Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

'neata!

Jasmin, nu e prea tarziu...daca prindem o zi cu soare putem organiza o intilnire in Herastrau!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Petro cu placere! Asa mai patesc si eu cateodata, sa dispara pur si simplu fereastra in care scriu. Dar si pt asta am gasit "leac" : am patit de atat de multe ori incat am luat "frica": daca vad ca m-am intins la scris mai mult de 5 randuri, mai selectez din cand in cand tot textul scris si dau cu "copy". Si tot asa. Si cand apare de dupa colt d-na eroarea cu inchisul ferestrei brusc eu imi zic bucuroasa: "ha-ha! Nu m-ai pacalit nici de data asta". Si repede alta pagina de reply deschid si dau cu "paste"-ul si bingo: apare rezultatul muncii mele de minute-n sir

Mergi la inceput

Jasmin si alte doritoare....Alina, Lixa, Felicia si cu mine organizam azi o intilnire in Herastrau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Da, stiu ca au si ei tot felul de modele ... insa vroiam ceva deosebit, decat clasicele torturi cu desene animate pe ele ...

Eu am ceva idei (si pana la urma cred ca le voi pune in aplicare), daca nu imi da altcineva o idee mai draguta.

Petro, uite aici idei super de torturi:
http://www.cofetariaalice.ro/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=17&Itemid=41

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios la ideea de a-l da pe Vlad la cresa si sa ma intorc mai devreme la serviciu. Dragelor din Bucuresti, ati auzit pareri pro/contra despre cresele bucurestene?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Jasmin si alte doritoare....Alina, Lixa, Felicia si cu mine organizam azi o intilnire in Herastrau!

la ce ora? si unde?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

la ce ora? si unde?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

iti trimit PM cu nr meu de tel. suna-ma sa stabilim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Neata si-un coniac sa treaca greata!

Fac capitol nou...imediat. Luati o pauza si pastrati-va ideea.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

La multi ani Beatrice!!

foarte frumoase filmuletzele cu printesele mamicilor Miha si Alina!si pozele lui Jasmine!

jasmine eu folosesc Lenor alb Natural care are o mamica cu bb pe el!miroase f frumos a migdale

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Capitol nou

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput