Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

LOOOL
Imi inchipui o fata spasita la 3 dimi cand plange bebelina

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ereena i-ai transmis un mesaj gresit .. adica l-ai lasat sa planga si apoi ai mers la el .. el acum stie ca oricat ar plange, tot te duci la el .. las' ca se face el baiat mare si cuminte, o sa vezi! si eu ma ofer sa vin sa-l iau pe mateiu frumos!! am vazut ca eva e cuminte in compania unui bebic .. (vb lu' ta-su .. plange de singuratate, ii trebuie un fratior .. )
lala vin si eu pe insula!!!!!!!!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancasoare

Neataaaa!
Multumim fetelor pt felicitarile de ziua noastra cu ocazia implinirii celor 9 luni

Ereena, hai nu te enerva pe Mateias si Stefan m-a disperat cateva nopti de imi venea sa il zvarl pe geam si ii tot ziceam "ce ai mai copile??" pana mi-a zis sotu' sa nu mai intreb ca el crede ca n-o sa-mi raspundanu mai stiu cine zicea ca ii vine sa se duca pe o insula pustie putem sa organizam un grup ceva

Elle, ca tot veni vb de sot, asa simt ei nevoia sa se relaxeze, sotul meu nu se duce la vizionari de meci dar se joaca pe calculator pana la 2 noaptea, deci tot un drac.
Cateodata am impresia ca am 2 copii, nu unul, iar pe copilu' al mare imi vine sa-l linsez din catevá miscari a la Xena
Cand ma calmez imi dau seama ca pe langa caraielile cu el, eu incep sa acumulez ceva frustrari personale(statul acasa, rutina, lipsa job-ului, etc) si ma vars pe el.

Bad Dobby!

BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250

si eu cred ca ne ne vor raspunde prea curand.... Da' si sa te tii cand vor incepe sa o faca... Eu stiu... ca-l am pe dimitris care op face non stop...

Cat despre soti,..
al meu merge si la meciuri si joaca si la calculator.. tot fotbal Dar eu m-am linistit de mult ca am doi baieti si o fata...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui ancasoare

Neataaaa!
Multumim fetelor pt felicitarile de ziua noastra cu ocazia implinirii celor 9 luni

Ereena, hai nu te enerva pe Mateias si Stefan m-a disperat cateva nopti de imi venea sa il zvarl pe geam si ii tot ziceam "ce ai mai copile??" pana mi-a zis sotu' sa nu mai intreb ca el crede ca n-o sa-mi raspundanu mai stiu cine zicea ca ii vine sa se duca pe o insula pustie putem sa organizam un grup ceva

Elle, ca tot veni vb de sot, asa simt ei nevoia sa se relaxeze, sotul meu nu se duce la vizionari de meci dar se joaca pe calculator pana la 2 noaptea, deci tot un drac.
Cateodata am impresia ca am 2 copii, nu unul, iar pe copilu' al mare imi vine sa-l linsez din catevá miscari a la Xena
Cand ma calmez imi dau seama ca pe langa caraielile cu el, eu incep sa acumulez ceva frustrari personale(statul acasa, rutina, lipsa job-ului, etc) si ma vars pe el.

si eu cred ca ne ne vor raspunde prea curand.... Da' si sa te tii cand vor incepe sa o faca... Eu stiu... ca-l am pe dimitris care op face non stop...

Cat despre soti,..
al meu merge si la meciuri si joaca si la calculator.. tot fotbal Dar eu m-am linistit de mult ca am doi baieti si o fata...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Laura, al meu se mai da si cu motocicleta... dar asta e... atunci cand mi-am dat acordul la cumpararea motorului, caruia eu in semn de profunda apreciere ii zic "bicicleta" , am mers pe principiul ca in cuplu trebuie sa ne pastram fiecare "placerile" noastre, fie ca asta inseamna shopping, iesiri cu fetele, motor sau PC. Si ar mai fi de adaugat ca nu e nici pe departe teribilist, dar pericolul e mai mult din partea soferilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

elle, poate ai dreptate ,dar dupa 3 ore de urlete in miez de noapte nu stiu care ar mai fi rezitat. drept urmare la 3 cand s-a trezit,a supt 5 minute si am dormit amandoi,fiecare la el in pat. muuuuuuuuuult mai bine ,zic eu

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Ah, si mai e pericol din partea gasculitelor care cad pe spatela vederea bolidului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

cinthya,multumesc de raspuns. le-am vazut si pe cele de la alabala ,de unde a comandat stoisor dar mi se par un pic cam scumpicele pt 2-3 luni cat le poarta ei

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Virgo, nici mie nu mi se pare normal cum face sotul tau!
Ceea ce am descris eu nu este o situatie ideala, este doar viata noastra. Timo n-ar face nimic care sa ne pericliteze viata mie si copilului...ar lua un taxi:))).

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Ce ma framanta pe mine la ora asta, sa nu radeti... petrecerea de implinire 1 an. dar n-am nici o idee, avand in vedere ca e pe 3 ian, adica dupa alte petreceri, voi v-ati gandit cum ii sarbatoriti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,
multumesc again de mesajele frumoase care au mai curs la povestea noastra, va multumim mult de cuvintele bune pe care ni le-ati spus! Va pupaceste Milan!

Ieri i-am dat liber maica-mii intr-adevar.Era usor sa gestionez timpul si fara ajutor cand era bebe mic, sugea si dormea, acum insa nu sta o clipa locului.Toata stima mamicilor care reusiti sa le faceti pe toate,unele chiar cu doi copiluti!

Sunt super bilele,si bb ul meu e atras de acest gen de jucarii, ia sa vad ce gasesc la librarie.Ereena e un set ceva sau se vand la bucata?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

[quote]citat din mesajul lui laura_dimitris

Ellenutza, Laurici, cred ca ma duc sa-mi scol fata si sa o iau la bataie ... pai a mea nu face nici pa si nici bravo....

[

si eu ma duc sa fac acelasi lucru! hihi!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput