Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Neataaaa!
Multumim fetelor pt felicitarile de ziua noastra cu ocazia implinirii celor 9 luni

Ereena, hai nu te enerva pe Mateias si Stefan m-a disperat cateva nopti de imi venea sa il zvarl pe geam si ii tot ziceam "ce ai mai copile??" pana mi-a zis sotu' sa nu mai intreb ca el crede ca n-o sa-mi raspunda
nu mai stiu cine zicea ca ii vine sa se duca pe o insula pustie putem sa organizam un grup ceva

Elle, ca tot veni vb de sot, asa simt ei nevoia sa se relaxeze, sotul meu nu se duce la vizionari de meci dar se joaca pe calculator pana la 2 noaptea, deci tot un drac.
Cateodata am impresia ca am 2 copii, nu unul, iar pe copilu' al mare imi vine sa-l linsez din catevá miscari a la Xena
Cand ma calmez imi dau seama ca pe langa caraielile cu el, eu incep sa acumulez ceva frustrari personale(statul acasa, rutina, lipsa job-ului, etc) si ma vars pe el.

Mergi la inceput

Intrebare: am vazut la cateva fete, nu mai stiu la cine, piscinuta cu bile multe, multe? de unde ati luat? si cat a costat?
m-am uitat si eu pe net acum dar n-am vazut decat una chicco. mai vad oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancasoare

Intrebare: am vazut la cateva fete, nu mai stiu la cine, piscinuta cu bile multe, multe? de unde ati luat? si cat a costat?

Bad Dobby!

BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250

mai au la miniblu un dinozaur cu multe bile. eu am avut piscinuta d la mare si am luat bile de la librarie,sunt moi si colorate

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Mersi de pont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Neata fetelor!!!
Afara e o vreme neprietenoasa, ne tine in casa de vreo 2 zile si cica o tina asa pana luni.

Mai fetelor, eu nu inteleg cum adica va pleaca barbatii la un pahar cu prietenii cand voi sunteti singure cu bebelusii?Eu nu pot sa inteleg chestia asta?Hai sa zici ca merge pt o ora doua seara, da sa stea pana dimineata? Mie mi se pare anormal.Eu nu as accepta asemenea comportament.No ofence, dar e nesimtire din partea lor.
Sotul meu nu facea asta nici macar atunci cand nu eram casatoriti, dapoi sa mai avem si un copil.Noi facem totul impreuna, daca unul are chef de iesit, iesim amandoi sau il luam si pe pici.Nu zic ca nu mai iese si el cu un prieten la un suc (daca nu are incotro, ca insista prietenul), da mai mult de o ora jumate, max max 2 nu sta si niciodata seara cand stie ca am si eu nevoie de o pauza.

Sper ca nu v-ati suparat pe mine, da pur si simplu nu mi se pare normal.Poate is eu mai de moda veche, da eu asa ceva nu as accepta.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Eu sunt mai de moda noua si mi se pare absolut normal sa mearga la meciuri si sa mai iasa si in oras seara din cand in cand. Si eu ies cu fetele...hi hi. Cand nu aveam bebelus ieseam impreuna si stateam si pana la 5 dimineata:)) Ce vremuri...tare bine ne distram. Ieseam separat si atunci, cu colegii de serviciu. Mie mi se pare absolut sanatos pentru o relatie sa iesim si separat cateodata, mai ales acum cu bebelus, facem cu schimbul:D.

Legat de meciuri de fotbal...al meu e microbist inrait. Nu i-am zis niciodata sa nu mearga. Stiu ca asta e viata lui si n-as putea sa-i interzic asa ceva. Iar Timo merge si-n alte tari la meciuri. Peste 2 saptamani pleaca la Moscova:))).

AAA..si legat de bautura..eu nu i-am zis nicodata lui Timo "nu mai bea" si nu-mi plac femeile care le spun asa ceva barbatilor de fata cu alte persoane. Ii pune intr-o lumina tare proasta si credeti-ma...NICI LOR NU LE PLACE!! Daca se imbata, ceea ce nu se intampla des, i-am zic ca n-are decat sa boleasca a doua zi:))).

