Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Citat:

Helouuu ..am intrat sa va salut si eu... Am citit ceva din urma..Ellis.. ... si felicitari pictoritei si lui Lucas... Ce copii mari... Si noi facem multee... dar indeosebi avem indeletniciri culinare ..scos palete ..linguri si aruncat pe gresie ca suna ...altfel ... si dat oalele cap in cap.... si chioate de bucurie la fiecare poc.Stam singuri in picioruse tot mai mult.... Astept marele eveniment cat mai rapid.
Si ... azi mi-a insirat toate sosetele si ....chiloteii prin casa ... eu le puneam inapoi si el se baga peste mine sa le scoata iar...... daca face asa si cand vin musafiri

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

mama, ce concert cred ca da Raulito... ...
da, avem copii mari, din ce in ce mai mari...
Vezi ca si Lucas are cam aceeasi indeletnicire cu scosul din sifonier, dar el in general scoate ce gaseste jos, adica sosete, pantofiorii si adidasii lui, botosei... Vezi partea buna a lucrurilor: daca aveai gemenasi iti scotea lucrurile si iti facea dezordine la dublu...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

da da... chiar ca asta ar fi partea plina a paharului ... Atunci Irina si Pussi sa se gandeasca cum ar fi fost cu tripleti

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

exact!
pai eu la ea si la Irina ma gandeam cand am zis-o...
dar la tripleti nu ma gandeam...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

Citat:

A si apropo de asta in fiecare seara dupa ce adoarme piticania fac curat sa aiba puiul mamei ce "munci" de dimineata... sa se vada pe curat munca lui... Suntem treji de jumate de ora si deja a fost glont la galeata de gunoi sa pape o coaja de cartof ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

si al meu mai cauta prin gunoaie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Multumim de complimente, acuma sa nu va inchipuiti ca toata ziua vorbeste Sophia in cuvinte, dar e foarte amuzanta cand ii iese ceva pe intelesul nostru. Sta fara problme in picioare, se tine insa cu o mana de ceva, pocneste cat o tin manutele in tv si dvd si ieri am avut surpriza (cam neplacuta) sa vad ca a urcat o scara. Neplacuta pentru portita am pus doar sus...

In legatura cu dermatita atopica, noi am scapat de ea pe la 7 luni jumate cand am introdus iaurtul. Pana atunci am tinut-o sub control cat de cat cu produse Ducray Mustela si Avene. De fapt si acum tot produse pentru pielea atopica folosesc. In perioadele cu bubite multe o dadeam cu Mustela Stelatria, nu avea intotdauna efect dar uneori mai diminua roseata. Am spus mai sus de iaurt pentru ca citisem un studiu care recomanda prebioticele pentru copii cu dermatita atopica, si in cazul nostru a functionat.

In legatura cu petrecerea, din pacate noi o sa lipsim, ca pe 16 nov facem un an anisor si ni se taie motul.

Jasmin, cred ca e normal ca mame sa simtim nevoia sa ne protejam puii (sau interesele lor) chiar si cand nu e cazul, nu cred ca ai avut o reactie deplasata, atata timp cat ai vorbit frumos, deplasata a fost reactia mamei fetitei, un pic cam brutala, dar cine stie, poate erau doar vorbe, de vreme ce i-a facut pana la urma pe plac fetitei si a dat-o in leaganul de bebelus. Toti vopii doresc jucariile altora.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Citat:

Helouuu ..am intrat sa va salut si eu... Am citit ceva din urma..Ellis.. ... si felicitari pictoritei si lui Lucas... Ce copii mari... Si noi facem multee... dar indeosebi avem indeletniciri culinare ..scos palete ..linguri si aruncat pe gresie ca suna ...altfel ... si dat oalele cap in cap.... si chioate de bucurie la fiecare poc.Stam singuri in picioruse tot mai mult.... Astept marele eveniment cat mai rapid.
Si ... azi mi-a insirat toate sosetele si ....chiloteii prin casa ... eu le puneam inapoi si el se baga peste mine sa le scoata iar...... daca face asa si cand vin musafiri

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

mama, ce concert cred ca da Raulito...
da, avem copii mari, din ce in ce mai mari...
Vezi ca si Lucas are cam aceeasi indeletnicire cu scosul din sifonier, dar el in general scoate ce gaseste jos, adica sosete, pantofiorii si adidasii lui, botosei... Vezi partea buna a lucrurilor: daca aveai gemenasi iti scotea lucrurile si iti facea dezordine la dublu...

vaiiiii, ce agramata sunt... am uitat de acord...

Mergi la inceput

Mihuta, ah, ne pare rau ca n-o sa fiti...ce pacat...
vezi ca ne-ai amenintat cu niste poze... le tot asteptam...

gata, s-a terminat cu monologul meu, s-a trezit piciul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna dimineata!
Multumim mult de tot de urari...ma bucur ca nu ne-ati uitat desi n-am mai scris demult.
Trec printr-o perioada proasta ...cu ceva probleme a caror rezolvare e incerta ...(Ellis...te inteleg perfect!)

Fata e bolnava...racita, cu rosu in gat, febra de doua zile, nurofenul il vomita asa ca ii dau paracetamol supozitoare si de la el face diaree, nu mananca nimic decat sta cu tzatzi in gura si in somn.......eu sunt la fel de racita...doar ca fara febra...

Cam pesimist mesajul meu....deasta nici nu prea scriu, plus ca n-am timp, am mai citit pe sarite cate putin.

Va pup pe toate si urez si eu sarbatoritilor sanatate si noroc!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAAAANI CU SANATATE SI MUUUUUULT NOROC pentru:

MARIA....creem
KARA....darleena
IUSTIN...amy26
ANDREEA...validelide
ALAIN...desyderia

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

eladea2005,ai grija..!si sta la sotul in brate?...ca a mea iar are o perioada cand nu poate trai fara mine...si plange la tati de rupe

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Bianca, da, sta la tati, doar ca mie mi-era lene sa merg printre rafturi sa fac cumparaturile, asa ca l-am lasat pe tati cu treaba asta iar eu m-am plimbat cu Eric pe la produsele de copii si cosmetice, normal... se pare ca n-a fost cea mai buna alegere...

din fericire azi ma doare putin de tot mana, asa ca maine cred ca voi fi ca noua...ma rog, atata cat s-o putea...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Multumim dragelor de felicitari si aprecieri!

Andreea,eu deja am parte de adrenalina... din cauza intrebarilor capcana. Zilele trecute Robert m-a intrebat:"eu unde eram cand tu erai mica?" Sincer,n-am stiut ce sa-i raspund. Am bolmojit niste vorbe si promisiunea ca am s-o intreb pe bunica. Sper sa nu-si aduca aminte prea curand de promisiunea ce i-am facut-o.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Miha, inteligenta intrebare... trebuie sa ne asteptam la intrebari de-astea, tot mai multe... si tre sa fim cu o secunda mai destepti ca sa ii si lamurim...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

fetelor, am nevoie de parerile voastre...

vreau sa cumpar un carucior super usor dar si rezonabil ca pret si bun, dpdv calitativ...

m-am oprit la BREVI B LIGHT, care are doar 4.8 kg. Pretul e fff bun, doar 250 Ron. E cam ceea ce-mi doresc pt zilele in care sunt singura cu Eric si trebuie sa mergem la plimbare, si trebuie sa cobor si cu carut si cu copil din casa.

Voi ce ziceti? Are careva Brevi? Ce stiti de ei? Sau imi puteti propune alte carucioare la fel?

Mersi mult!

O zi minunata tuturor!

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput