Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 24
Ereena spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127545
ce dragut trebuie sa fie
vreau si eu .facem si noi? se poate? va rooooog? ar fi tare frumos. vreti?vreti? ![]()
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127545 ce dragut trebuie sa fie vreau si eu .facem si noi? se poate? va rooooog? ar fi tare frumos. vreti?vreti? Matei-Florin 24.01.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI |
Foarte frumoasa organizarea!!!Ce mobilizare!
Mai, daca as stii ce ne-am strange toti, parca as face si eu drumul pana in bucuresti.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI

VEDETA LU MAMA
irlandeza spune:
Ramonab, felicitari pt. progresele lui Razvanel 
Eu sunt mai rau cu raceala, si de ieri a luat si Patti, azi noapte am dormit vreo 3 ore doar, am culcat-o la 9 , la 10.30 s-a trezit cu nasul si gatul plin de muci, nu mai putea respira, s-a apucat de plans si mai rau i-au curs mucisorii. Apoi cand am vrut s-o culcam , n-a mai vrut sa se intinda. Si am tinut-o asa pana la 1 noaptea cand am culcat-o in fund in carucior, leganata.Pozitia nu-i prea comoda pt. dormit, asa ca dupa 30 min. s-a trezit, a plans, iar joaca, am incercat sa-i scot mucutii, dar nu am reusit, asa ca am culcat-o din nou in carut pe la 4 dim. si dupa ce a adormit bine-bine, am pus-o in pat, intre noi pe un teanc de perini, a stat aproapte in fundic, asa putea si ea sa respire mai bine. Apoi la 7 dim. s-a trezit, a venit tati de la servici, i-am curatat nasul cu succes de data asta, si acum la 11 am culcat-o, dar vad ca se foieste mai mult decat doarme. Nu vrea papa solid, decat lapte. I-am dat nurofen si un siropel pt. ca tuseste. Dr. nu este in week-end, la urgenta nu merg ca am de ateptat cateva ore, antibiotic nu-mi da fara reteta, asa ca asteptam ziua de luni sa mergem la dr. Si deseara vin si socrii
, o sa fie si mai agitata, nici nu vreau sa ma gandesc. Iar de joi incep si eu serviciul
, sper sa se mai amelioreze situatia. Cu sotul sunt la fel...........
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
zeririlouiza spune:
Laura, broscutee acelea aveau chestie din aia de tiuie si le-am scos ca la baie nu e nevoie de ele, fiind ude am apasat pe ele si le-am us pe piele si au tinut ca sa facut un vid
Irlandeza si noi suntem stirbe babe fara dinti, si multa sanatate lui pati
Ellenute nu stiu care e problemea ca nu am prins dicutia dar mama stai linistita cu divortul si cu plecatul de acasa cu copilu, poate o fi doar acomodarea mai grea
un pic de rabdare ca trece si asta
Angelique ce baiat harnic ai mama
Stancutza, bine ati revenit, super poze ati facut in concediu si ma bucur ca va-ti simtit bine
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 8 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara