Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ema, la o librarie mi-au spus ca au avut un set.la o alta am gasit la bucata 1,5 ron. asa a luat si lala20

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

florina , dar daca ne hotaram sa facem si o aniversare comuna a clopoteilor, nu lipsiti nu-i asa?

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

ar fi dragut
ca si locatie cred ca trebuie mers la un loc de joaca la mall sau altundeva. iar ca si data...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancasoare

ar fi dragut
ca si locatie cred ca trebuie mers la un loc de joaca la mall sau altundeva. iar ca si data...

Bad Dobby!

BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250

eu am mai citit la celelate mamici care s-au hotarat sa faca anivrsarea comuna. au ales toate o sala de conferinta pt ca este mochetata si curata si clopoteii vor fi la perioada "taratelea".

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Shose ce dulce tb sa fie Iulia cum arata ea pe Pinochio!

Irlandeza eu nu cred ca-i fac nici o turta sau vreun mot ca deja asta nu mai e vreo chestie religioasa.

Elle imi pare rau ca ai fost supi, sper ca ti-a mai trecut, desi dimineata inca erai, dar deja e pranz acuma!

Ereena zilele astea pana nu ii trece durerea de dintisori cred ca e de inteles Mateiasul ca e marait. Al meu a fost tare marait cand i-au iesit, ii dadeam cu dentinox si ma plimbam cu el in brate noaptea.Il calmam si dupa o ora doua iar tipa.daca-l durea, nah, ce sa-i faci. L-am luat si cu noi in pat dar ' nu se suporta', s-a invatat la el, independentu' lu' mama.
Oricum el se trezeste des ca vrea suzi sau apa,intre 5 si 12 treziri avem pe noapte in general.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

ema, nici noi nu ii facem mare tam-tam de taiere de mot.la aniversarea de un an o sa vina si nasii care ii vor taita putin perisor ,atata tot.
cat despre treziri ,am zis sa o incerc si pe asta,sa il las sa planga dupa ,dar categoric renunt,mi s-a rupt inima in mii de bucati daca il auzeati cum tipa si se uita la mine printre gratii. asta e, 5 minute de tzitzi de 4-5 ori pe noapte, si cum zicea grati ,pana la 2 ani mai e putin

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

[quote]citat din mesajul lui laura_dimitris

Ellenutza, Laurici, cred ca ma duc sa-mi scol fata si sa o iau la bataie ... pai a mea nu face nici pa si nici bravo....

[

si eu ma duc sa fac acelasi lucru! hihi!

Merg si eu o tura.
Andrei doar se duce la usa si da cu pumnul in ea urland "pa". Nu il impresioneaza ca pleaca altcineva, vrea el "pa" . In schimb a invatat sa pupe . Eu sau taica-su pupam in vant cu zgomot si pupa si el in vant cu zgomot

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Ereena merci de raspuns!

Ancasoare nu m-am gandit dar mi-ai dat tema, hihi! Apropo de motoare acum... eu am un cui impotriva poluarii fonice la care ne supun la 2-3 noaptea motoristii, nah, in rest , in timpul zilei sunt ok si protectoare cu ei cand sunt la volan.

Virgo sorry de situatia descrisa, sunt total impotriva inconstientei de a conduce asa, mai ales cu propriul copil in masina, brrr!Pupici lui Caz si mai arata-ne poze cu dulcicul cu ochi albastri!

Mergi la inceput

Natalia din nou din experienta mea- si brei-urile, cerealele, fac purgatie. Vorbesc din ce am observat la bebe Milan( eu sunt cea care ti-a vorbit si de experienta avuta cu fructele mai laxative- pe care nu i le mai dau decat combinate cu br de vaci si adesea banana)

Mergi la inceput

Lala ehehe Andreiutu se duce la usa, da cu pumnul in ea, zice pa-pa, si tu te plangi? Pup plimbaretul si istetul!

Mergi la inceput