Fetelor, sfatul meu este...in loc sa va faceti nervi cu ei, mai bine iesiti si voi. Sa vedeti ce bine o sa va simtiti!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Shose, eu il incalt pe Stefan cand merge in premergator cu niste incaltari cu semi-talpa... nu stiu cum sa zic, nu au talpa-talpa, e jumate piele, jumate talpa de cauciuc si are un pic de aderenta decat soseta pe parchet. Daca era vara l-as fi lasat descult, dar acum e rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata !!!!
Asa cum mi-am propus... am reusit sa ma organizez foarte bine week-end-ul acesta. Pitica s-a trezit la 6.30, a baut un bibe de 250 ml. de lapte si s-a culcat la loc pe la 7.15. Inca doarme. Sper sa mai doarma pana citeste si mama ei paginile restante ...
Am pus mancarea la foc pentru pranz, am spalat biberoanele iar acum dimitris imi "citeste" el mie o poveste... de fapt inventeaza povesti

Ieri m-am tinut toata ziua sa scriu un mesaj important si, bineintele, ca am uitat O fac acum:

LA MULTI ANI SANATOSI, FEIRCITI,
SA-VA DEA DOMNUL NOROC IN VIATA DRAGILOR:

THEA MARIA
PATRICIA
STEFANANDREEA BIANCA
iar pentru astazi:
MATEI

Larisa, eu nu-i mai fac baie in fiecare zi din motiv de frigutz in casa... O spal oricum de la mijloc in jos de 3-4 ori pe zi, de cate ori face kk... Ii fac o zi da una nu baita incaditza ei iar la doua zile o spal pe cap. Si eu m-am intrebat daca este bine sau nu...
Buni se intoarce maine seara... are si ea "liber" de vineri dupa amiaza pana duminica seara... Si noi avem "liber" de ea...

Natalia, stiu cum este cu lipsa de cateva zile de pe forum... cand ma apuc sa citesc din urma parca am "filmul rupt"... Nu pot intra deloc in ritm.. D'aia mi-am propus sa fac tot posibilul sa intru macar odata pe zi...
M-ai pus pe ganduri cu scaunele lui stefanitza... Si eleni face in aceeasi zi ba mai moale - asa.. pastos - cand mai tare si cumva "dezmembrat"... Nu m-am gandit sa fie vreo problema... O sa-i iau si eu kk sa-l duc la analiza. Coprocultura se numeste parca, nu?!

Ellenutza, Laurici, cred ca ma duc sa-mi scol fata si sa o iau la bataie ... pai a mea nu face nici pa si nici bravo....

lui theuta, eva si pipetzica pentru cat de "vorbaretze" sunt !!!!

Larisa, (again!) si eleni a mea paseste doar pe varfuri. Mi-a spsu cineva ca cica se intampla asta din cauza ca mai sta in premergator.... Acum, nu-mi amintesc cum a pasit dimitris la varsta asta... Si el a stat in premergator iar de mers singurel a facut-o cu o saptamana inainte sa implineasca 1 anisor...
Lasa.... ca le face balerine daca tot le place sa stea in poante!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Mai, fetelor ce rea sunt
Tocmai ce scriam eu pe forum rele despre sot (in timp ce el era la piata) si acum mi-a facut si micul dejun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancasoare

Bad Dobby!

BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250

La mine ai vazut-o pe aia de la chicco. O am de 8 ani de la Bogdan. Daca mai ai un bebe in plan e ideala. Bogdan s-a jucat cu ea 3 ani si inca este in perfecta stare si ea si bilele. Merita fiecare banut.

PS : eu eram aia cu insula

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

poate va intrebati de ce bantui pe aici la ora asta ... eu divortez!!!! nu mai ma tin nervii sa le suport si pe ale sotului .. a venit la 3 dimineata, m-a sunat pe mobil sa-i arunc cheile pe geam (ca el le uitase in masina .. masina lasata la prietenul de pahar). normal ca eva s-a trezit, a urlat si abia am potolit-o cu ceai!!!! s-a oferit domnule sa se duca la ea, ca sa vezi ... mi-au venit spumele si i-am zis cateva ... data viitoare cand se mai intampla asa, va dormi ori pe pres ori la ma-sa ... desi nu sunt foarte singura ca maine nu-l evacuez la ma-sa ... sa ma lase naibii in pace ca oricum copilu asta il cresc singura ... nu e "troznit" dar nu asta e problema ...

io nu mai pot!!!!!! nu mai suport!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Pana sa termin de citit ce ai scris mi-a venit in minte sa-ti spun ca daca va mai exista o "data viitoare" sa-i recomanzi sa o sune pe maica-sa sa-i arunce cheile pe geam....
Imi pare rau ... trebuie "scuturat" un picutz ca sa se trezeasca la realitate.
Eu inteleg faza cu meciurile de fotbal ca barbata-meu este mare microbist si ma gandesc ca este un viciu cum este tigara pentru mine... Dar,... la 3 dimineata ????!!!!
si incearca sa nu fi nervoasa. Fa-ti un plan la rece si urmeaza-l!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput