Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 17
mami_patrick spune:
Ramonab, primul meu gand e ca nu e decat o dereglare, de asta am si intrebat daca e posibil asa ceva dupa o sarcina. Am fost obisnuita sa ma entuziasmez si sa fiu apoi dezamagita de cand incercam sa-l am pe Patrick, asa ca evit sa ma gandesc la un alt copil... inca. Multumesc frumos pentru ca ai incercat sa ma temperezi! 
Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)
POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
Ellenuta spune:
roli tu ai nascut prin cezariana ambii copii?? eu stiam ca trebuie sa lasi minim 1 an pana sa ramani gravi ..
EDIT: adica exista riscuri? ce ti-a spus dr tau cand ai ramas gravi?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
stoisor spune:
ola
nu am reusit sa pun cda la aramis,pt ca trebuie sa fie de 500 ron ,nu asta e problema,ci faptul ca inca nu am strans atatea haine pana la valoarea aia,mai trebuie sa ma bag si la cele de primavara si vara ,nu au multe ,sa alegi pana la suma aia,serios,am ditai lista dar nu sunt 500 ron in total....si nici nu as face sincer cda pt ca mi sa nu fie china curat si atunci ce am facut,pt ca mi se par ieftine?ma mai gandesc
am facut cda in schimb pe alabala,astept sa vina,eu am mai cumparat de la ei ,nu de pe site ci direct din magazin,sunt super ,le cunosc ca si calitate
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Ha ha, welcome to my world ![]() ![]() Mai adauga unul de 8 ani cu nevoile lui + dus/adus de la scoala + lectii + menaj. Pot sa spun ca vreau o vacanta pe o insula pustie ? O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Ha!
Trebuia sa ma hotarasc daca il las pe dimitrakis cu mama la ploiesti sau nu...
Cand ma gandeam cat timp liber imi ramane daca-mi pleaca baiatul de acasa... inclinam sa spun ca da - il las!
Cand realizam ce dor imi va fi de el seara si ca chiar imi vor lipsi pana si accesele lui de plans... - spuneam ca nu-l las!
si uite asa... a plecat mama singura, am culcat-o pe eleni si desi muream de somn caci sunt trezita de la 5.30.... a trebuit sa citesc baiatului ultimul numar din eciclopedia disney...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_patrick Buna, fetele! Au trecut 40 de zile de la UM, care a fost prima dupa nastere. Se pot intampla dereglari dupa sarcina sau ar trebui sa iau serios in considerare un alt bebe? Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008) POZE DE TOT FELUL POZE BOTEZ FILMULETE |
eu stiu ca vine neregulat la inceput...
iti doresc sa fie cum iti doresti tu fx!D !E!!dff
ce e scris dupa "tu" este tastat de fii-mea
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta helllooo am vorbit azi cu cretulina, fetele sunt bine, silvia e ocupata cu terasa (mai are putin) plus pregatirile de botez ca boteaza duminica. mariuca e si ea bine, merge frumos cu premergatorul. am sunat si la iri dar nu mi-a raspuns, sper sa fie bine si ea si raresleu mic si frumos. chiar dimineata ma gandeam la gatta, ce o face? simonik, imi pare rau de problemele prin care treceti. ma rog sa treaca mai repede. un pupic mare pentru mami si unul pentru saratelul scump!! anca imi pare bine de vestile bune de la ortoped. ramo tin pumnii sa scapati de operatie! stoisor uff iara ... sper sa fie de la vaccin si sa nu mai faca pitica febra! roli felicitari si ptr dintoc si ptr ridicat!! gata, are mami baiat mare!! si vecinii mei renoveaza si nu pot sa-ti spun ce zgomote fac .. am fost de 2 ori pana acum la ei. sper sa fii inteles sa pastreze linistea intre 14-17 .. ereena a iesit dintocul??? roxanica ce veste buna!!! dai de ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Ce bine ca ne-ai dat vesti despre cretuline !!!!
Poate va veni si creata in moghioros cand va veni miki din finlanda!
Simona, mi s-a strans inima cand am citit ce vesti ne-a dat roxana despre tine...

Imi pare tare tare rau ca treci prin asa ceva...
Multa multa sanatate micutei sara !!!!
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
laurici nu stiu daca vine pentru ca sapt viitoare pleaca la varna .. oricum, a ramas sa vorbim la telefon.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
mami_patrick spune:
Laura
, chiar ma gandeam ce vrei sa spui, zic "Doamne, ce abrevieri se folosesc pe net-ul asta, eu sunt chiar pe dinafara total!" Mersi de urari, o sa dau de veste ce si cum!
Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)
POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
Madanic spune:
| citat din mesajul lui mami_patrick Buna, fetele! Au trecut 40 de zile de la UM, care a fost prima dupa nastere. Se pot intampla dereglari dupa sarcina sau ar trebui sa iau serios in considerare un alt bebe? Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008) POZE DE TOT FELUL POZE BOTEZ FILMULETE |
Si la mine tot atat a trecut prima data. Bineinteles ca poti lua in considerare si optiunea bebe daca te stii cu musca pe caciula
Madalina
mami de
Isabella Andreeahttp://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758