Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012
cred ca am reactionat ca si cum ar fi incercat sa-l ciupeasca pe puiul meu... exagerez, nu-i asa?

Nu mi se pare ca ai reactinat exagerat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Pupam piticii precoce! Mi-ati dat o idee: trebuie sa-i iau si eu lui Alex carti de colorat, desi pana acum mi-a facut praf toate revistele, iar carioca o duce direct la gurita!
De povestit povesteste si ea o bebeluseasca tata zice de multa vreme spre incantarea lui tata, mama a spus doar o data si tot o data a spus dana! In rest tot felul! Cu sau fara adresa; acum zice papa cand i se face foame! Tati a invatat-o!
Ieri n-a facut kk deloc, in schimb de azi dimineata a facut de 3ori, de m-a terminat cu spalatul! I-am dat ieri ceva para langa fructele de la 18.00. Sper sa manance pranzul.
Calc meu cam face figuri, sper sa nu se strice ca am toate pozele lui Alex aici. Il strang pe tati de gat.
Va pup pe toate si ... incercati sa vedeti partea plina a paharului. O atitudine pozitiva este tot ce ne trebuie! Ma laud si eu !

Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png"
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
La multi ani Gina! cu un pic de intarziere, e drept, iti urez si eu multa fericire, noroc si iubire alaturi de puiu' mic si tatic.
Felicitari Lucas!
Felicitari Sophia vorbareata! M-a amuzat tare, imi imaginez cum arunca ea cu mancarea prin restaurant, de fapt nu am nevoie de prea multa imaginatie, ca am si eu un exemplar acasa. Imi pare rau Mihuta ca nu veniti la petrecere, poate ne mai vedem data viitoare cand venim pe la Bz.
Creem, imi pare rau, sper sa va rezolvati problemele, eu am tot intrebat de voi. La multi ani Mariei!

Eva vorbeste si ea, foarte putin in romaneste, mult in bebeluseasca ei, arata cu degetul, m-a innebunit ca nu imi dau seama din prima spre ce arata, cateodata nici din a doua si se enerveaza si o da pe plans, colinda prin casa, mananca firimituri de pe jos, oricat as aspira tot gaseste ea o scama, ceva. Pe mine ma iubeste foarte violent, ma trage de par si ma musca, dar tare.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Ah, uitasem sa o felicit pe talentata artista mica Amira! Eva mea nici gand de colorat daca ii dau o hartie o haleste una-doua

Printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!!!
Ce fac, fetele mele?
Imi pare rau cand aud ca unele dintre voi au probleme. Sper ca in curand sa aud numai vesti bune din partea tuturor mamicilor de pe aici (in special Ellis si Creem).

Eu am intrat sa va spun ca m-am hotarat sa incep ''activitatea''() pt bb2 din decembrie. Sper ca la anu pe vremea asta sa nasc. Sunt constienta ca-mi va fi f f greu pt ca nu am nici un fel de ajutor, dar sunt convinsa ca ma voi descurca eu intr-un fel sau altul. Asa ca cine mai vine la odisee? .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

wow, Roxxy, mult succes. Eu ma inscriu peste vreo 2 ani, nu ca m-as teme ca nu ma descurs, dar sper ca la anu' sa avem mai mult spatiu

Printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Salutare!!!
Ce fac, fetele mele?
Imi pare rau cand aud ca unele dintre voi au probleme. Sper ca in curand sa aud numai vesti bune din partea tuturor mamicilor de pe aici (in special Ellis si Creem).

Eu am intrat sa va spun ca m-am hotarat sa incep ''activitatea''() pt bb2 din decembrie. Sper ca la anu pe vremea asta sa nasc. Sunt constienta ca-mi va fi f f greu pt ca nu am nici un fel de ajutor, dar sunt convinsa ca ma voi descurca eu intr-un fel sau altul. Asa ca cine mai vine la odisee? .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

felicitariii... pentru hotararea luataa... ...si din decembrie sa se auda patul scartaind in fiecare seara.... ca daca nu primesti bataita

Edit.... eu pe la odisee am trecut la inceput ...dar acum am cam ramas in urma (parca nu mi-am gasit locul acolo )... tot aici ma simt mai bine... si tot aici sunt fetele mele preferate

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

super Roxxy... bine faci... o sa ma isncriu si eu de la anu'...
Doamne ajuta!

nu-mi da si mie careva un raspuns la intrebarea mea???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Eu nu stiu sa iti zic nimic .. ca nu am carucior Brevi

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Andreea eu am un Hauck de 6.5 kile, ma descurs sa urc si sa cobor 3 etaje cu fata in carucior. Cred ca e o idee buna sa-ti iei unul mai usor

Printesa

Mergi la inceput