Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

da da .. cam slaba miscarea pe aici .. eu i-am facut baie lui bitza, bagat la nani ca era zombie de oboseala .. azi a dormit numa' 40' ..

si eu cred ca fug la nani ..

va pupacesc

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

La multi ani Thea, Patri, Stefanutz, Bianca!

Roli sanatate pt Marc. O sa aiba bunica grija sa se faca baiatu' bine

Ginette si Anca bine ca sunt bbii ok!

Pupam Saratzica de Gatta sa se faca bine si sa scape de antibiotic.

LauriciI ma gandesc ca ti s'a rupt inima a o gasesti asa suparata, dar cred io ca e doar o etapa cum au zis si fetele, normala de altfel si ca o sa treaca Theutza si peste asta. La noi nu exista problema asta inca. A venit buni sa o ia intr'o zi pe la ea si era asa fericita ca pleaca ... facea PA din manutza si rada cu gura pana la urechi.
Ma ingrozeste si pe mine gadul ca va ajunge sa planga dupa mine si dupa orice plecare a mea .

Ema cum a fost ziua fara ajutor?
La mine nu prea se intampla des chestia asta. Mereu pe la 3,4 am varianta bunica disponibila.

Mamika de Patrik sa fie asa cum va doritzi!
Io eram 'dereglata' inainte de sarcina, dupa nastere e la fix.

Ereeenutza yess dintzisoru'! La cat mai multi si cat mai usor sa fie.
Mai e cineva fara dintzi??? Noi nu avem nici pic.

Elle parca aud de Pipeu cand zici de Eva. A dormit azi toata ziua numai o ora legat. Pe la 8 fara ceva, dupa masa de branzica cu legume a cazut lata cu capul intre jucarii. Nu am mai trezit'o si nici baica nu a facut.

Voiam sa va intreb, le mai facem baie pe cap zilnic? Io nu 'as mai face. Macar o zi da una nu.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Maine o astepta pe Miri back!

Ma bucur ca sunt bine Cretzulinele si ca vor pleca iar in vacanza.

Mi'e dooooor de Iri si de Palugelul meu drag!

LauriciD ca nu l'ai lasat pe Dimitris sa stea departe.
Sper ca se intoarce buni repede la nepotzei.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna seara zuze buburuze!

Fac ce fac si iar nu intru vreo doua zile si apoi iar stau si citesc de nu mai reusesc sa postez si eu 2 randuri...

In primul rand clopoteilor nascuti azi
In al doilea rand felicitari bebelusilor harnicuti Sofia, Razvan, Roberticu' Antonia si Andrei!!!
Roli - sanatate puiului - sper din tot sufletul ca nu e nici un fel de enterobalaur!
Gatta - pupic si insanatosire grabnica Sarei si tie multa putere sa faci fata mofturelelelor!
Ginette - felicitari vedetei fara infectie urinara

Sa va mai spun despre noi...ma capiaza fiica-mea asta...azi 2 scaune ~ normale iar acum seara inainte de nani - o pleasca ca gemul...in conditiile in care sarmanul copil a papat doar Apfelbrei de la Humana facut cu apa - dimineata, legume cu carnita la pranz si apfelbrei again la 7...apoi suptul sanatos de la 10 si acum mai urmeaza vreo doua supturi la noapte...eu nu mai stiu ce sa fac.. azi nu i-am dat fruct intentionat sa vad daca mai face moale (e adevarat ca si cerealele astea au praf de mar)si a facut...si-i dau ecoflorina de 4 zile...luni ii duc scaun la analiza; ne creste si dintele nr 5...sa fie vreo legatura
De mancat mananca bine, adica 3 mese x150-160 g plus 3 supturi sanatoase/zi...eu nu mai inteleg nimic, ma daclar infasurata in ceata...asta a fost cosmarul meu la Ana - scaunele moi si bubele...sper sa o scot la capat macar cu Stefanitza mai repede...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumim muuult t urarile de ziua Theei. Azi ne-am plimbarit, am fost si la bunici si am facut poze (inca nu le am), am cantarit gaza si are fix, fix 9kg (luna asta a luat 580g; e bine, nu?). Luni vom merge si la ctrl de 9 luni si ca tin la curent.
Patricia Alexia Andreea Bianca sa cresteti mari si sanatoase!
Simona imi pare tare rau de vestile despre Saratica Sper din suflet sa se faca bine si sa nu mai aiba in veci probleme de sanatate, sa nu mai sufere atat
Shose deja Pipe stie sa faca PA??? Thea stie doar bravo si ma tot chinui cu PA si nu vrea si pace. Mai nou nu mai bate din palmute, ci cu pumnul in palmuta, zici ca te ameninta cu bataia
Mie mi-a venit al 2-lea ciclu la 23 de zile dupa primul.
Natalia, pai scaunul pleasca precum gemul e nasol? Nu-i diaree, nu? Sanatate
Ginette felicitari pt mica vedeta si bravo pt analizele super

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Laura - pai nici eu nu mai stiu ce sa cred...e sau nu patologic?? ti-am zis ca sunt in ceata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici si eva stie sa faca paaa .. e asa dulce cum da din manuta ca-mi vine s-o pap .. si face si bravo .. incepe sa prinda tot gaza lui mama ..

sa stii ca si a mea plange dupa mine, mai bine zis urla .. cand plec undeva si ii fac pa .. incepe sa tipe saracutza .. mi-e mila de ea dar ce sa fac ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Naty sanatate multa la puiutza mika.

LauriciI face PA de ceva timp. Culmea e ca pana acum dadea din buze in semn de PA-PA. Acum nimik. Face doar din manutza.
Si ieri am observat ca a invatzat'o matushica sa'l arate cu degetul pe Pinochio.
Il are atarnat la ea acasa pe perete si i'l tot arata si apoi o intreaba:
Unde e Pinochio? Matushica il arata cu degetul si ieri hop si Pip cu degetul aratandu'l.
Azi l'a mai aratat de 2-3 ori si neintrebata...si de vreo 2o de ori intrebata
Cum venea cineva cum hop si ea mandra sa vada lumea ce stie nepoata'sa sa faca.
Am ramas si io uimita. Io'i zic MA-MA, TA-TA zilnik si ea nimik. Dar Pinochio a avut mai mult succes.

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Elle bravo nu stie sa faca. Cand ii pun mana pe manutzele ei sa ii arat ce si cum le strange pumnisor si nu vrea.
Incerc sa ii mai fac eu ca sa ma imite dar nu e chip sa vrea.

Fetelor paseste numai pe varfuri. Ce sa ii fac? Am auzit ca tre' sa ii dau incaltzari cu talpa tare. Dar e incomod s o tzin asa prin casa sau in premergator. O sa invetze singura sa puna talpitza?

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Si Stef face tai si spune tai-tai, bravo si ca indienii - adica pune si ia mana de pe gurita in timp ce zice Aaaaaaaaaaaa; dar mai nou, deoarece le-a invatat deodata iese un bravo, tai, auauauau... mai face ca si calutul ntla-ntlo...e scumpa de-mi vine sa o mananc.

Aaa si a inceput si la noi anxietatea de separatie...o apuca miorlaitul si cand ii intorc spatele, nu vrea sa stea la nimeni in brate cand sunt eu prezenta si plange de mi se rupe sufletul cand plec...si eu care ziceam ca vreau sa merg la sala...si pe tanti nici nu o cunoaste prea bine...cred ca iar iau o pauza...

Vad ca sunt singurica prin zona, asa ca merg si eu la nani - Noapte buna!

Mergi la inceput