Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 23
Ereena spune:
ema, la o librarie mi-au spus ca au avut un set.la o alta am gasit la bucata 1,5 ron. asa a luat si lala20
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Ereena spune:
florina , dar daca ne hotaram sa facem si o aniversare comuna a clopoteilor, nu lipsiti nu-i asa?
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
ancasoare spune:
ar fi dragut

ca si locatie cred ca trebuie mers la un loc de joaca la mall sau altundeva. iar ca si data...
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasoare ar fi dragut ![]() ![]() ca si locatie cred ca trebuie mers la un loc de joaca la mall sau altundeva. iar ca si data... Bad Dobby! BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24 povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250 |
eu am mai citit la celelate mamici care s-au hotarat sa faca anivrsarea comuna. au ales toate o sala de conferinta pt ca este mochetata si curata si clopoteii vor fi la perioada "taratelea".
Matei-Florin 24.01.2008PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
emabucuresti spune:
Shose ce dulce tb sa fie Iulia cum arata ea pe Pinochio!
Irlandeza eu nu cred ca-i fac nici o turta sau vreun mot ca deja asta nu mai e vreo chestie religioasa.
Elle imi pare rau ca ai fost supi, sper ca ti-a mai trecut, desi dimineata inca erai, dar deja e pranz acuma!
Ereena zilele astea pana nu ii trece durerea de dintisori cred ca e de inteles Mateiasul ca e marait. Al meu a fost tare marait cand i-au iesit, ii dadeam cu dentinox si ma plimbam cu el in brate noaptea.Il calmam si dupa o ora doua iar tipa.daca-l durea, nah, ce sa-i faci. L-am luat si cu noi in pat dar ' nu se suporta', s-a invatat la el, independentu' lu' mama.
Oricum el se trezeste des ca vrea suzi sau apa,intre 5 si 12 treziri avem pe noapte in general.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ereena spune:
ema, nici noi nu ii facem mare tam-tam de taiere de mot.la aniversarea de un an o sa vina si nasii care ii vor taita putin perisor ,atata tot.
cat despre treziri ,am zis sa o incerc si pe asta,sa il las sa planga dupa ,dar categoric renunt,mi s-a rupt inima in mii de bucati daca il auzeati cum tipa si se uita la mine printre gratii. asta e, 5 minute de tzitzi de 4-5 ori pe noapte, si cum zicea grati ,pana la 2 ani mai e putin ![]()
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti [quote]citat din mesajul lui laura_dimitris Ellenutza, Laurici, cred ca ma duc sa-mi scol fata si sa o iau la bataie [ si eu ma duc sa fac acelasi lucru! hihi! Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Merg si eu o tura.
Andrei doar se duce la usa si da cu pumnul in ea urland "pa". Nu il impresioneaza ca pleaca altcineva, vrea el "pa"
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
emabucuresti spune:
Ereena merci de raspuns!
Ancasoare nu m-am gandit dar mi-ai dat tema, hihi! Apropo de motoare acum... eu am un cui impotriva poluarii fonice la care ne supun la 2-3 noaptea motoristii, nah, in rest , in timpul zilei sunt ok si protectoare cu ei cand sunt la volan.
Virgo sorry de situatia descrisa, sunt total impotriva inconstientei de a conduce asa, mai ales cu propriul copil in masina, brrr!Pupici lui Caz si mai arata-ne poze cu dulcicul cu ochi albastri!
emabucuresti spune:
Natalia din nou din experienta mea- si brei-urile, cerealele, fac purgatie. Vorbesc din ce am observat la bebe Milan( eu sunt cea care ti-a vorbit si de experienta avuta cu fructele mai laxative- pe care nu i le mai dau decat combinate cu br de vaci si adesea banana)
emabucuresti spune:
Lala ehehe Andreiutu se duce la usa, da cu pumnul in ea, zice pa-pa, si tu te plangi? Pup plimbaretul si istetul!