Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)
Raspunsuri - Pagina 20
abramburika spune:
bb - acu' m-am uitat la leaganul dat de dtine ... al meu e la fel cu cel aratat de Alina ... mai simplut, fara muzici si asa colorat.
jasmine - a costat in jur de 1 mil.
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika bb - acu' m-am uitat la leaganul dat de dtine ... al meu e la fel cu cel aratat de Alina ... mai simplut, fara muzici si asa colorat. jasmine - a costat in jur de 1 mil. Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer. |
Petro, pai e ieftin...
ei, hai, chiar nu ne admira nimeni pozele? http://www.flickr.com/photos/30849078@N05/
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Vasari spune:
Andreea, multumim. 
Jasmin, eu le vazusem, si pe Lucas cel viteaz si pe Victo :), dar atunci nu am putut sa scriu si dupa am uitat.
Sunteti niste frumosi amandoi!
Fetelor, Maria crede ca-i profesionista in ale mersului, cara tot felul de lucruri cu ambele maini, asa ca ia niste cazaturi la fel ca la-nceput. Azi venea spre mine cu cate un papuc in fiecare mana, a cazut si s-a ridicat fara sa se sprijine cu mainile. Cara tot felul de lucruri mari dupa ea, ligheane, cratiti, le taraste cat mai putin, iar azi a trecut un prag foarte mare tinandu-se de tocul usii.
Asa mergem prin parc, vrea sa scape de mama. :((
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mihuta spune:
Io am admirat pozele, imi place mult cea in care pare suparat dar tu zici ca nu e... (nu prea te cred
).
Si noi avem un leagan, il tin sub scara si il folosesc cam 5 minute pe zi, cand se duce Sophia la el si incearca sa sa se suie in el din mers.Bineinteles ca trebuie sa las totul balta si sa ma duc sa o dau uta-uta-pe crenguta-vrabiuta-Sophiuta-se da uta.
L-am primit cadou de la prietena mea care a avut unul similar de care fii-sa era indragostita.
mami de Sophia
Vasari spune:
Mihuta, ziua, pe forum?
Ce buna e Sophia azi.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Andreea, multumim. ![]() Jasmin, eu le vazusem, si pe Lucas cel viteaz si pe Victo :), dar atunci nu am putut sa scriu si dupa am uitat. Sunteti niste frumosi amandoi!Fetelor, Maria crede ca-i profesionista in ale mersului, cara tot felul de lucruri cu ambele maini, asa ca ia niste cazaturi la fel ca la-nceput. Azi venea spre mine cu cate un papuc in fiecare mana, a cazut si s-a ridicat fara sa se sprijine cu mainile. Cara tot felul de lucruri mari dupa ea, ligheane, cratiti, le taraste cat mai putin, iar azi a trecut un prag foarte mare tinandu-se de tocul usii. Asa mergem prin parc, vrea sa scape de mama. :(( Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
vaiii, ce figura...! E mare, nu mai are nevoie de ajutor...

Jasmin si micutzul
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
Alina, pai nu suntem numai cu Victo... nu vedeti ca suntem si cu Vali (Delide) si Andreea?
Mihuta, pai chiar nu era suparat, dar avea mainile ocupate, facea ceva si eu l-am strigat ca sa-i fac poza... atunci a ridicat doar privirea, nu si capul...
Jasmin si micutzul
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
bb_yasmi spune:
Va multumesc frumos pt raspunsuri!!!
am vazut si eu azi un bb frumos foc..pe lucas de jasmin!!! si o strengarita care ma uimeste cu fiecare ocazie: maria de alina!!!doamne cat e de dulce!!!!!!
jasmin, leaganul acesta costa in jur de 2 mil.
doamneeee cred ca am luat-o razna: numai dulciuri as manca!!! numa'; cioco bag....si...cola!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi Va multumesc frumos pt raspunsuri!!! am vazut si eu azi un bb frumos foc..pe lucas de jasmin!!! si o strengarita care ma uimeste cu fiecare ocazie: maria de alina!!!doamne cat e de dulce!!!!!! jasmin, leaganul acesta costa in jur de 2 mil. doamneeee cred ca am luat-o razna: numai dulciuri as manca!!! numa'; cioco bag....si...cola!!!! ![]() ![]() ![]() ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Bb, multumim...

cat despre dulciuri: si eu mananc multa ciocolata... cateodata una intreaga...
Jasmin si micutzul
cristi07 spune:
Jasmin, si eu am vazut pozele...dar am uitat sa raspund...tare dulce e piticutul...si pe micuta lui Vali am vazut-o care e scumpica...si l-am mai vazut inconjurat de fetite....
Sunt invidioasa ca ai reusit sa te vezi cu Victo...noi am fost tot timpul in contratimp...parca era un facut...sincer-sincer mi-a parut rau ca nu ne-am intilnit (mai ales ca ii promisesem ca ne vedem in Cismigiu 
)
Cristina si Radu 3.12.2007