luni,i-am facut din morcovii,pastarnac,cartof...apoi i-am bagat dovlecel si ardei gras...pe toate o data si apoi i-am bagat si ceapa,pe care nu o pasez si apoi rosie...acum ii fac intr-o zi cartof cu morcov,intr-o zi dovlecel,cartof,morcov si asa mai departe i le combin cum imi vine mie...ii pun si branzica in piure,ii pun si miez de paine...i-am dat si galbenus de ou cu piureul de legume,ii dau si carnitza de pui tot cu piure ...iar ieri i-am dat ficat de pui tot cu piureul de legume...toate le amestec si papa andrei nu am treaba cu el... incepuse sa-mi refuze banana cu mar/para si ce m-am gandit sa-i pun branza sa vad dc mananca si am avut succes mananca mult mai bine.
am vazut ca ati avut si voi probleme cu trecerea la sezonul rece...si noi am avut rosu in gat...dar acum suntem bine mai avem un pic nasucul sforait dar in rest suntem bine...
imediat vin si pozele...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ramo ...ne pare bine de cunostinta! v-am vazut fotografiile ....ai un flacaias tare frumusel!

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

buna liana si mie imi pare bine de cunostinta ...cand intram eu tu nu erai ,defapt am vazut multe fete pe care eu nu le stiu...ma bucur ca se inmultesc randunicile...da e frumusel foc flacaiasul meu si ma mandresc cu el...
acum poze noi:

http://community.webshots.com/myphotos?action=flashUploadSuccess&flashId=102998389Avvhep&full=&upload=flash

Mergi la inceput

acum va pupacesc si va doresc o noapte usoara si cu mult somnic si bebi linistiti...daca nu merge acel link intrati pe linkul care apare la semnatura nu s-au incarcat decat 2 poze nu stiu de ce dar nu mai am rabdare sa incarc aletele ...pupiciiii multi pt toate si toti puisori de randunici ciripitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mimo, te iert, te iert!!! mai ales ca lasi pe teo in excursie! ce sa fie in sufletul tau??? pace, multa pace, ca aerul curat o va face noua nouta!
io, iar antibiotic!!! am vb cu asistenta copiilor, ca dr. mea de familie si-a schimbat tel., ca nu mai puteam respira, aveam laringele si faringele atat de umflate, ca abia puteam sa mai iau o gura de aer si mi-a zis sa fac urgent inhalatii si sa iau ce ia teo, plus strepsils intensiv, ca e clar ca m-am contaminat si eu.... au trecut deja vreo 4 ore si mi-am revenit la o stare aproape de normal. adica am reusit sa beau si o cana de compot, sa pap niste pufuleti topiti:) si cateva guri de bere fara alcool...in rest, nimic! nu am mancat nimic azi...mi s-au dezumflat si ganglionii de la ureche, asa ca antibiotic scrie pe mine, ufffff

kya, am uitat sa zic, ca aseara l-a cantarit pe teo:))) 7.700 kg:))), hahahhaha!!! ia spune, zana are 68 cm??? cat pot sa semene copiii astia! numai ca al meu nu a fost "ea" :)) mi-am adus aminte de victoras:)...te invidiam atunci, ca stiai ce e...al meu ma trata cu popoul pe vremea aia...a asteptat el momentul prielnic, de sf nicolae, sa imi arate ca e baietel...
mai trebuie sa lucreze la cap. trezire de papa, caci are papa seara la 22.30-23, apoi la 4.30-5...cand e somnul dulce si lin...

ramo!!! ce mari v-ati facut!!!

si, ce fructe mai dati la bebei??? "AUD"???

aaaaa, pt mamici de fetite mai ales, am pus lucrusoarele la "bazar pt sonia" ... poate vedeti ceva ce va place!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127282&whichpage=1

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
la toata lumea!

m-am trezit mai devreme cica sa invat!
pa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

A plecat copilul mare in excursie Ma duc sa ma culc la loc, daca oi mai adormi

Tuchi, spor la invatat!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mimo, somn usor, vise frumoase!
Oare imi explica si mie cineva, cum naiba in timpul saptamanii trag de I;inca sa se trezeasca la 7 juma' si acuma s-a trezit singura la 7?

Si tocmai i-am dat un bibe si lui Seb, deci am invatat de m-am rupt in 14!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am o stare sufleteasca de ra..t! simt ca ma afund pe zi ce trece.. randunoiul are si el ceva neplaceri la job.. in seara asta m-a cam suparat Andra, ca a apucat-o asa plansul din te miri ce.. de fapt de alintatura, ca nu o durea nimic, de asta sunt convinsa.. si simt ca parca imi pierd din rabdare.. oare sunt denaturata?? asa as vrea sa iau o pauza putin.. dar nu am cum ca nu are cine sa ma ajute..si Andra ma solicita la maxim in fiecare zi, randunoiul plecat toata ziua.. si eu simt ca nu mai pot!! numai asa imi vine sa fac!!

stiu ca sunt mamici care au puiutzii bolnavi (si eu vin acum cu "figuri" din astea), dar efectiv simt nevoia sa ma mai descarc si eu.. cred ca e cazul sa mai , ca nu am mai facut-o de mult..

sa ma iertati pt mesajul asta!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput