Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Ank pe mine m-a exasperat: ii place la nebunie sa umble prin sertare si sifonier sa strice lucrurile impachetate de mine ca la magazin , parca cu cm asezate (am si eu o dambla ). Asa ca am luat cheile de la sifonier/sertare si gata! S-a terminat distractia lui favorita .
Jasmin Mister al meu nu scoate numai ce gaseste pe jos, ci mai umbla si sub patutul lui (unde m-am gasit sa-i pun cele 2 perechi noi de incaltari mai mari cu 2 numere). Si sa-l vezi cum se pune pe burta si le cauta din priviri, stiind ca le gaseste acolo . Il las un timp sa se joace cu amandoua perechile dupa care le ascund la loc. Peste cateva ore iar se duce acolo sa le caute .
Cat despre neseriosii de la metrou care nu se ridica vazandu-te cu bebe in brate, nu te mai mira. E o practica obisnuita pt bucuresteni sa se "nu vada" in sranga si-n dreapta. Se mai intampla sa si "greseasca" sa mai cedeze locul, dar mai rar.
Roxxy, felicitari pt hotarare!!!
Adra_bell pt varsaturi non-stop si eu stiu ca se merge la urgenta pt hidratare si perfuzii. Asa am patit si eu pe la 3 luni...
Petro si eu pateam sa sciu mesaje luuuungi si brusc sa pierd tot ce am scris. Am descoperit insa ca daca dau clic dreapta mouse si apoi "undo", imi aparea ce scrisesem (asta in cazul in care as mai fi avut inca pagina cu fereastra de reply. Ca am patit si sa se inchida brusc pagina si n-am mai avut ce sa fac).
Lavi stiu cum e sa-ti vina sa mananci numai dulciuri. Cat am fost abia gustam o bucatica de cioco, iar dupa... o tableta nu-mi ajunge la 3 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Miha un pt mica pictorita! Iar Robert nu ma astept sa uite mult timp intrebarea cu pricina. Pe la varsta lui, nepotelul meu a terorizat-o pe maica-sa intreband-o la cateva zile unde era el cand ea era mica (care la fel ca si tine, schimba vorba). La vremea aceea stiu ca intr-un final i-a raspuns ca el "a aparut cand mami si tati se iubeau muuult-mult. Si ne-am rugat la DD sa ne dea un puiut mic-mic sa semene cu noi 2. Si ai aparut tu". Evident ca el a intrebat iar cum a ajuns in burtica (cand vedea cate o femeie insarcinata tot intreba de ce are burtica mare. I se raspundea ca are un bebe. Si normal ca replica lui era: "l-a mancaaaat?!!"). Si stiu ca i-a spus ca bebe a ajuns acolo cand mami si tati s-au imbratisat... "bla-bla-bla".... (deja era replica lui favorita cand stia ca urmeaza niste explicatii savante)... rugandu-se impreuna la DD sa le dea un pui miiic-mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Ank pe mine m-a exasperat: ii place la nebunie sa umble prin sertare si sifonier sa strice lucrurile impachetate de mine ca la magazin , parca cu cm asezate (am si eu o dambla ). Asa ca am luat cheile de la sifonier/sertare si gata! S-a terminat distractia lui favorita .

doar ca eu nu am dulap cu cheiii

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

(cand vedea cate o femeie insarcinata tot intreba de ce are burtica mare. I se raspundea ca are un bebe. Si normal ca replica lui era: "l-a mancaaaat?!!").

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ramo - merci de explicatii, am sa tin cont. Oricum, atunci mi-a aparut eroare de la IE si mi s-au inchis toate ferestrele... deci pierdusem tot.

Deci nu stie nimeni sa-mi dea idei de tort?

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

nu e nimeni pe aici ca eu incerc de vreo ora sa fac nani si m-am ridicat din pat cu niste arsuriii si am fugit direct la .... nu mai suportttt

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

ramo - merci de explicatii, am sa tin cont. Oricum, atunci mi-a aparut eroare de la IE si mi s-au inchis toate ferestrele... deci pierdusem tot.

Deci nu stie nimeni sa-mi dea idei de tort?

la cofetaria unde ne vom face noi tortuletul exista un catalog mareeeeeee cu tot felul de forme si figuriii

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Da, stiu ca au si ei tot felul de modele ... insa vroiam ceva deosebit, decat clasicele torturi cu desene animate pe ele ...

Eu am ceva idei (si pana la urma cred ca le voi pune in aplicare), daca nu imi da altcineva o idee mai draguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Neata... e gata cafeaua?

Fetelor, spuneti-mi si mie un balsam de rufe care sa miroasa super, ca am luat Cocolino alb si Lenor albastru aromatherapy, dar nu-mi plac, ca desi pun mult, adica in jur de 2 capace jumate, parca nici nu am pus, ca pe rufe nu se simte nimic...

Cristina, stiu, mi-a zis Victo ca din pacate nu reusise sa te vada... si eu sunt invidioasa pe voi ca v-ati vazut toata vara in Herastrau si acum e prea tarziu...

Petro, pai poti sa-i faci tortuletul in forma de ceva: catel, pisica, inimioara, etc... e doar o idee...

Ank, nici eu n-am chei la dulapuri...

Ramo, da, bebelusii astia de-acu' sunt geniali... nu reusesti sa-i pacalesti...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Neata everybody

Am vazut muuuulte poze frumoase cu Lucas, Victo, Vali si Andreea si filmulete cu Maria cea independenta.... Foarte frumosi si curajosi copilasii nostri

Petro mie imi plac foarte mult torturile in diverse forme. Cand a facut Andrei 3 luni am facut un avion, la 6 luni vroiam sa fac un ursulet dar pana la urma am schimbat in stelutza pentru ca am mers la padure si n-aveam cum sa-l car pe urs cu noi (modelul era prea mare). Am mai vazut un model foaarte fain de tort in forma de castel
Asta cred ca merge la fetite in mod deosebit :)

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput