Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Incerc, cand se trezeste miss, sa facem o poza utilajului in exercitiul functiunii. Tocmai d-asta zic ca nu poate fi folosit pana la 4 ani, cred ca s-ar rasturna cu el, in plus ii vor ajunge piciorusele la covor. Daca ai camera/bucatarie mare merge, ca nu este f scump. Eu l-am primit de la cineva, altfel nu i-as fi vazut rostul, stramtorati cum suntem cu spatiul.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

bb, mie mi se par enorme leaganele astea. Am primit si noi unul cadou, dar il monteaza sotul meu de cate ori vrem noi. Inca nu i-am gasit un loc. Uite in poza asta, desi nu se vede Maria, cred ca poti aprecia cat ocupa. Al nostru e bun pana la 20kg. Asta nu stiu cat inseamna... 3-4 ani?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Gata, facut poze, dar cablul nu merge sa le descarc, ca l-a aranjat fii-mea la cat a tras si la cat a muscat din el. Le pun maine. Chiar acum o dau in leagan, este foarte incantata

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adra, alina multumesc frumos de raspuns. habar nu am unde o sa il tin , in caz ca il cumpar. e cam mareee....

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

bb, mie mi se par enorme leaganele astea. Am primit si noi unul cadou, dar il monteaza sotul meu de cate ori vrem noi. Inca nu i-am gasit un loc. Uite in poza asta, desi nu se vede Maria, cred ca poti aprecia cat ocupa. Al nostru e bun pana la 20kg. Asta nu stiu cat inseamna... 3-4 ani?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

ALina, tare dulcica e Mariuca voastra...tocmai m-am uitat la poze.... sa creasca mare si sa fie sanatoasa...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ANK, mersi de raspuns...

Adela, zici ca e ingust??? SI eu care vroiam sa-l folosesc si acu iarna... inseamna ca tre sa ne reorientam, pentru ca imbracat grosut, de airna, nu stiu cum o sa stea Eric in el... oricum, o sa incerc sa caut unul sa-l vad pe viu, ca sa-mi dau seama... mersi mult de raspuns...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaoooo!!!!!!

Scrisesem un mesaj luuuuung ... da' s-a pierdut .

bb - leagan din ala avem si noi in Ro, l-am primit cadou. Silviei ii place tare mult in el, uite-o aici in actiune. Insa, din lipsa de spatiu aici, l-am lasat acasa (in Ro stam la curte). Ocupa mult spatiu, ce-i drept, cand e "cracanat" .

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am si eu nevoie de ideile/sfaturile voastre ..... caut un model de tort dragut si deosebit pt. ziua Silviei. Ceva idei am eu, da' poate primesc de la voi ceva mai fain ... eventual cu imagini, sa vad cum arata tortul.

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

si sa nu uit, aveti careva asa ceva: http://www.littlebaby.ro/leagane-balansoare/leagan-de-gradina/prod_863.html ?? vreau sa ii cumpar iasminei...dar oare il va folosi???

anca ai ajuns din concediu?

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

BB, cat costa leaganul? ca e o idee super... lui Lucas ii place mult sa se dea in leagan... chiar protesteaza de fiecare data cand il scot din el...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Va vine sa credeti ca in metrou am stat cu bebe in brate in picioare de la Victoriei pana la Tineretului (deci 4 statii) chiar langa scaunele rezervate si toata lumea s-a facut ca nu ma vede? De-abia la Tineretului a coborat un tanar care era chiar in margine si o femeie care statea in fata lui m-a chemat sa iau loc, adaugand ca asta-i chiar nesimtire...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput