Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Si vrei sa stai singura sau mai primesti musafiri?
pe insula, I mean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Neata fetelor!!!
Afara e o vreme neprietenoasa, ne tine in casa de vreo 2 zile si cica o tina asa pana luni.

Mai fetelor, eu nu inteleg cum adica va pleaca barbatii la un pahar cu prietenii cand voi sunteti singure cu bebelusii?Eu nu pot sa inteleg chestia asta?Hai sa zici ca merge pt o ora doua seara, da sa stea pana dimineata? Mie mi se pare anormal.Eu nu as accepta asemenea comportament.No ofence, dar e nesimtire din partea lor.
Sotul meu nu facea asta nici macar atunci cand nu eram casatoriti, dapoi sa mai avem si un copil.Noi facem totul impreuna, daca unul are chef de iesit, iesim amandoi sau il luam si pe pici.Nu zic ca nu mai iese si el cu un prieten la un suc (daca nu are incotro, ca insista prietenul), da mai mult de o ora jumate, max max 2 nu sta si niciodata seara cand stie ca am si eu nevoie de o pauza.

Sper ca nu v-ati suparat pe mine, da pur si simplu nu mi se pare normal.Poate is eu mai de moda veche, da eu asa ceva nu as accepta.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Eu sunt mai de moda noua si mi se pare absolut normal sa mearga la meciuri si sa mai iasa si in oras seara din cand in cand. Si eu ies cu fetele...hi hi. Cand nu aveam bebelus ieseam impreuna si stateam si pana la 5 dimineata:)) Ce vremuri...tare bine ne distram. Ieseam separat si atunci, cu colegii de serviciu. Mie mi se pare absolut sanatos pentru o relatie sa iesim si separat cateodata, mai ales acum cu bebelus, facem cu schimbul:D.

Legat de meciuri de fotbal...al meu e microbist inrait. Nu i-am zis niciodata sa nu mearga. Stiu ca asta e viata lui si n-as putea sa-i interzic asa ceva. Iar Timo merge si-n alte tari la meciuri. Peste 2 saptamani pleaca la Moscova:))).

AAA..si legat de bautura..eu nu i-am zis nicodata lui Timo "nu mai bea" si nu-mi plac femeile care le spun asa ceva barbatilor de fata cu alte persoane. Ii pune intr-o lumina tare proasta si credeti-ma...NICI LOR NU LE PLACE!! Daca se imbata, ceea ce nu se intampla des, i-am zic ca n-are decat sa boleasca a doua zi:))).

Fetelor, sfatul meu este...in loc sa va faceti nervi cu ei, mai bine iesiti si voi. Sa vedeti ce bine o sa va simtiti!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Miki, dar eu nu ii interzic lui sa iasa sau sa bea.Pur si simplu nu vrea el.Bautura f rar bea, il mai trag eu, hai sa bem o bere, da tre sa gasesc un motiv bun, de ex in seara asta e meci important, deci merge sa bem o bere si sa manacam alune.
De iesit ieseam si noi cand nu aveam bebele.Si dupa cum am mai spus mai sus, mai iese si el la un suc cu vreun prieten, dar se intampla f rar, da nu pt ca ii interzic eu, ci pt ca asa vrea el.Lui ii place sa fie cu mine cat mai mult posibil.
La fel, ies si eu cateodata cu prietenele, dar la fel ca el, nu pot sa stau f mult, pt ca abia astep sa ajung acasa la el.
Poate reiesi de aici ca suntem posesivi unul cu celalalt, dar nu e deloc asa.
Noua ne place sa ne petrecem timpul impreuna.
Deci sa se inteleaga, nimeni nu interzice nimanui nimic!

RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

'Neata, fetelor
Elle ce bine te inteleg: asta-i problema si la mine, crezi ca de la meci a venit repede? Tot la 3 (pardon, el spune ca la 2,54). Ooooffff, Doamne si, vorba ta, fata o cresc cam singurica In schimb, bate campii si de al doilea copil (pe care cu mare drag l-as face, daca as avea mai mult ajutor de la el). Imi pare rau ca esti supi...barbatii astia nu stiu sa aprecieze ce au langa ei Trebuia sa nu-i arunci cheile, sa sune la mama lui sa i le deaFetelor, dar clopoticile voastre fac o multime de chestii...hmmm, inseamna ca io am cam tras chiulul si nu i-am aratat suficiente chestii, mai insistent. Nu arata nik cu degetelul si nici nu face pa, desi bravo stie de la 5 luni si ceva.
Nati si Thea face kk de diferite consistente pe zi, din care macar unul e mai moale si mai imprastiat, dar nu mi-am facut probleme. Oare sa-mi fac? Totusi nu cred ca-i ceva in neregula, depinde ce mananca la fiecare masa. Ce simpatica cred ca e Stefi facand atatea chestii Nu renunta la mersul la sala, o sa se invete cu lipsa ta doar daca lipsesti
Shose] tare faza cu Pinochio! Draga de ea, mi-o si imaginez aratandu-l cu degetelul ei grasut

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

- am avut aceeasi idee de pedeapsa...

Of, imi pare tare rau ca si al tau o comite in acelasi fel...

Cat despre "chestiile" facute de bebei... nu te ingrijora... cel putin theutza face bravo.. eleni nu face nici bravo...
Gata, m-am hotarat... de astazi intru la "lectii" cu ea...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Neata fetelor!!!
Afara e o vreme neprietenoasa, ne tine in casa de vreo 2 zile si cica o tina asa pana luni.

Mai fetelor, eu nu inteleg cum adica va pleaca barbatii la un pahar cu prietenii cand voi sunteti singure cu bebelusii?Eu nu pot sa inteleg chestia asta?Hai sa zici ca merge pt o ora doua seara, da sa stea pana dimineata? Mie mi se pare anormal.Eu nu as accepta asemenea comportament.No ofence, dar e nesimtire din partea lor.
Sotul meu nu facea asta nici macar atunci cand nu eram casatoriti, dapoi sa mai avem si un copil.Noi facem totul impreuna, daca unul are chef de iesit, iesim amandoi sau il luam si pe pici.Nu zic ca nu mai iese si el cu un prieten la un suc (daca nu are incotro, ca insista prietenul), da mai mult de o ora jumate, max max 2 nu sta si niciodata seara cand stie ca am si eu nevoie de o pauza.

Sper ca nu v-ati suparat pe mine, da pur si simplu nu mi se pare normal.Poate is eu mai de moda veche, da eu asa ceva nu as accepta.

RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Eu sunt mai de moda noua si mi se pare absolut normal sa mearga la meciuri si sa mai iasa si in oras seara din cand in cand. Si eu ies cu fetele...hi hi. Cand nu aveam bebelus ieseam impreuna si stateam si pana la 5 dimineata:)) Ce vremuri...tare bine ne distram. Ieseam separat si atunci, cu colegii de serviciu. Mie mi se pare absolut sanatos pentru o relatie sa iesim si separat cateodata, mai ales acum cu bebelus, facem cu schimbul:D.

Legat de meciuri de fotbal...al meu e microbist inrait. Nu i-am zis niciodata sa nu mearga. Stiu ca asta e viata lui si n-as putea sa-i interzic asa ceva. Iar Timo merge si-n alte tari la meciuri. Peste 2 saptamani pleaca la Moscova:))).

AAA..si legat de bautura..eu nu i-am zis nicodata lui Timo "nu mai bea" si nu-mi plac femeile care le spun asa ceva barbatilor de fata cu alte persoane. Ii pune intr-o lumina tare proasta si credeti-ma...NICI LOR NU LE PLACE!! Daca se imbata, ceea ce nu se intampla des, i-am zic ca n-are decat sa boleasca a doua zi:))).

Fetelor, sfatul meu este...in loc sa va faceti nervi cu ei, mai bine iesiti si voi. Sa vedeti ce bine o sa va simtiti!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Miki , nah , foarte frumos la modul ideal , dar cand ai unul care se mai si suie la volan dupa ce-a baut , iar tu esti pe bancheta din spate cu bebe si aveti de mers basca vreo ora , nu mai e deloc distractiv ! Bautele la noi s-au "sistat" subit cand am luat interviul si i-am spus ca plec , cu copil cu tot . Dintr-o data si-a revenit , deci se poate si fara nervii mei tocati marunt . Nu i-as spune nimic daca ar sti masura , dar de multe ori , chiar si cu mine de fata , bea pana cade sub masa si tre' sa-l culeg de la buda ca el da la rate de se cutremura peretii !

Cred ca multe fete au fost in situatia asta si au "trecut" peste ea . Nu merita si nu e normal ! Deloc !

Feteleeee , eu cu lapticul asta ce se ma fac !? As vrea sa-l mulg sa dau lui bebe , are vreun sens !?

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancasoare

Si vrei sa stai singura sau mai primesti musafiri?
pe insula, I mean

Bad Dobby!

BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250

Ba primesc dar numa adulti.

Eu nu am cablu tv, nici digi nici internet de aseara de la 22.00 iar Astralul inca nu a remediat problema. E cazut la 4-5 blocuri. Spumeg! Modemul de rezerva vodafone merge ca okii melcului

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

cred ca astasi il scot pe urlatoru' asta mic in carucior in fata blocului si il las acolo sa il ia cine vrea. nu mai suport sa il aud plangand. desi banuiesc ca este vina mea. va povestes mai tarziu.acum plange ai,aiiiiia aiaiaai. ma duc la el

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

mi-l si imaginez cum sta el cumninte in carucior in fata blocului... scuze ca rad de "durerea" ta dar am ras imaginandu-mi-l pe frumusel..
daca o faci, da-mi un beep pe mobil ca ma urc repede in masina si vin eu sa-l iau !!
laura pe el de frumos !!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

dau si eu o .. sau mai multe, cine vrea. nu mi-au trecut nervii si nici nu cred ca or sa-mi treaca .. cand i-am aruncat cheile, s-a spart cartela de la interfon si tot ele cu tupeu .. pai daca nu le-ai aruncat pe iarba ..

laurici de ma-sa nu avea cum sa dea .. telefonul fix nu merge, mobilu era la noi, interfonul nu merge .. poate doar sa strige sau sa arunce cu pietricele in geam. si sotul bate campul de al doilea copil .. e

ramo ai si nu ai dreptate .. sunt de acord sa mai iasa si el la o bere cu baietii dar sa nu faca din asta o regula ... si de asemenea, sa nu faca gura daca ies si eu cu fetele (de cand s-a nascut eva nu am iesit nicaieri fara el ..)

miki

ereena i-ai transmis un mesaj gresit .. adica l-ai lasat sa planga si apoi ai mers la el .. el acum stie ca oricat ar plange, tot te duci la el .. las' ca se face el baiat mare si cuminte, o sa vezi! si eu ma ofer sa vin sa-l iau pe mateiu frumos!! am vazut ca eva e cuminte in compania unui bebic .. (vb lu' ta-su .. plange de singuratate, ii trebuie un fratior .. )

lala vin si eu pe insula!!!!!!!!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

vin sola, doar nu crezi ca iau si sotu'?

Mergi la inceput

Citat:

deci sa va spun. am zis ca ramasei eu aia mai fleata de pe tot forumul ,prea bleaga sa las un copil mic sa planga. si s-a trezit musiu la 11 30 dupa ce adormise la 9 30 .i-am dat cu calgel,apa si suzi si a facut show apa,suzi,apa,suzi,urlete, cantat , dezmierdat, suzi, tipete, apa, urlete pana pe la 2 cand l-am trimis pe ta-su la el ca imi venea sa il bat .nu stiu cum l-a adormit ,cred ca in brate. la 3 s-a trezit iar, a supt si de atunci o tinem iar intr-o veselie, miorlait, pisicit, si in plus nu mai vrea sa suga.oi fi facut vreo tampenie .cam atat despre incercarea mea. nu mai bine stateam pe veche metoda?ii dau copilului 10 minute sa suga si dormim amandoi. cine-o mai face ca mine, ca mine sa pateasca

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

aoleu !!!
a fost cam nasol aseara... cred si eu ca-ti vine sa-ti iei campii...
mititelul de el... vroia si el tzitzi a lui mami...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Sunt tare faine , ideea e ca de iarna aduc in decembrie

scuze ca m-am bagat

Citat:

stoisor,ai reusit sa faca comanda de hainute la aramis? eram curioasa cum sunt

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI

Mergi la inceput